Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > Acer Iconia Tab A100

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old December 4th, 2011, 10:18 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry wifi and microsdcard

I have the strangest issue with my iconia a100. Every time I insert my 32gb card the wifi stops working. Once ejected it starts working. Anyone have this issue?

Advertisements
talkien is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old December 14th, 2011, 09:04 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am having the same issue with a 8GB a100 and a Samsung 16GB Class 10 card I received today. As long as the card is inserted, whether it is mounted or not, the wireless will not connect and the signal strength is much lower. Remove the card and every thing returns to normal.
Tennovian is offline  
Reply With Quote
Old December 20th, 2011, 04:05 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation

Quote:
Originally Posted by talkien View Post
I have the strangest issue with my iconia a100. Every time I insert my 32gb card the wifi stops working. Once ejected it starts working. Anyone have this issue?
Me too. Spent over a week trying to figure out why my wireless network key wouldn't work, when it was the SD card all along. I have a Sandisk SDHC 16GB card.
jfjinca is offline  
Reply With Quote
Old December 28th, 2011, 05:41 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I got my wife a 8gb A100 for Christmas. It has been having intermittent wi-fi problems as well. Hers connects , then disconnects, connects for a while, then disconnects. What is going on ? NO SD CARD INSTALLED !!!!
Taking is offline  
Reply With Quote
Old January 3rd, 2012, 08:39 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Sad

Quote:
Originally Posted by talkien View Post
I have the strangest issue with my iconia a100. Every time I insert my 32gb card the wifi stops working. Once ejected it starts working. Anyone have this issue?
I have the same issue with Iconia A100. Am using a Sandisk 32GB Micro SD card.
Sandeepchopra is offline  
Reply With Quote
Old January 3rd, 2012, 09:33 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 4
 
Device(s): LG VM670
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I don't own the a100 however a few Google searches lead me to believe that it either has a problem with belkin routers or n routers. I may be wrong but just trying to help.

Edit: another thing to try is to change the channel setting on your router.. If it's on auto try channel 1
Josh ouellette is offline  
Last edited by Josh ouellette; January 3rd, 2012 at 10:04 AM.
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > Acer Iconia Tab A100
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 08:28 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.