Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > ARCHOS 101

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old October 9th, 2011, 09:21 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 14
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default Archos 101 no longer showing up in Android Market

I have a new Archos 101 8GB Gen8 that I have had for two weeks. Installed a few tweeks and Android Market has been working great. Even so when I can go on my laptop and go to Android Market there and remote install my apps. As of a few days ago, it is no longer showing the device in my profile. I have cleared out and removed all updates for the Market on my Archos but still nothing. The last step I want to do to fix this annoyance is to do a wipe. Any suggestions before I go down that road?

sambowomble is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old October 13th, 2011, 06:23 PM   #2 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 14
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

Anyone please?
sambowomble is offline  
Reply With Quote
Old October 14th, 2011, 10:08 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default same here

I have an archos 32, with a number of apps already installed from the market. I can still access the market from my device, but when I try to do it from a pc, it says that I don't have any devices linked with this account.
Hesutu is offline  
Reply With Quote
Old November 18th, 2011, 07:43 AM   #4 (permalink)
Junior Member
 
labwizard's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: WNC
Posts: 38
 
Device(s): Droid Bionic Archos 101 tablet
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Same problem, I had the Music Beta on there and updated to the final version but it failed. I notifed Google then saw on the Market help pages that they no longer support the Gen 8 Archos but do support the Gen 9. I'm gladd I backed up all my APK's so I can reload as needed.
__________________
Dave
labwizard is offline  
Reply With Quote
Old December 3rd, 2011, 05:44 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2010
Location: Scotland
Posts: 9
 
Device(s): Galaxy Note HTC Desire, dGB, S-OFF Archos 101
Carrier: Orange

Thanks: 5
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

I had the same problem, but it seems to have resolved its self and I can see the 101 again.
JED-Aye is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > ARCHOS 101
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 06:40 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.