Go Back   Android Forums > Android Phones > Motorola Atrix 4G > Atrix 4G - All Things Root

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old August 28th, 2012, 12:03 AM   #1 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Sep 2010
Location: The Bay Area, CA
Posts: 207
 
Device(s): hTc EVO V 4G
Carrier: Not Provided

Thanks: 35
Thanked 36 Times in 27 Posts
fmalcolmr@gmail.com
Default Any ideas

2.3.6 Rooted fine, but somehow when I went to install clockworkmod from rom manager it deleted current recovery but failed to install cwm. Been trying all day to push through fastboot (moto-fastboot-win32 commands). Downloaded recovery atrix5.img and it will send the command (moto-fastboot flash recovery recoveryatrix5.img) or whatever it is (going from memory, the link I was using isn't open now)... but it will not write it. Keeps saying failed.
Have tried using the atrix fastboot tools w/ recovery (no luck with that either). Oh, and deleted install recovery sh file in system/etc and didn't work either.
There is a rom on the device that I could flash via rom manager but I don't want to since there is no recovery on the device. Also forgot to mention, when I do try to get to recovery, I get a boot 2 error (it says something then 2... going from memory)
Think that's all the relevant info. Need help getting a stock or cwm recovery to stick. Thanks.

Advertisements
fmalcolmr is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Motorola Atrix 4G > Atrix 4G - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 07:18 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.