Go Back   Android Forums > Android Development > Application Development
Application Development Dev lounge for our application developers.

New Forums: Nexus 6 | Nexus Player | Nexus 9
test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old August 29th, 2012, 01:46 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Adt plugin not working in Eclipse

I'm trying to install the components for developing Android apps on my Mac with Leopard osx 10.5.8. Since i use an outdated version of Eclipse "Ganymede" i have decided to upgrade to 32bit Indigo, i have downloaded the SDK and installed the recomended components with Android manager as explained, this in the Applications directory (where Eclipse is also installed), then i have downloaded the ADT plugin for eclipse successfully, Eclipse asked me to restart and so i did, but when after the restart, i click on Eclipse > Preferences..... i dont see the Android directory, when i create a new project, even under 'Other' there is no Android option, though if i display the installed plugin i see the Android ADT plugin listed I dont think it is a SDK issue, i think the ADT plug in its the cause of the malfunction, but i would not know where to check this since it is correclty installed.
Do you have any advice? the web unfortunately does not provide very useful tips.
Thx

Advertisements
Thebat is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old September 19th, 2012, 01:28 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have exactly the same problem on the same MacOsx 10.5.8 version :would be this the cause? Can someone prove otherwise?
arbushell is offline  
Reply With Quote
Old September 19th, 2012, 02:00 PM   #3 (permalink)
~Play Nice~
 
Unforgiven's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Douglas, MA
Gender: Male
Posts: 25,173
 
Device(s): Moto X Developer Edition, Nexus 7 (2012 & 2013), Note II, S3
Carrier: Not Provided

Thanks: 15,805
Thanked 17,101 Times in 9,408 Posts
Default

I moved this to the Developer 101 forum so folks can help out with setting up your environment.
__________________

Join the fun and make some friends, register for free here.
If someone helped, hit Thanks, if you see rude or abusive posts, spam, or threads that need staff attention, hit Report.
Site Rules / Android Forums FAQ
*** Do you want to talk guns? ***

Unforgiven is offline  
Reply With Quote
Old September 19th, 2012, 02:39 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Just tested on MacOsx 10.7.x (Lion): it works !!!!!
The problem is probably limited to the 10.5.8 version, I thinks this should be advised to avoid wasting time by tryng and retryng
arbushell is offline  
Reply With Quote
Reply
Tags
adt


Go Back   Android Forums > Android Development > Application Development
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 03:48 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.