View Single Post
Old December 24th, 2012, 12:02 AM   #63 (permalink)
sunsuke
Member
 
sunsuke's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 155
 
Device(s): Optimums Elite HTC Wildfire S (Marvelc) Venture Nextbook Premium 7 SE
Carrier: Virgin Mobile

Thanks: 0
Thanked 22 Times in 20 Posts
Default Am I doing something wrong?

Quote:
Originally Posted by UPdownLoAD View Post
Thanks. 3 things to (re)try for getting the MSL:

-I forgot to add that when you open Terminal Emulator, before you type getprop ril.MSL, you need to type su for superuser! If it shows nothing after typing getprop ril.MSL, type msl. It'll say invalid code. Retype getprop ril.MSL and it'll should now work.

-You may need to type su before typing getprop ril.MSL using Connectbot.

-Download and install aLogcat
Run aLogcat and set it to filter for "sec_code"
Go to your Phone and dial ##33284# or ##786# or ##3282#
When prompted for the MSL, type 000000.
Now, go to aLogcat. And it should have found a "sec_code:" line with your MSL code at the end of it. It's 6 digits.
Good to know you put the smiley face i thought you be mad at me for some reason anyways back on to subject i got nothing i took screenshots to see if i am doing something wrong?
and i did also put alogcat filter at "sec_code:"
Attached Images
File Type: png 20121223225805.png (9.1 KB, 28 views)
File Type: png 20121223225842.png (12.1 KB, 21 views)
File Type: png 20121223225950.png (8.5 KB, 16 views)
__________________
Playing League of Legends until Christmas then I'll start what I was doing again c:
sunsuke is offline  
Reply With Quote