Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > ARCHOS 101

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old August 6th, 2011, 06:24 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 2
 
Device(s): LG GT540 Archos 101
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default SD Card disconnects

I've encountered a very strange problem.
Sometimes, seemingly at random, the SD-card disconnects itself, and a message on the drag-down menu tells me it's safe to remove it.

For instance, this has happened while I was using apps on the SD-card - Which suddenly then doesn't seem to exist on the phone anymore.
Rebooting only helps sometimes.

Is there a solution to this and has anyone else encountered something similar?

Advertisements
Ostefondue is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old November 30th, 2011, 11:48 AM   #2 (permalink)
b3n
New Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just had that problem. Eventually my SD would not even click back into place, after taking it out. I had to send to be replaced for free. I assume the SD mechanism wore out prematurely.
b3n is offline  
Reply With Quote
Reply
Tags
101, archos, archos 101, disconnects, problem, sd-card


Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > ARCHOS 101
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 09:20 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.