Go Back   Android Forums > Android Phones > Motorola Atrix 4G > Atrix 4G - All Things Root

Find everything you need for the Galaxy S5 and discuss it in our S5 forum!
Have you seen that OnePlus One's awesome camera?? The forum is over here!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old March 9th, 2011, 09:41 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 7
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Can't register on Motoblur

Hi all, thought I'd see if any of you have ideas while I stare at my phone. To emphasize: I can't do a damn thing right now because the Motoblur registration isn't working!

The Story:

So, everything was (mostly) working but I made the mistake of uninstalling a system app with Titanium... things got a little screwy, and I thought, no problem, just do a hard reset since I hear it's good initially for the battery life anyway. The problems weren't that bad, I just realized that I should have frozen rather than uninstalled, and of course Titanium won't restore an app that isn't there.

So, I went through the Android recovery, and it booted up just fine into the Motoblur registration. I tried to sign into my account via the cellular network first, but the 'Next' button wasn't doing anything. It would change color when I pressed it and go back to normal when I let go. Next up, I tried the wireless. IP address obtained, looks good- same thing. I checked my router (running pfSense) to see that the phone was indeed trying to connect to a number of locations, some that I can ping (*.1e100.net, seems to be google somehow).

When I try the 'Forgot Password?' button, it just hangs at 80% on 'Retrieving Password'.

I'm not sure if I'm just very unlucky and the Motoblur registration servers are down (and have been for 3 hours), or something else is going on. Ideas?

EDIT: I can see that it's established with the Motorola-registered IP of 69.10.184.32 on port 5222. So, something must be awry with my phone despite the hardware reset?

jacquespdx is offline  
Last edited by jacquespdx; March 9th, 2011 at 11:08 PM.
Reply With Quote
sponsored links
Reply
Tags
atrix, hard reset, motoblur, problem, registration


Go Back   Android Forums > Android Phones > Motorola Atrix 4G > Atrix 4G - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 04:16 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.