Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > ASUS Transformer Pad 300

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old August 10th, 2013, 03:35 AM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 37
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Lost root after 4.3 Update

Just installed the latest update from Asus(US epad 10.6.1.27.1-20130711 - went well) and I have lost my root. Yes I used OTA Root Keeper and it didn't work. Besides the OTA wouldn't install so I had to use the manual download method. So, I hooked her up to my PC and ran the Motochopper root. Seems it doesn't want to run on this update(worked fine for the 4.2 update). So, any ideas? Has anyone else had this problem? Does anyone know of a fix? I was going to unlock the bootloader and install TWRP Recovery(so I could do some flashing) but I'm waiting to hear back from Asus before I use the Version 8 Unlocker cause I don't know if it will work with the new update and I've come so far, I certainly don't want to brick it now. Any help or info would be appreciated....
Rootless in Detroit

meat0255 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Reply


Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > ASUS Transformer Pad 300
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 03:50 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.