Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > Acer Iconia Tab A500

Like Tree1Likes
  • 1 Post By NM girl

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old August 14th, 2012, 11:27 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
NM girl's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default (SOLVED)Acer A500 HDMI connection to Toshiba 26CV100U

Hello -

I'm trying to connect my Acer A500 to my Toshiba 26CV100U TV via HDMI.

When I plug the cable in on both ends and configure the TV to use the HDMI I port (has 2), I get an error message message, no source data, generally, except one fleeting moment when I actually got the tablet screen image showing on the TV. I don't know what's up. I have the same problem on the HDMI II port, so its not that.

Does anyone have any pointers for me? I did call the Toshiba help line and they said that only PC's could hook up to the TV, but somehow I am doubting that. But hey, I've never done this before...

All thoughts are appreciated!

nm girl

Advertisements
NM girl is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old August 14th, 2012, 04:44 PM   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Kentucky
Posts: 22
 
Device(s): Acer Iconia a500 Tablet ZTE Avail
Carrier: Not Provided

Thanks: 6
Thanked 7 Times in 6 Posts
Default

Have you tried a different HDMI Cable?
StoneKy is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to StoneKy For This Useful Post:
NM girl (August 21st, 2012)
Old August 15th, 2012, 10:00 AM   #3 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
NM girl's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No - not yet - I only have one... Its a good idea tho - I'll have to buy another. Thanks!
NM girl is offline  
Reply With Quote
Old August 15th, 2012, 10:03 AM   #4 (permalink)
Senior Member
 
zuben el genub's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 5,152
 
Device(s): Oppo Find 7 Nexus 4, Nexus S
Carrier: Not Provided

Thanks: 62
Thanked 971 Times in 776 Posts
Default

Had the same problem with an Acer to an Insignia TV. It was the cable. It was the end that went into the TV. The port was sloppy.
zuben el genub is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to zuben el genub For This Useful Post:
NM girl (August 21st, 2012)
Old August 21st, 2012, 12:16 PM   #5 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
NM girl's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks to All for your replies - the cable was definitely the problem - now that the new one has arrived the Tablet is driving the TV w/o any problems.
MahaloCat likes this.
NM girl is offline  
Reply With Quote
Reply
Tags
a500, connection issue, hdmi


Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > Acer Iconia Tab A500
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 05:06 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.