View Single Post
Old October 11th, 2012, 01:31 PM   #1183 (permalink)
akaman
New Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by akaman View Post
hi
my android tv box c03ref (8726m)v1

i installed last 20120826_Android_ICS-ATV-108-c03ref firmware.

(before i installed and used all of firmware in v-play download section and have no problem c03ref)

i did fabrica reset and (i shouldnt do it) and my device die now.no screen blue and red lamp on just.


firstly.

i tried with 2gb ,1 gb ,512mb sd card with sdtool and i try 2-28 4.0 firmware,4-23 4.0firmware,and the others with xp computer.and made boot sd card it did it like sdtool read page.

(also i made with winhex like v-play section create recovery sdcard.

i copy firmware files (7 files) to sd card root and (also i made "UpdateKit" directory and copy inside this files also)

then i put sd card in device push reset buton and same time i put power cable like your firmware upgrade (i did before) but not blue on red on and no screen no blink 3 times.

can you help me about it what i did wrong? or is there another way to solve this?

regards.
i have still this issue and i cant use my box.please help me about it i read all of post in this page and i try everything so specialy 512,1gb and 2g sd card and xp machine with sdtool its ok like this pdf but box not still three blink and i try orginal firmwares in this page and stane's firmware.

what can i do another to work it?i did just factory reset and everything gone in last stane firmware in upside link.

please help about it.
my box this one.

akaman is offline  
Last edited by akaman; October 11th, 2012 at 04:36 PM.
Reply With Quote