Go Back   Android Forums > Android Phones > Motorola Atrix 4G > Atrix 4G - Support and Troubleshooting

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old August 24th, 2011, 09:36 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Internal Storage not available on mass storage without manually mounting SD Card

Hi, I have a Motorola Atrix 3G (it's the version from Argentina, but I think is practically the same of the USA one, except for the network).

I have this problem when I hook up the USB cable to transfer files to the PC after a couple of seconds I get the notification ringtone and it says "SD Card Unmounted", which is fine, because it's supposed to work in the PC and not the phone.

However, I see both drives in the PC (internal and external storage) and I can only access the external one. The only way to see the internal one is go to settings, and mount the internal SD Card manually. After that's done, a couple of seconds the card is unmounted again, only that this time, it works fine on the PC. It's really annoying to do all that every time, does anybody have a solution for this problem?

I'm always using Mass Storage, and I've tried this in different PCS and rebooted the phone several times. If I select "None" then I see both drives in the PC, but I cannot access either one.

Any suggestions??

Advertisements
harrypotel is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old September 4th, 2011, 07:52 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 4
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i had the same exact problem...

I got fed up and did an entire phone wipe, through android recovery at the boot menu.

All is back to normal now...so i think its an app problem
spitfire6000 is offline  
Reply With Quote
Old September 4th, 2011, 10:41 PM   #3 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by spitfire6000 View Post
i had the same exact problem...

I got fed up and did an entire phone wipe, through android recovery at the boot menu.

All is back to normal now...so i think its an app problem
Thanks, it helps to know that at least that's not the expected behavior for this phone. I don't want to do a full wipe though, so it'll be really great is somebody else knows about how to solve this problem.

Thanks a lot.
Regards
harrypotel is offline  
Reply With Quote
Reply
Tags
atrix, sd card, usb storage


Go Back   Android Forums > Android Phones > Motorola Atrix 4G > Atrix 4G - Support and Troubleshooting
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 01:49 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.