Go Back   Android Forums > Android Discussion > Android Lounge
Android Lounge A place for general Android discussion and questions.

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old January 11th, 2013, 03:03 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Wifi problem - no icon and not connecting

Hello all,

I have a Philips W626 (an unusual brand/model I know) and have recently got a problem with the wifi on this phone. It was working fine before.

The phone is rooted.

The wifi is on according to the phone, it displays available connections but won't connect. The wifi status remains on 'scanning' even though there are lots of connections available (which I've conncted to previously) and then 'disconnected'. When I try and connect, it just says, 'connecting...authenticating...disconnected'. One connection says 'Disabled' but I can connect to it on my laptop just fine.

Even though when I go into settings it says wifi is enabled, no 'wifi icon' appears in the status bar.

Tethering doesn't seem to give me internet access either.

I'd really appreciate your help.

Advertisements
shroob is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Reply


Go Back   Android Forums > Android Discussion > Android Lounge
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 07:27 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.