View Single Post
Old July 2nd, 2013, 08:38 AM   #636 (permalink)
NYCHitman1
Gun for Hire
 
NYCHitman1's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Long Island, NY
Gender: Male
Posts: 6,244
 
Device(s): Nexus 5
Carrier: T-Mobile

Thanks: 1,400
Thanked 1,439 Times in 978 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by MoodyBlues View Post
Want to be a tad bit more specific? What kind of PC, which version of Ubuntu or Mint, what exactly happens, what else have you tried, etc.
I actually figured out what the problem was. It finally spat out an error code, so at least I had something to troubleshoot. Turns out that it was the GPU driver. All is gravy now.

To answer your question though, there literally isn't anything else to describe. That's exactly what happened. I would log in and the system would lock up immediately. Keyboard and mouse would become unresponsive, then my monitor would turn off because no signal was being found. As for versions, it was Ub 13.04 x64 and Mint 15 x64 though.

EDIT
PC is custom built:
  • CPU: Intel Core i7-3770K
  • RAM: Corsair Vengeance 16GB (4 GB x 4) @ 1600 MHz
  • GPU: EVGA Nvidia GTX 580 SC
  • SSD: Samsung 840 Pro 256GB
  • HDD: Seagate Barracuda 1TB
__________________
I talk to corporate like a BAWSS!

DEVICE ► Nexus 5 / Nexus 7
ROM ► Dirty Unicorns
KERNEL ► Franco / Glitch
NYCHitman1 is offline  
Last edited by NYCHitman1; July 2nd, 2013 at 09:19 AM.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to NYCHitman1 For This Useful Post:
palmtree5 (July 2nd, 2013)