Go Back   Android Forums > Android Phones > ZTE AT&T Avail (ZTE Merit) > Avail - All Things Root

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old September 24th, 2012, 10:01 PM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 19
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default error: device not found

Alright, so I'm a total noob to using adb. After reading the threads by jcase and krystal1985, I decided to try to root my ST Merit. After getting an "adb is not a recognized command" in cmd for a couple of days, I uninstalled it and moved on to other things. Well here I am about a month later, reinstalled adb to a different folder and for whatever reason, adb now works. Kinda.

I'm plugged in usb, debugging enabled, unknown sources checked, and I'm getting the message found in this thread title. I can browse the phone and my sd card through windows, and typing "adb" into cmd gives me the help menu, which I'm taking as a good sign.

Based on the fact that explorer can see the phone, I'm guessing it's not my usb cord. I'm doubting it's the driver either; adb downloaded the google usb drivers, and I've checked hardware manager for any problems but there's nothing there. I've tried restarting my phone while it's plugged in, disabling and enabling debug while plugged in, plugging in with debug enabled... I don't know what else to do, short of restoring to factory, which I'm not even sure would help.

Can anybody help me here please?

walterday is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old September 24th, 2012, 10:04 PM   #2 (permalink)
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: USA, Pennsylvania.
Gender: Male
Posts: 156
 
Device(s): ZTE MERIT Z990G ROOTED [ROM] BLUE STEEL v2.0.777
Carrier: StraightTalk

Thanks: 17
Thanked 36 Times in 34 Posts
joshua.redfield@gmail.com
Default

Type in "adb devices" in command prompt. It's either A, going to tell you your device isn't detected or B it's going to list the detected devices. If it list your phone, you're good to go to follow the rooting guides.
redfield88 is offline  
Reply With Quote
Old September 24th, 2012, 10:05 PM   #3 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 19
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yeah I forgot to mention, I tried that. It says "List of devices attached" and that's all.
walterday is offline  
Reply With Quote
Old September 24th, 2012, 10:07 PM   #4 (permalink)
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: USA, Pennsylvania.
Gender: Male
Posts: 156
 
Device(s): ZTE MERIT Z990G ROOTED [ROM] BLUE STEEL v2.0.777
Carrier: StraightTalk

Thanks: 17
Thanked 36 Times in 34 Posts
joshua.redfield@gmail.com
Default

Odd, dumb question. Did you try restarting your computer after you installed ADB?

Also it there a little 'bug' icon in your notification area on your Merit?
redfield88 is offline  
Reply With Quote
Old September 24th, 2012, 10:11 PM   #5 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 19
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Not dumb at all actually... I honestly don't remember now if I did. As of right now there's only the "USB connected" pitchfork... Lemme restart the pc, see what happens.
walterday is offline  
Reply With Quote
Old September 24th, 2012, 10:16 PM   #6 (permalink)
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: USA, Pennsylvania.
Gender: Male
Posts: 156
 
Device(s): ZTE MERIT Z990G ROOTED [ROM] BLUE STEEL v2.0.777
Carrier: StraightTalk

Thanks: 17
Thanked 36 Times in 34 Posts
joshua.redfield@gmail.com
Default

Sounds like your merit simply isnt in usb debug mode. It should show a little bug icon indicating you are.

With your phone plugged into your computer:
Go to SETTINGS > APLLICATIONS > DEVELOPMENT
and make sure usb debugging has a green check mark. If not.. check it.
redfield88 is offline  
Last edited by redfield88; September 24th, 2012 at 10:22 PM.
Reply With Quote
Old September 24th, 2012, 10:23 PM   #7 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 19
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

USB debugging is checked.
walterday is offline  
Reply With Quote
Old September 24th, 2012, 10:36 PM   #8 (permalink)
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: USA, Pennsylvania.
Gender: Male
Posts: 156
 
Device(s): ZTE MERIT Z990G ROOTED [ROM] BLUE STEEL v2.0.777
Carrier: StraightTalk

Thanks: 17
Thanked 36 Times in 34 Posts
joshua.redfield@gmail.com
Default

Where is ADB installed?

Try switching USB ports and see if that helps.
After switching USB ports, Go back into Development and uncheck then recheck the USB Debugging.
redfield88 is offline  
Reply With Quote
Old September 24th, 2012, 10:44 PM   #9 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 19
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I installed to the default directory, so adb.exe is found at C:\Program Files\Android\android-sdk\platform-tools.

I tried a different USB port following your instructions, no dice.
walterday is offline  
Reply With Quote
Old September 24th, 2012, 11:07 PM   #10 (permalink)
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: USA, Pennsylvania.
Gender: Male
Posts: 156
 
Device(s): ZTE MERIT Z990G ROOTED [ROM] BLUE STEEL v2.0.777
Carrier: StraightTalk

Thanks: 17
Thanked 36 Times in 34 Posts
joshua.redfield@gmail.com
Default

No answer for you right now then, sorry maybe someone else will be able to come up with something.
redfield88 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old September 24th, 2012, 11:30 PM   #11 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 19
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks anyway, really do appreciate the ideas. =)
walterday is offline  
Reply With Quote
Old September 25th, 2012, 12:12 AM   #12 (permalink)
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: USA, Pennsylvania.
Gender: Male
Posts: 156
 
Device(s): ZTE MERIT Z990G ROOTED [ROM] BLUE STEEL v2.0.777
Carrier: StraightTalk

Thanks: 17
Thanked 36 Times in 34 Posts
joshua.redfield@gmail.com
Default

Did a quick google, By default plugging your phone should've installed the ZTE usb drivers. There's always the possibility it didn't. You can find them here:

[Drivers] ZTE Merit USB Driver Download

Your phone will still charge without the drivers, but I'm pretty sure USB Debugging requires them.
redfield88 is offline  
Last edited by redfield88; September 25th, 2012 at 12:14 AM.
Reply With Quote
Old September 25th, 2012, 06:06 AM   #13 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: WV
Gender: Male
Posts: 609
 
Device(s): ZTE Merit: Rooted, Costom Stock ROM, Anthony's Kernel LGL35G: Rooted, Custom Stock ROM, Stock Ker
Carrier: Straight Talk

Thanks: 27
Thanked 77 Times in 67 Posts
kingmt01@gmail.com
Default

You have to turn off mass storage. You can't do 2 functions at the same time on the same port.
kingmt is offline  
Reply With Quote
Old September 25th, 2012, 08:25 AM   #14 (permalink)
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: USA, Pennsylvania.
Gender: Male
Posts: 156
 
Device(s): ZTE MERIT Z990G ROOTED [ROM] BLUE STEEL v2.0.777
Carrier: StraightTalk

Thanks: 17
Thanked 36 Times in 34 Posts
joshua.redfield@gmail.com
Default

Quote:
Originally Posted by kingmt View Post
You have to turn off mass storage. You can't do 2 functions at the same time on the same port.
Oh snap.. I didn't even think about asking if mass storage was on or not. Lol
redfield88 is offline  
Reply With Quote
Old September 25th, 2012, 08:41 AM   #15 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 19
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

redfield88, the drivers did seem to be a problem after all, but the link you provided wasn't what fixed it. While checking explorer's ability to access my sd card and phone, I found the zte usb installation executable on the phone and installed it to my computer. I now have the bug in my notification menu. After restarting my phone, adb now recognizes the phone and I can get started with the next step. Thank you so much. =)

Incidentally, it was while checking kingmt's suggestion that I found the exe file. As far as I can tell, you can't have debugging and mass media both enabled at the same time. With debugging checked, I never even get the mass media screen to come up on my phone.

Thanks again guys, much appreciated. =)
walterday is offline  
Reply With Quote
Old September 25th, 2012, 10:13 AM   #16 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: WV
Gender: Male
Posts: 609
 
Device(s): ZTE Merit: Rooted, Costom Stock ROM, Anthony's Kernel LGL35G: Rooted, Custom Stock ROM, Stock Ker
Carrier: Straight Talk

Thanks: 27
Thanked 77 Times in 67 Posts
kingmt01@gmail.com
Default

You can have debugging checked but if you have mass storage turned on the bug disappears. It should come back when you turn mass storage back off.
kingmt is offline  
Reply With Quote
Old September 25th, 2012, 11:15 AM   #17 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 19
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Sorry kingmt, I must be misunderstanding you. The only time I see an option to turn mass storage on is when I plug the phone into the pc and debugging is disabled. If debugging is enabled, the mass storage option doesn't even come up. Is there a separate menu somewhere that you can bring up without plugging into the pc?

At any rate, I seem to have root access now, at least according to Root Check. My next question, if anybody cares to answer, how should I go about moving/removing apps?
walterday is offline  
Reply With Quote
Old September 25th, 2012, 11:58 AM   #18 (permalink)
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: USA, Pennsylvania.
Gender: Male
Posts: 156
 
Device(s): ZTE MERIT Z990G ROOTED [ROM] BLUE STEEL v2.0.777
Carrier: StraightTalk

Thanks: 17
Thanked 36 Times in 34 Posts
joshua.redfield@gmail.com
Default

Quote:
Originally Posted by walterday View Post
Sorry kingmt, I must be misunderstanding you. The only time I see an option to turn mass storage on is when I plug the phone into the pc and debugging is disabled. If debugging is enabled, the mass storage option doesn't even come up. Is there a separate menu somewhere that you can bring up without plugging into the pc?

At any rate, I seem to have root access now, at least according to Root Check. My next question, if anybody cares to answer, how should I go about moving/removing apps?
Theres a list of safely removable apps around this thread somewhere. But from personal experiece don't remove Email.apk it'll cause the default Camera app to force crash at start. The best thong for you to do is to make backups of apps before you remove them. I use rom tool box for pretty much all my rooting needs. Its app manager is perfect for removing, backing up, and many other things.

Unfortunately I can't provide links.. posting from my phandriod app.
redfield88 is offline  
Last edited by redfield88; September 25th, 2012 at 12:13 PM.
Reply With Quote
Old September 25th, 2012, 12:08 PM   #19 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 19
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the tip. I've read the thread (have it open in another tab actually) but it still doesn't help me actually remove them... I've installed Link2SD, DroidSail Super App2SD, had App 2 SD installed already, ES File Explorer, none of them seem to let me move or delete those apps that came with the system by default. On top of that, since I've rooted the phone something is eating up my memory pretty quickly. I now have less internal space than I did before I rooted, which was the primary reason for me wanting to root in the first place. Thanks, I'll give rom tool box a shot.
walterday is offline  
Reply With Quote
Old September 25th, 2012, 12:16 PM   #20 (permalink)
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: USA, Pennsylvania.
Gender: Male
Posts: 156
 
Device(s): ZTE MERIT Z990G ROOTED [ROM] BLUE STEEL v2.0.777
Carrier: StraightTalk

Thanks: 17
Thanked 36 Times in 34 Posts
joshua.redfield@gmail.com
Default

Quote:
Originally Posted by walterday View Post
Thanks for the tip. I've read the thread (have it open in another tab actually) but it still doesn't help me actually remove them... I've installed Link2SD, DroidSail Super App2SD, had App 2 SD installed already, ES File Explorer, none of them seem to let me move or delete those apps that came with the system by default. On top of that, since I've rooted the phone something is eating up my memory pretty quickly. I now have less internal space than I did before I rooted, which was the primary reason for me wanting to root in the first place. Thanks, I'll give rom tool box a shot.

Link2sd only allows you to make sd default install place and allows moving apps to the sd card.

Download rom tool box, its a bunch of root apps all in one. The app manager it provides allows you to backup and remove any application on your phone.
redfield88 is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to redfield88 For This Useful Post:
walterday (September 25th, 2012)
sponsored links
Old September 25th, 2012, 12:52 PM   #21 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: WV
Gender: Male
Posts: 609
 
Device(s): ZTE Merit: Rooted, Costom Stock ROM, Anthony's Kernel LGL35G: Rooted, Custom Stock ROM, Stock Ker
Carrier: Straight Talk

Thanks: 27
Thanked 77 Times in 67 Posts
kingmt01@gmail.com
Default

I've been using root uninstall. I don't know if it is the latest & greatest but it works for me. uninstall all the apps then reinstall them with Link2SD running. Updates seem to take more room then fresh installs so I replace apps instead of updating.

Did you turn off logging that you enabled while rooting?
kingmt is offline  
Reply With Quote
Old September 25th, 2012, 01:28 PM   #22 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 19
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I forgot to before I rebooted, but then I went back in and disabled. Is there a chance that it kept logging anyway?
walterday is offline  
Reply With Quote
Old September 25th, 2012, 01:55 PM   #23 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 19
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Something is definitely eating away at my memory. Looking at 972 kb... Scratch that, 904 now.

With ROM Toolbox Lite I can't seem to find an option to move the apps to sd, not sure what I'm missing here...

Edit: Think I may have found out *how* to move apps, but now I'm wondering *where* I should move them to. Can I just make up a folder, or say, move them to /mnt/sdcard/App_Manager?
walterday is offline  
Last edited by walterday; September 25th, 2012 at 02:02 PM.
Reply With Quote
Old September 25th, 2012, 02:04 PM   #24 (permalink)
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: USA, Pennsylvania.
Gender: Male
Posts: 156
 
Device(s): ZTE MERIT Z990G ROOTED [ROM] BLUE STEEL v2.0.777
Carrier: StraightTalk

Thanks: 17
Thanked 36 Times in 34 Posts
joshua.redfield@gmail.com
Default

Quote:
Originally Posted by walterday View Post
Something is definitely eating away at my memory. Looking at 972 kb... Scratch that, 904 now.

With ROM Toolbox Lite I can't seem to find an option to move the apps to sd, not sure what I'm missing here...
From ROM Toolbox Lite -> App Manager -> Hit the beside the APP(S) you want to move to SD -> A little scroll able box will open at the bottom. -> Move to SD.

I personally use ROM Toolbox Lite for it's App Manager to uninstall system apps / apps period. I also have Link2SD for moving applications to SD Card, Because it seems to be a tad bit easier with it.
redfield88 is offline  
Reply With Quote
Old September 25th, 2012, 02:20 PM   #25 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 19
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

10-4, I figured out the moving thing but I'm really stuck on what's eating up my phone's memory. =/

I really don't get it... Just moved 16 apps to sdcard via ROM Toolbox and I have 600 kb free on my phone.
walterday is offline  
Last edited by walterday; September 25th, 2012 at 02:26 PM.
Reply With Quote
Old September 25th, 2012, 03:14 PM   #26 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 19
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Well, after checking the log a few times, I'm pretty confident that it's not still saving anything to the text file. Anybody with any ideas, I could really use them. I've reset the phone and somehow come back up to 4.68 mb free space, but yeah...
walterday is offline  
Reply With Quote
Old September 25th, 2012, 04:58 PM   #27 (permalink)
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: USA, Pennsylvania.
Gender: Male
Posts: 156
 
Device(s): ZTE MERIT Z990G ROOTED [ROM] BLUE STEEL v2.0.777
Carrier: StraightTalk

Thanks: 17
Thanked 36 Times in 34 Posts
joshua.redfield@gmail.com
Default

Sometimes it takes a little before it updates the available space. Also use the default manage applicatios app to see actual space. By default rom toolbox doesnt ask you where you want to move them. It just uses its default directory.
redfield88 is offline  
Last edited by redfield88; September 25th, 2012 at 05:40 PM.
Reply With Quote
Old September 25th, 2012, 08:26 PM   #28 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 18
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Doesn't Link2SD need a partition on the SD card to fully move (and link) apps to?

I'm running almost everything from the card through Link2SD, including widgets.
120+ apps w/ about 85MB system ROM and 90MB internal memory free.


I used ES explorer (set to "browse as root") to delete all of the bloatware files.
TraceP38 is offline  
Reply With Quote
Old September 25th, 2012, 08:56 PM   #29 (permalink)
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: USA, Pennsylvania.
Gender: Male
Posts: 156
 
Device(s): ZTE MERIT Z990G ROOTED [ROM] BLUE STEEL v2.0.777
Carrier: StraightTalk

Thanks: 17
Thanked 36 Times in 34 Posts
joshua.redfield@gmail.com
Default

Quote:
Originally Posted by TraceP38 View Post
Doesn't Link2SD need a partition on the SD card to fully move (and link) apps to?

I'm running almost everything from the card through Link2SD, including widgets.
120+ apps w/ about 85MB system ROM and 90MB internal memory free.


I used ES explorer (set to "browse as root") to delete all of the bloatware files.

Yes.. to fully move the sd card has to be partitioned for link2sd. However, it can still move the data files, ect with or without that partiton, which does free /most/ of the internal memory. It'll just leave the link on the internal memory without the 2nd partiton.

I am waiting to get a larger and better quality sd card before I try the 2nd partiton thing. Right now thoug I have about 50+ apps all moved to sd card without the 2nd partiton for links and I still have 70mb free on internal.
redfield88 is offline  
Last edited by redfield88; September 25th, 2012 at 09:01 PM.
Reply With Quote
Old September 25th, 2012, 08:59 PM   #30 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 19
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

TraceP38, I've been kinda reading up on that some and I think you're right, which may explain some of the confusion I've had with Link2SD. I'll be checking this out more tomorrow. Right now I have a more immediate problem, which is that in Link2SD I tried to move the Google market to sd and apparently broke the market, and now I can't download any new apps lol... Anybody got any ideas for that? Think I'm done playing with it for tonight, gonna check back here in the morning and if there's nothing new for me to try then I'll probably find that stock, rooted rom I saw floating around here today and just start over.

Edit: I really like the sound of moving *everything* in apps to sd, not just some of the files associated... Will definitely be checking out Link2SD some more. I had seen some talk about that second partition but haven't (yet) found clear instructions on what to do about it.
walterday is offline  
Last edited by walterday; September 25th, 2012 at 09:01 PM.
Reply With Quote
sponsored links
Old September 25th, 2012, 09:07 PM   #31 (permalink)
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: USA, Pennsylvania.
Gender: Male
Posts: 156
 
Device(s): ZTE MERIT Z990G ROOTED [ROM] BLUE STEEL v2.0.777
Carrier: StraightTalk

Thanks: 17
Thanked 36 Times in 34 Posts
joshua.redfield@gmail.com
Default

Quote:
Originally Posted by walterday View Post
TraceP38, I've been kinda reading up on that some and I think you're right, which may explain some of the confusion I've had with Link2SD. I'll be checking this out more tomorrow. Right now I have a more immediate problem, which is that in Link2SD I tried to move the Google market to sd and apparently broke the market, and now I can't download any new apps lol... Anybody got any ideas for that? Think I'm done playing with it for tonight, gonna check back here in the morning and if there's nothing new for me to try then I'll probably find that stock, rooted rom I saw floating around here today and just start over.

Edit: I really like the sound of moving *everything* in apps to sd, not just some of the files associated... Will definitely be checking out Link2SD some more. I had seen some talk about that second partition but haven't (yet) found clear instructions on what to do about it.

I'll upload the rom toolbox backup of play store I have when I get home so you can restore yours. In the meantime I am at work for the next hour or so.

Edit, if you provide your email i can just send it thay way through my phone.
redfield88 is offline  
Last edited by redfield88; September 25th, 2012 at 09:11 PM.
Reply With Quote
Old September 25th, 2012, 10:31 PM   #32 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 19
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Much obliged. =)
walterday is offline  
Last edited by walterday; September 26th, 2012 at 07:31 PM. Reason: no need to leave that hanging there...
Reply With Quote
Old September 25th, 2012, 10:49 PM   #33 (permalink)
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: USA, Pennsylvania.
Gender: Male
Posts: 156
 
Device(s): ZTE MERIT Z990G ROOTED [ROM] BLUE STEEL v2.0.777
Carrier: StraightTalk

Thanks: 17
Thanked 36 Times in 34 Posts
joshua.redfield@gmail.com
Default

You should receive it shortly. You'll probably have to move it to your SD card: App_Manager/App_Backups/system_apps before ROM Toolbox will pick it up. I'm sure there's a command line way of installing .apk files but I have yet to research that yet.

Edit:
You'll have to enable unknown sources via the Application Settings on your merit.
Apparently you should be able to gmail app to install the apk as well.

If all else fails:
http://www.talkandroid.com/guides/beginner/install-apk-files-on-android/
redfield88 is offline  
Last edited by redfield88; September 25th, 2012 at 11:03 PM.
Reply With Quote
Old September 26th, 2012, 08:02 AM   #34 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 19
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ROM Toolbox worked like a charm. TYVM =)
walterday is offline  
Reply With Quote
Reply
Tags
adb, error: device not found, zte merit


Go Back   Android Forums > Android Phones > ZTE AT&T Avail (ZTE Merit) > Avail - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 05:08 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.