Go Back   Android Forums > Android Discussion > Android Applications
Android Applications All the information you could ever want about Android Applications. Learn about apps and get help with them... all here! New apps can be found and announced in the Applications Announcements forum linked below.

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old June 11th, 2010, 09:19 AM   #1 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: May 2010
Posts: 249
 
Device(s): Samsung SGS
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 13 Times in 13 Posts
Default Ringer Volume gets muffled automatically after 5 0r 10 sec

Hey guys,
im facing a weird behaviour these days with my new HTC legend.
my ringer volume gets muffled automatically after 5 or 10 sec on getting a call. I have already disabled "quiet ring on pick up" feature. Then also this problem is coming up.
I have googled this n come to know that i am not the only one. Some folks have found a workaround that if they choose "WCDMA only" network in network settings then this problem is not there.
But I dont have 3G connectivity in my area. What should i do?
I have note down the logs just after this problem. It shows some errors:--

W/CallNotifier(144)
CallerInfo query took too long,manually starting ringer
CallerInfo query took too long,falling back to default ringtone


E/jBtlAgHandler(144)
"JBtlAG context is disabled"
E/BT HS/HF(144)
mjBtlAgHandler.sendRing() failed


Please let me know if someone knows what this means.There is no meaning of talking to HTC customer care guys as they ll give me some lame ideas and excuses.
Please help me.

nickporwal is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old June 12th, 2010, 09:59 AM   #2 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: May 2010
Posts: 249
 
Device(s): Samsung SGS
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 13 Times in 13 Posts
Default

please help me guys. its very weird problem.
nickporwal is offline  
Reply With Quote
Old December 29th, 2012, 08:06 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Even i have the same problem in my sony xperia mobile. can somebody give a solution for this.
GiftsonSamuel is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Discussion > Android Applications
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 05:13 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.