Go Back   Android Forums > Android Phones > ZTE Avid 4G > Avid 4G - All Things Root

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old March 15th, 2013, 01:01 AM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
pcwebiz's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Las Vegas, NV
Posts: 42
 
Device(s):
Carrier: PagePlus, metropcs, Simple Mobile

Thanks: 17
Thanked 11 Times in 5 Posts
Send a message via AIM to pcwebiz Send a message via MSN to pcwebiz Send a message via Yahoo to pcwebiz pcwebiz@gmail.com
Default Zte avid boot problems

Hello all,

I have had my Avid since 1-11 and have not had any problems with it until yesterday. I took it off the charger and tried to power it up. The red light came on, blinked and stayed on. The metropcs screen came up and was frozen and would not go any further. I tried Power + Vol up and Power -V and nothing. The phone is frozen on the metro screen and would not do anything else. You can not get into recovery mode, FB or any other mode. The phone is stuck on stupid.

I googled the problem here and I didn't find any information about the AVID but I did find alot of information about the same problem with other ZTE phones. No solutions posted. I was hoping to find a fix on this site and there was nothing posted wich is a good thing. Hopefully it was just an isolated incident.

Good news is the metropcs corperate store gave me a new replacement phone for only $16 right there in the store and I didn't have to wait. I thought I would post this so that if this happens to anyone else you will know there is no fix for the problem. You will need a new phone. The insurance metroguard wont cover it. You will need to take it to a corperate store if this happens to you.

JC

__________________
Always remember you're unique, just like everyone else.
pcwebiz is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old March 16th, 2013, 03:48 PM   #2 (permalink)
Senior Member
 
dadcup's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 604
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 127
Thanked 153 Times in 82 Posts
Default Re: Zte avid boot problems

Quote:
Originally Posted by pcwebiz View Post
Hello all,

I have had my Avid since 1-11 and have not had any problems with it until yesterday. I took it off the charger and tried to power it up. The red light came on, blinked and stayed on. The metropcs screen came up and was frozen and would not go any further. I tried Power + Vol up and Power -V and nothing. The phone is frozen on the metro screen and would not do anything else. You can not get into recovery mode, FB or any other mode. The phone is stuck on stupid.

I googled the problem here and I didn't find any information about the AVID but I did find alot of information about the same problem with other ZTE phones. No solutions posted. I was hoping to find a fix on this site and there was nothing posted wich is a good thing. Hopefully it was just an isolated incident.

Good news is the metropcs corperate store gave me a new replacement phone for only $16 right there in the store and I didn't have to wait. I thought I would post this so that if this happens to anyone else you will know there is no fix for the problem. You will need a new phone. The insurance metroguard wont cover it. You will need to take it to a corperate store if this happens to you.

JC
Did you have the old one if so check if you can get in ftm from there you can flash stock image do it fastboot
dadcup is online now  
Reply With Quote
Reply
Tags
boot, screen, zte


Go Back   Android Forums > Android Phones > ZTE Avid 4G > Avid 4G - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 09:43 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.