Go Back   Android Forums > Android Phones > Sony Ericsson Xperia Arc S > Arc S - All Things Root

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old January 27th, 2013, 03:02 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default no sound and no videos

I have an Xperia Arc S Rooted and updated to 4.0.1. My issue is that my sound is on and off, and when off it crackles. Also, when there is no sound my phone will not play videos, although it will if the sound turns off during the video. Could someone help?

Tom6Strings is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old January 27th, 2013, 03:20 PM   #2 (permalink)
AF Addict
 
Rush's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Loganville, GA
Gender: Male
Posts: 18,529
 
Device(s): HTC ONE
Carrier: Sprint

Thanks: 2,852
Thanked 3,104 Times in 2,334 Posts
Default

Hi Tom...

Hopefully someone will chime in to assist you. I moved your thread to the root section of this forum.

Good luck.
__________________
"Accept the things you cannot change, have the courage to change the things you can ...And have the Wisdom to know the difference".


Rush is offline  
Reply With Quote
Reply
Tags
crackle, no sound, sound, video, xperia arc s


Go Back   Android Forums > Android Phones > Sony Ericsson Xperia Arc S > Arc S - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 08:48 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.