Go Back   Android Forums > Android Discussion > Android Applications
Android Applications All the information you could ever want about Android Applications. Learn about apps and get help with them... all here! New apps can be found and announced in the Applications Announcements forum linked below.

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old July 27th, 2012, 07:15 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problems with google play

Hallo,

I have a bunch of problems with the Google play website.I have an android xperia x8 phone with firmware 2.1 - update 1. I have the android market application installed on the phone but when i try to download any application through my wi-fi connection, the download is always unsuccessful.I tried to download an app from the google play website but when i get in the site I receive a security warning that says that the site name does not respond to the certificate name.I ignore these warnings and try to download an application but my attempt is again unsuccessful since i get this message :

"You havenít accessed the Google Play Store app on your device with this email account"

I tried to download the google play application apk file by an external site (by enabling unknown resources ) but there is a package parsing error and i cannot install it.

Any help??

Thanks in advance

Advertisements
dane131 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old July 27th, 2012, 10:14 AM   #2 (permalink)
Junior Member
 
NoMayoPlease's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 35
 
Device(s): LG Connect 4G
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Have you tried wiping the data and cache from the Google Play app and then rebooting your phone?
NoMayoPlease is offline  
Reply With Quote
Old July 28th, 2012, 05:47 AM   #3 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hallo,

I tried everything and finally i reseted the phone to its factory settings and everything is ok now..

Thanks
dane131 is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Discussion > Android Applications
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 01:52 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.