Go Back   Android Forums > Other Android Devices > Android TV

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old October 10th, 2012, 09:44 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Unsupported mode issue

So I have a UG802 and when it loads now I get an "Unsupported mode" message on my TV. My tv is 720 I also tested it on a 1080p TV and I get the same message. I was looking for a way to reset to factory defaults or something along that lines, since the screen is black. I figure it is in a resolution that is not supported so I just wanted to change things but without the interface I'm at a loss

Any ideas would be great,
Thanks.

Advertisements
andkc is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old November 10th, 2012, 09:39 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 4
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hello my friend, I have the same issue with my Enjoy tv atv-1000. do you find any solution yet?
gangstaf is offline  
Reply With Quote
Old November 10th, 2012, 09:57 AM   #3 (permalink)
ROM Developer
 
Join Date: Mar 2012
Location: Varazdin, Croatia
Gender: Male
Posts: 506
 
Device(s): Alot of Amlogic based devices :) Tronsmart TS4
Carrier: MultiPlus Mobile

Thanks: 5
Thanked 216 Times in 126 Posts
Send a message via Skype™ to stane1983
Default

Quote:
Originally Posted by gangstaf View Post
Hello my friend, I have the same issue with my Enjoy tv atv-1000. do you find any solution yet?
Do you guys have root access and adb access to devices?
__________________
If you find my work useful, buy me a beer
Homepage: http://www.stane1983.com
stane1983 is offline  
Reply With Quote
Old November 10th, 2012, 10:10 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 4
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I dont have ant idea. its brand new. i havent rooted it yet
gangstaf is offline  
Reply With Quote
Old November 10th, 2012, 10:16 AM   #5 (permalink)
ROM Developer
 
Join Date: Mar 2012
Location: Varazdin, Croatia
Gender: Male
Posts: 506
 
Device(s): Alot of Amlogic based devices :) Tronsmart TS4
Carrier: MultiPlus Mobile

Thanks: 5
Thanked 216 Times in 126 Posts
Send a message via Skype™ to stane1983
Default

Quote:
Originally Posted by gangstaf View Post
I dont have ant idea. its brand new. i havent rooted it yet
Ok, if that's situation it won't help you but I'll write it anyway, might be usefull to someone else.

Generally, if you can connect to your device and do have su installed but you don't have output on your tv, you have to set bootenv property to resolution that your tv/monitor supports.

eg:

Code:
adb shell
su
setprop "ubootenv.var.outputmode" "720p"
reboot
This code will set boot output mode boot environment parameter to 720p. Other possible values are: 480i, 576i, 1080i, 1080p.

This can also be done via u-boot if you can connect your device to computer via uart interface.

In your case, I believe that reinstalling firmware using reset button should solve the problem.
stane1983 is offline  
Reply With Quote
Old November 10th, 2012, 12:44 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 4
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for your support stane! I'll check it
gangstaf is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Other Android Devices > Android TV
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 01:11 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.