Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > ASUS Transformer Pad 300

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old July 15th, 2012, 04:15 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default "magnifying glass" incorrect vs actual cursor position - sometimes...

First post here as a new tablet owner... bear withme if I get the terminology wrong!

When I edit text in an email (gmail or other) or in any of the browsers, long holding a word moves the cursor as expected. But when dragging the texthandle, the pop-up magnifying glass often shows the cursor position incorrectly - typically too far to the right. Usually, but not always!

The same is the case for double clicking and dragging either of the handles. In fact, you don't have to move the handle. Just hold it down to see the wrong magnified position, which is not the same as the real cursor position

What gives? Is this a known bug or is there any setting I can apply to fix the problem?


-- Per'

Advertisements
baekgaard is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old July 18th, 2012, 09:52 AM   #2 (permalink)
Member
 
JoJo_'s Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: St. Maarten
Posts: 130
 
Device(s): HTC Evo
Carrier: Not Provided

Thanks: 70
Thanked 63 Times in 39 Posts
jrogers78
Default

I think it is definitely a bug as it happens to me too.
I don't know if there's a fix...I just try again...but it is a bit annoying!
JoJo_ is online now  
Reply With Quote
Old July 18th, 2012, 10:58 AM   #3 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JoJo_ View Post
I think it is definitely a bug as it happens to me too.
I don't know if there's a fix...I just try again...but it is a bit annoying!
Yes, it is quite annoying. But at least I'm glad I'm not the only one then :-)

Do you (or anyone else) know where best to report these kinds of errors? It looks like some Android library issue to me.


-- Per.
baekgaard is offline  
Reply With Quote
Old August 20th, 2012, 01:29 AM   #4 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Smile Problem fixed...

Just wanted to add, in case others look up this thread later, that the recent update to Jelly Bean/Android 4.1.1 actually fixed the problem, so now my device works as expected

It also got much smoother and nicer to use, by the way!
baekgaard is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > ASUS Transformer Pad 300
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:49 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.