Go Back   Android Forums > Android Phones > ZTE Warp (N860) > (Boost Mobile) Warp - All Things Root

New Forums: Nexus Player | Nexus 9
test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old November 29th, 2012, 10:46 AM   #1 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2012
Location: Albany new york
Gender: Male
Posts: 197
 
Device(s): samsung galaxy S2 710 4.1.2 GA10
Carrier: boost

Thanks: 25
Thanked 9 Times in 8 Posts
Angry ear peice go's dead but speaker works?

have icon2.o on and it been fabulous, I cleared the delvaica or whaever its called? reinstall or new phone?

Advertisements
albanymike is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old November 29th, 2012, 11:00 AM   #2 (permalink)
AF Contributor
 
LilBit's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: U.S.A.
Gender: Female
Posts: 5,865
 
Device(s): ZTE Warp N860 Custom Rom, Galaxy S4 Stock, Galaxy Note III, Resurrection Remix, 5.1.5 final,
Carrier: T-Mobile

Thanks: 9,032
Thanked 3,312 Times in 2,152 Posts
Default

Hmm, mhannah hasn't been online in a few, but I would deff, try a re-install first.
LilBit is offline  
Reply With Quote
Old November 29th, 2012, 01:12 PM   #3 (permalink)
Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 121
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 7
Thanked 18 Times in 17 Posts
Default

Had this problem also. I returned to stock and was going to send it back. Then it just started working again a few days after I returned to stock... very wired.
ggiddix is online now  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > ZTE Warp (N860) > (Boost Mobile) Warp - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 07:28 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.