Go Back   Android Forums > Other Android Devices > Android TV

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old May 11th, 2012, 09:11 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: May 2012
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Amlogic 8726m A9 cortex 2.3 os 1ghz google tv . Will not boot to home screen

Hi i bought this androind box from ebay , i received it yesterday . I tried to update firmware to 4.0 , all i got was a screen saying E:failed to mount with a picture of broken robot . i have done everything from reset to try and put 2.3 back on via sd card . Now all i get is failed to mount , cannot mount , formatting/data , formatting/cache ,data wipe ok . up top of screen i have blue writing reebot system now highlighted , apply update , wipe data/factory reset , wipe chace partition and set efuse item . Now i cant move the highlighted bar as my remote wont respond ? There is a picture of box with arrow pointing to robot/android man . I have waited for over an hoour to see if screen changes or box reboots itself and nothing happens ? i have unplug power cord and turned back on and all i get is a screen full of lines , no home screen pictures nothing .

Please help me get this thing working again .

scottcerato is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old May 24th, 2012, 05:25 AM   #2 (permalink)
ROM Developer
 
Join Date: Mar 2012
Location: Varazdin, Croatia
Gender: Male
Posts: 499
 
Device(s): Alot of Amlogic based devices :) Tronsmart TS4
Carrier: MultiPlus Mobile

Thanks: 5
Thanked 215 Times in 126 Posts
Send a message via Skype™ to stane1983
Default

Quote:
Originally Posted by scottcerato View Post
Hi i bought this androind box from ebay , i received it yesterday . I tried to update firmware to 4.0 , all i got was a screen saying E:failed to mount with a picture of broken robot . i have done everything from reset to try and put 2.3 back on via sd card . Now all i get is failed to mount , cannot mount , formatting/data , formatting/cache ,data wipe ok . up top of screen i have blue writing reebot system now highlighted , apply update , wipe data/factory reset , wipe chace partition and set efuse item . Now i cant move the highlighted bar as my remote wont respond ? There is a picture of box with arrow pointing to robot/android man . I have waited for over an hoour to see if screen changes or box reboots itself and nothing happens ? i have unplug power cord and turned back on and all i get is a screen full of lines , no home screen pictures nothing .

Please help me get this thing working again .
You probably tried to install wrong firmware. Now you're stuck with wrong recovery installed on box. Give us more info about the box. Who is the manufacturer? If you can't identify it, post a picture of the box...
stane1983 is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Other Android Devices > Android TV
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 04:18 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.