View Single Post
Old June 5th, 2012, 07:20 PM   #1 (permalink)
chibimateo
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Showcase (C Spire) Radio Problem

I've been having a problem with my C Spire Showcase for a while, and I've tried several things to no avail. Hopefully this is the most appropriate sub-forum, since there isn't one dedicated to the Showcase, and it's closer to the Fascinate (I-500) than the "official" Galaxy S.

The main problem is that I cannot connect to data at all (except through wifi), and I am constantly roaming. I can send/receive both calls and SMS. I don't have MMS service, so I don't know if that would or would not work.

Lately, I have checked and seen that my PRL is 10007, which I know is not the most recent (since I've seen forum posts with people having at least 10009). I'm not sure if my PRL was a different version in the past (when my data worked or in another configuration that wasn't working).

I'm currently using Powerwashed EC09 flashed from Odin3 v1.7. I have also tried stock EE25 and EI20, which behave the same as my current setup. On both of these stock ROMs, I tried flashing the C Spire stock modem designed for each, in case the modem was not updated properly by Odin. CyanogenMod 7.1 Showcase MTD (which I prefer, when I had data working) has most of the same behavior, except when I try to send an SMS, it shows up as blank to the recipient. I also used MIUI in the past, and I'm pretty sure I was on that when this problem first developed, but I have used all these ROMs in the past without a problem at some point.

Ideally, I would like to get back on CyanogenMod (or possibly mess around with some ICS ROMs), but most importantly, I just need to get data working on the native network (starting from scratch in Odin, preferably, to have a known starting point). Anyone have any ideas?
chibimateo is offline  
Reply With Quote