Go Back   Android Forums > Android Discussion > Android Lounge
Android Lounge A place for general Android discussion and questions.

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old May 5th, 2009, 07:58 AM   #101 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 31
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

went into an exam today at 10am, turned phone off, turned it back on when i came out at 1pm and i had a nice little update notice on my phone
took a while to update but i have cupcake. london uk.
its ******* sweet.

23james is offline  
sponsored links
Old May 5th, 2009, 08:01 AM   #102 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 31
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

im unrooted and non dev phone all that. standard g1 bough over phone with tmob just after xmas
23james is offline  
Old May 5th, 2009, 09:08 AM   #103 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 31
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

on a sader not, the little android dude whos on the phones startup screen has sadly left us. replaced with android written in cool steel like looking letters.
rip little android guy.
you will be sorely missed


on a separate note, ui changes are incredibly handsome. subtle, but handsome
23james is offline  
Old May 5th, 2009, 09:13 AM   #104 (permalink)
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 220
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

That's weird. That sounds like the dev version!
__________________
four. two. zero.
dynodroid is offline  
Old May 5th, 2009, 09:48 AM   #105 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 30
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by lem View Post
Great question!
I asked a similar question on previous page and so far heard nothing...

[sarcasm] I guess the folks here are too busy flaming each other for what to post or not to post in this thread to actually answer a real question that in fact concerns an OTA update (and incidentally rooting too). [/sarcasm]

(climbing under a table to dodge flames from both sides of the named argument)
LEM.
I found this while poking around..

Quote:
Originally Posted by ghostwalker
Re:to root or not? 2 Months, 1 Week ago Karma: 6 You will be able to upgrade back up to the latest jesusfreke's modded firmware. RC33. Google that.

If the new paid app thingy from the market is anything like Apple's appstore, which I suspect it is, you won't have to re-pay for your paid apps. I think it goes against your googlemail account, not the device.

OTA upgrades will be disabled automatically during the process so as not to kill your root. Again use jesusfrekes latest modded firmware (he releases very quickly after T-mobile do and if you want to talk to him regarding this, he is normally in the chat room - use the link on the home page of this site, he's very approachable, and very clever!)
So it may be safe to say that JF's firmware kills OTA updates.
Cubesteak is offline  
Old May 5th, 2009, 12:42 PM   #106 (permalink)
lem
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 20
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Cubesteak View Post
I found this while poking around..



So it may be safe to say that JF's firmware kills OTA updates.
Thanks, from this I also gather that per my original question (non-moded firmware manually installed to skip ahead of line for RC33) the OTA should still be there... So I guess I'll just sit and wait to see if cupcake shows up on my G1 eventually.....

LEM.
lem is offline  
Old May 5th, 2009, 12:47 PM   #107 (permalink)
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 220
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Cupcake showed up on mine yesterday when I went through the process. It was surprisingly easy and I'm quite suprise about the difference it make to my phone.

It just seems so much quicker.
I'm happy.

I'll be keeping root until Google announces a solution for Apps to SD.
dynodroid is offline  
Last edited by dynodroid; May 5th, 2009 at 12:48 PM.
Old May 5th, 2009, 01:32 PM   #108 (permalink)
Premium Member
 
justjimjpc's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Washington DC, USA
Posts: 10,560
 
Device(s): G1(2ea) 1 rooted, MT3G v1.0, Samsung Vibrant, Samsung III, LG SLATE Tablet
Carrier: T-Mobile

Thanks: 5
Thanked 220 Times in 104 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by dynodroid View Post
Cupcake showed up on mine yesterday when I went through the process. It was surprisingly easy and I'm quite suprise about the difference it make to my phone.

It just seems so much quicker.
I'm happy.

I'll be keeping root until Google announces a solution for Apps to SD.

As you might be able to tell I use a build that is ADP 1.5 and works with Apps2SD and Special allowance for Old Super User White list

Mine is working wonderfully

270 apps ... and 63mb of free memory
__________________
Help Us: Submit FAQ's You have answered over and over! Will add them to OUR FAQ LIB. Check out our FAQ's.... Also Check out our Tag Search. \\\ Running 2 G1's & a MT3G, Vibrant(rooted), Galaxy S: <<< OLD New >>> JUST Samsung S3-32GB & LG GSlate Tablet /// Link for --> G1 Dream ROOT GUIDE ///// Link for --> UN-ROOT GUIDE
.
justjimjpc is offline  
Old May 5th, 2009, 01:37 PM   #109 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 5
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by dynodroid View Post
Cupcake showed up on mine yesterday when I went through the process.
Are you in the UK? What's "the process"?

So far as I can tell, no non-dev phones in the US have recieved 1.5 OTA... I wish someone would prove me wrong.

I'm seriously considering rooting my phone, but I think it's an awful lot of hassle and risk if I can just click a button sometime within the next few days...
gothcube is offline  
Old May 5th, 2009, 01:38 PM   #110 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 5
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by justjimjpc View Post
As you might be able to tell I use a build that is ADP 1.5 and works with Apps2SD and Special allowance for Old Super User White list

Mine is working wonderfully

270 apps ... and 63mb of free memory
That sounds nice! what build are you using?

EDIT: saw link in your sig. duh. thanks.
gothcube is offline  
Last edited by gothcube; May 5th, 2009 at 01:38 PM.
sponsored links
Old May 5th, 2009, 01:51 PM   #111 (permalink)
Premium Member
 
justjimjpc's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Washington DC, USA
Posts: 10,560
 
Device(s): G1(2ea) 1 rooted, MT3G v1.0, Samsung Vibrant, Samsung III, LG SLATE Tablet
Carrier: T-Mobile

Thanks: 5
Thanked 220 Times in 104 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by gothcube View Post
That sounds nice! what build are you using?

EDIT: saw link in your sig. duh. thanks.
Good luck and come back and let us know how things went and it you are happy with rooting your phone !!
justjimjpc is offline  
Old May 5th, 2009, 02:16 PM   #112 (permalink)
Junior Member
 
Pantera70's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Luton, UK
Posts: 15
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi all,

Just seen a post at xda with a link to the official UK Cupcake update...

RC9 Cupcake update.zip for manual Update, get it here! - xda-developers

I don't know if this is what we are all looking for (I'm a bit of a techno idiot).... fingers crossed though
Pantera70 is offline  
Old May 5th, 2009, 02:26 PM   #113 (permalink)
Senior Member
 
ashykat's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Irvine, CA
Posts: 1,076
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 34
Thanked 128 Times in 98 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Pantera70 View Post
Hi all,

Just seen a post at xda with a link to the official UK Cupcake update...

RC9 Cupcake update.zip for manual Update, get it here! - xda-developers

I don't know if this is what we are all looking for (I'm a bit of a techno idiot).... fingers crossed though
I have a rooted g1 with hard spl and JF RC33. I'm in the US, but since I have Hard SPL I should be able to make this UK version work right?
ashykat is offline  
Old May 5th, 2009, 02:30 PM   #114 (permalink)
Junior Member
 
Pantera70's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Luton, UK
Posts: 15
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Having done a little more reading... This is Cupcake

Lots of people reporting successful install but only from RC9 (not RC8)..

Looks like this is a German update, but if I remember right, UK RC9 was exactly the same as the German version...

Edit: In for a penny...... I'm applying the update right now.
Pantera70 is offline  
Last edited by Pantera70; May 5th, 2009 at 02:36 PM.
Old May 5th, 2009, 03:12 PM   #115 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 31
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

another really nice ui change which i havent heard anything about on any forums is that of the background of the notifications thing when its slid down, and the background behind the menu. it looks almost stitched in cupcake. really nice looking.
23james is offline  
Old May 5th, 2009, 03:21 PM   #116 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 53
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Cubesteak View Post
I found this while poking around..

So it may be safe to say that JF's firmware kills OTA updates.
JF has an app in the Market called "JF Updater" which provides options for downloading and installing his ADP, T-Mobile US and T-Mobile UK builds. (check for updates on a schedule you can set or let's you disable autochecking and check manually.)

As for getting OTA updates after rooting, my understanding is that if you rollback to RC33 you can get OTA updates, but I've not tried this myself (yet.) But T-Mobile specifically states that rooting will prevent you from getting OTA updates. Your mileage may vary.

Interesting responses (and lack thereof) to the 'why not root' question.

An interesting thing to point out, when people post about rooting in the T-Mobile forums, T-Mobile reps alter the post with a red font warning at the top of the posts, but they don't specifically say that rooting will void your warranty. and they politely thank the person who posted the info on rooting. The warranty is for the hardware, so it is an interesting conundrum for them I'll bet.

e.g.: HTC Magic ROM "1.5" installation with step by step - Operating System & Software Development - T-Mobile Forums
several is offline  
Last edited by several; May 5th, 2009 at 03:22 PM.
Old May 5th, 2009, 04:21 PM   #117 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I feel like, if i rooted my phone today. Tomorrow the OTA.
CupcakePlz is offline  
Old May 5th, 2009, 04:24 PM   #118 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2009
Location: L.A., Ca., U.S.
Posts: 12
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i 2nd that. . .
mad4usc06 is offline  
Old May 5th, 2009, 04:35 PM   #119 (permalink)
Junior Member
 
Pantera70's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Luton, UK
Posts: 15
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by CupcakePlz View Post
I feel like, if i rooted my phone today. Tomorrow the OTA.
The link above is an official release so no need to root. I'm not and never have had root and applied the update tonight with no problems. In addition you will still get future OTA updates.
Pantera70 is offline  
Old May 5th, 2009, 04:38 PM   #120 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2009
Location: L.A., Ca., U.S.
Posts: 12
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Pantera70 View Post
The link above is an official release so no need to root. I'm not and never have had root and applied the update tonight with no problems. In addition you will still get future OTA updates.
where's the link?

is it only for T-Mobile UK?
mad4usc06 is offline  
sponsored links
Old May 5th, 2009, 04:43 PM   #121 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 53
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

He's referring to this link i think.
Quote:
Originally Posted by Pantera70 View Post
Hi all,

Just seen a post at xda with a link to the official UK Cupcake update...

RC9 Cupcake update.zip for manual Update, get it here! - xda-developers

I don't know if this is what we are all looking for (I'm a bit of a techno idiot).... fingers crossed though
Wonder where the US version is. Hmmm.... *scratches head, goes looking for it, wonders if he'll ever give up the ADP version now that he has it.*
several is offline  
Old May 5th, 2009, 04:50 PM   #122 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 5
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mad4usc06 View Post
where's the link?

is it only for T-Mobile UK?
yes, this looks to only be for UK users, or US users with RC9 UK firmware...

I wonder if there will be a link like this for US users in the near future
gothcube is offline  
Old May 5th, 2009, 05:09 PM   #123 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Chesterfield, UK
Posts: 56
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 22 Times in 1 Post
Default

Since I have the jf1.5 build how to I go to getting this one. Do I have to flash down to rc7 then rc8, rc9 and then 1.5 or is there a short cut.
smint is offline  
Old May 5th, 2009, 05:10 PM   #124 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 13
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Cool

i got cupcake sweeett.3 am in the morning.
azzf26 is offline  
Old May 5th, 2009, 06:07 PM   #125 (permalink)
Member
 
pacothebandit's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 297
 
Device(s): Nexus S 4G
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 6 Times in 6 Posts
Send a message via Skype™ to pacothebandit
Default

OMG i couldnt wait for the OTA SOOOOOO I followed the video instructions made my "Several" and am a radio update away from 1.5!! OH SNAP the android robot is gone, now shows a blue "Android" icon mmmmmmmmm DELISH WOOOOOOOOT
pacothebandit is offline  
Old May 5th, 2009, 07:34 PM   #126 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Hartford, CT
Posts: 49
 
Device(s): G1 with CM 4.2.9.1
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I rooted my phone more out of impatience than anything else. There is much I like about cupcake. I'm using JF's ADP1.5 build. I may try some of the others... If I understand it correctly JF may be producing a regular 'end user' type ROM soon...

But... No Amazon downloader (not end of world), not Latitude in Maps... it just seems annoying.

BUT whatever they did to clean up the GPS code really seems to work! Telenav would typically take a few minutes to get a fix in the morning/first use of day. Now it gets a fix quickly. Handstand was reporting accuracy to 6 meters while I was driving at about 30 MPH.

I came for the Cupcake... but I might hang onto my rootness for the apps on SD card. IF I get motivated enough to actually do it...
markinct is offline  
Old May 5th, 2009, 08:47 PM   #127 (permalink)
Member
 
pacothebandit's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 297
 
Device(s): Nexus S 4G
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 6 Times in 6 Posts
Send a message via Skype™ to pacothebandit
Default

Well it is done. And I freaking love it! Rooted and cupcaked!
pacothebandit is offline  
Old May 5th, 2009, 10:49 PM   #128 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What link? I'm in the US and that link was for UK.

To tell you the truth, this is how t-mo is going to lose its customers, horrible service, super small 3g, inconsistency with expansion plans, and the OTA are just plain random!!!

With everyday that passes with no cupcake, urges me to switch to At&T or verizon.
CupcakePlz is offline  
Old May 5th, 2009, 11:03 PM   #129 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2009
Location: Long Island NY
Posts: 14
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Smile

I finally rooted my phone and installed cupcake it so awsome
shinigami92g is offline  
Old May 6th, 2009, 12:45 AM   #130 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 53
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by pacothebandit View Post
OMG i couldnt wait for the OTA SOOOOOO I followed the video instructions made my "Several" and am a radio update away from 1.5!! OH SNAP the android robot is gone, now shows a blue "Android" icon mmmmmmmmm DELISH WOOOOOOOOT
cool! glad you got use from those vids, but I didn't make 'em, I just linked to them. the vids were created by the friendly TonyMoreno23 of androidcommunity.com forums fame.
several is offline  
Last edited by several; May 6th, 2009 at 12:45 AM.
sponsored links
Old May 6th, 2009, 01:41 AM   #131 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 5
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Got My 1.5 update today on my Unrooted and non-DEV Tmob
jnex26 is offline  
Old May 6th, 2009, 02:11 AM   #132 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2009
Location: L.A., Ca., U.S.
Posts: 12
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

NO LOVE for US G1s. . .
mad4usc06 is offline  
Old May 6th, 2009, 02:54 AM   #133 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default OMG! I just got my OTA update (UK T-mobile)

I just got my OTA update.

Seems to work fine, but the SD card is reported as damaged (I don't think it was before).
tomatosquid is offline  
Old May 6th, 2009, 02:56 AM   #134 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 5
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by CupcakePlz View Post
What link? I'm in the US and that link was for UK.

To tell you the truth, this is how t-mo is going to lose its customers, horrible service, super small 3g, inconsistency with expansion plans, and the OTA are just plain random!!!

With everyday that passes with no cupcake, urges me to switch to At&T or verizon.
Unfortunately, the OTA updates (or lack thereof) are all on the Google side, Tmo has no control over that. However, I do agree with you about the lack of coverage. I am moving to the FL area in a few months, and Tmo has almost no coverage out there. I plan on switching to ATT, but keeping my G1! I may not stay a Tmo customer, but I'll be an Android user till the day I die.

Side note: I got tired of waiting and rooted my G1 and applied JF's 1.5 ADP build. Freaking loving it!!
gothcube is offline  
Old May 6th, 2009, 03:25 AM   #135 (permalink)
Senior Member
 
Ageless Stranger's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Northamptonshire
Gender: Male
Posts: 686
 
Device(s): G1, Galaxy S2, Galaxy S4
Carrier: Not Provided

Thanks: 8
Thanked 37 Times in 27 Posts
Google can talk?
Default

Been a while since I have been here, life gets in the way of forums sometimes. I got my cupcake this morning, I'm loving it except the UK still hasn't got voice control for searching and dialling
__________________
You can lead a person to knowledge, but you can't make them think.
Ageless Stranger is offline  
Old May 6th, 2009, 04:01 AM   #136 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Chesterfield, UK
Posts: 56
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 22 Times in 1 Post
Default

i have the JF1.5 build of cupcake and that has voice search and it understands me perfectly, i'm from u.k. Don't know why it shouldn't work.

An example of how well it searches i said "recipies for chocolate fudge brownies" yesterdays and it came bake straight away correct.
smint is offline  
Old May 6th, 2009, 04:03 AM   #137 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2009
Location: L.A., Ca., U.S.
Posts: 12
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Ageless Stranger View Post
Been a while since I have been here, life gets in the way of forums sometimes. I got my cupcake this morning, I'm loving it except the UK still hasn't got voice control for searching and dialling
trust me. . .i'd much rather have my OTA Cupcake than voice seach here in the US. . .

hours until I give in and root: 64. . .
mad4usc06 is offline  
Old May 6th, 2009, 04:27 AM   #138 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 12
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Got my OTA update in the UK last night. Its made the phone even better to use... the things that slowed the experience down like when taking and browsing pictures have gone and it works a dream.
The software keyboard is great, now I can write a text one handed on the train.

But annoyingly still no latitude on maps :-(
lazybloke is offline  
Old May 6th, 2009, 05:02 AM   #139 (permalink)
Junior Member
 
MzBlack's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: UK
Posts: 82
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I havent read the thread as there seems to be a lot of ranting. Im a UK user, non rooted and got an update this morning giving me a camcorder, new logos, new start up screen, changes to my browser, text messages and google talk and the phones general theme... not sure what else yet x
MzBlack is offline  
Old May 6th, 2009, 05:04 AM   #140 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2009
Location: London, UK
Posts: 635
 
Device(s): T-Mobile G1 (UK), HTC Desire Z
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 8 Times in 7 Posts
rozza.c@gmail.com
Default

Oh wow...looks like I'm gonna be one of the last people to get the update again...just like it was with RC9...lol...

I'd love to know what the deployment schedule looks like....
RozzaC is offline  
Last edited by RozzaC; May 6th, 2009 at 05:06 AM.
sponsored links
Old May 6th, 2009, 05:06 AM   #141 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 6
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just updated it manualy.
Vini is offline  
Old May 6th, 2009, 05:09 AM   #142 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2009
Location: London, UK
Posts: 635
 
Device(s): T-Mobile G1 (UK), HTC Desire Z
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 8 Times in 7 Posts
rozza.c@gmail.com
Default

Quote:
Originally Posted by RozzaC View Post
Oh wow...looks like I'm gonna be one of the last people to get the update again...just like it was with RC9...lol...

I'd love to know what the deployment schedule looks like....
And as soon as I sent that...

A message pops up on my screen saying there's a system update available! XD

LOL...what are the chances???

(justjimjpc....I beat you again!! =P )
RozzaC is offline  
Old May 6th, 2009, 05:13 AM   #143 (permalink)
Junior Member
 
MzBlack's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: UK
Posts: 82
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by RozzaC View Post
Oh wow...looks like I'm gonna be one of the last people to get the update again...just like it was with RC9...lol...

I'd love to know what the deployment schedule looks like....
Sorry babe, i beat u again lol
MzBlack is offline  
Old May 6th, 2009, 05:14 AM   #144 (permalink)
Junior Member
 
MzBlack's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: UK
Posts: 82
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by RozzaC View Post
And as soon as I sent that...

A message pops up on my screen saying there's a system update available! XD

LOL...what are the chances???

(justjimjpc....I beat you again!! =P )
Woooo! Its great aint it?
MzBlack is offline  
Old May 6th, 2009, 05:19 AM   #145 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2009
Location: London, UK
Posts: 635
 
Device(s): T-Mobile G1 (UK), HTC Desire Z
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 8 Times in 7 Posts
rozza.c@gmail.com
Default

Quote:
Originally Posted by MzBlack View Post
Sorry babe, i beat u again lol
Yeah it looks like you did....but only by a few hours this time! =P

Quote:
Originally Posted by MzBlack View Post
Woooo! Its great aint it?
It just finished loading up....

It's brilliant!

I'm gonna have so much fun with this! =D
RozzaC is offline  
Old May 6th, 2009, 05:30 AM   #146 (permalink)
Junior Member
 
MzBlack's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: UK
Posts: 82
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by RozzaC View Post
Yeah it looks like you did....but only by a few hours this time! =P
Doesnt matter, i still beat you! :-p lol
MzBlack is offline  
Old May 6th, 2009, 05:42 AM   #147 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 5
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

So the people that have recieved the OTA update are all from the UK, right? Wonder when they will remember about us USA g1 user...
Bxknuckles is offline  
Old May 6th, 2009, 05:44 AM   #148 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2009
Location: London, UK
Posts: 635
 
Device(s): T-Mobile G1 (UK), HTC Desire Z
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 8 Times in 7 Posts
rozza.c@gmail.com
Default

Quote:
Originally Posted by MzBlack View Post
Doesnt matter, i still beat you! :-p lol
Lol =P

----
On a side note...

First impressions are: I'm very impressed...

Polished UI with much nicer icons for apps..
Fantastic features.
Camcorder (Video Recorder) works like a dream. Although I'm not sure if it was because I wasn't talking loud enough but the volume on the videos I made didn't seem very loud...
Google Talk replaces my IM button..
Virtual keyboard is great (I'm actually better than I thought I would be at using the keyboard...I thought I'd suck and make loads of mistakes...)
Orientation seems to be a bit odd...it coudl just be me though...

More to come....when I get a chance to look at it some more...
RozzaC is offline  
Old May 6th, 2009, 05:49 AM   #149 (permalink)
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 133
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Bxknuckles View Post
So the people that have recieved the OTA update are all from the UK, right? Wonder when they will remember about us USA g1 user...
Makes a change. we were ages after you with the last update. :-)
ChilledMatt is offline  
Old May 6th, 2009, 05:52 AM   #150 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2009
Location: London, UK
Posts: 635
 
Device(s): T-Mobile G1 (UK), HTC Desire Z
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 8 Times in 7 Posts
rozza.c@gmail.com
Default

Quote:
Originally Posted by ChilledMatt View Post
Makes a change. we were ages after you with the last update. :-)
True....very true...

We have the Magic to thank for that! =P
RozzaC is offline  
Closed Thread


Go Back   Android Forums > Android Discussion > Android Lounge
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 01:12 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.