Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > ARCHOS 101

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old December 21st, 2012, 11:51 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2012
Location: sw france
Gender: Male
Posts: 3
 
Device(s): archos, 101, internet, tablet
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question i do believe ime going mad !!!

Fellas & ladies
Ime a newbie to the Android Scene and apologise in advance for bringing up a thread that i am sure has been done to death.
Getting Youtube to run on a Archos 101 tablet,believe me when i say i have spent hours nay more like days, on this,my wife has threatened to leave me,
( a small consolation!).
I have updated to the latest system firmware 2.4.8.83 (android 2.2,1)
Everything works spot on ,apart from viewing Youtube .
Could some one lead me thru the complete process or point me to an article which covers this .
I have built my own computer ,for my graphic work,no problem,but the Android system i find unusual .
Thanks in advance.
Dave

Advertisements
davemar53 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old December 21st, 2012, 12:55 PM   #2 (permalink)
Senior Member
 
Liamo_210's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Ireland
Gender: Male
Posts: 4,118
 
Device(s): motorola xoom 2 ME, Samsung galaxy S3 (blue), Nexus 4
Carrier: 3

Thanks: 302
Thanked 768 Times in 560 Posts
Default

Hello and welcome to the forums.

Im sorry to hear you are having trouble with your device.
Hopefully we can have your problem sorted as soon as possible.

I am about to move this thread to your devices section as other people may have had this isssue and could know a quick fix.

Thanks for joining,
Liam
__________________
If someone has helped you, hit the THANKS button.
If you just like a post for some reason, click LIKE.
If you see someone causing trouble, hit REPORT!
Liamo_210 is offline  
Reply With Quote
Old December 21st, 2012, 01:39 PM   #3 (permalink)
Senior Member
 
xmr405o's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 4,153
 
Device(s): Samsung GS4 x 2, Samsung Galaxy Tab 7 plus, Nexus 7 32gb
Carrier: Not Provided

Thanks: 1,475
Thanked 1,162 Times in 770 Posts
Default

Hi Davemar!

I found this on the internet. I'm assuming you have the google apps like the Market (play store), gmail and the youtube app.

Here is what you need to do:

1. Download Android Terminal Emulator from the Market and open it
2. Type in the following in Terminal Emulator "rm /data/test/froyo/system/app/YouTube.apk" (there is a space after rm) then hit return.
3. Back out of Terminal Emulator and reboot.
4. Down load the YouTube app from market.

You should be up and working now.

Here's the source.

YouTube on Archos 10.1 Internet Tablet - Android Forums at AndroidCentral.com
__________________
My Drid does... your phne duhs...
xmr405o is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to xmr405o For This Useful Post:
davemar53 (December 21st, 2012)
Old December 21st, 2012, 10:44 PM   #4 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2012
Location: sw france
Gender: Male
Posts: 3
 
Device(s): archos, 101, internet, tablet
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi thanks for quick reply,have downloaded terminal emulator,now cant find it to open it,
Ime still on the tablets!!!
Regards Dave
davemar53 is offline  
Reply With Quote
Old December 21st, 2012, 11:20 PM   #5 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2012
Location: sw france
Gender: Male
Posts: 3
 
Device(s): archos, 101, internet, tablet
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi Again
I must be impatient,only my computer is a rocket ship so i have to be a little more patient with my Archos,thanks so much for your advices Y/T is now spot on.
The tablets are in the bin,and the wife has returned(i suppose you cant win them all!!!)
Have a Happy Christmas Dave
davemar53 is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > ARCHOS 101
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 08:57 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.