Go Back   Android Forums > Android Phones > Pantech Breakout > Breakout - All Things Root

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old November 1st, 2012, 04:10 PM   #1 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
mrryanthai's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Gender: Male
Posts: 490
 
Device(s): Note 2,Nexus 7
Carrier: Not Provided

Thanks: 71
Thanked 26 Times in 23 Posts
mrryanthai@gmail.com
Default Softbricked?

Rooted on BrokenOut 2.0 just turned on the phone because I'm selling it and it boots but I get a black screen but button lights are on.Any suggestions?

mrryanthai is online now  
Reply With Quote
sponsored links
Old November 1st, 2012, 05:44 PM   #2 (permalink)
Moderator
 
Brian706's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Washington
Gender: Male
Posts: 6,564
 
Device(s): Google Nexus 5 Rom: Cataclysm 4.4 Recovery: TWRP 2.6 *** Retired: HTC Evo 4G, HTC Evo 3D
Carrier: AT&T

Thanks: 5,535
Thanked 5,154 Times in 2,841 Posts
Default

Well, I don't really know anything about your device... I looked around to see if I could find anything and didn't come up with a whole lot.

I'm a little confused as to what happened. So did it stop working after you rooted it? Or was it working after rooting it (and last time it was turned on), and now it just won't boot up this time?

First thing I would ask is if you have a backup that you can restore? Maybe that would get it in a working state again?

I looked for an RUU but did not find anything. Is there an RUU for this device? Maybe someone can answer this for me??

Maybe unrooting would help? I found a guide HERE that includes unrooting steps as well as some downloads.

That might be something to look into if nobody else can offer a definitive answer. I will also check around to see if I can find anyone to come assist you in this thread.

Wish I could be more help but that's all I could come up with for you :/
__________________



Have some thoughts or questions about the new flagships? Join the discussion here:
HTC One M8|Samsung Galaxy S5
Brian706 is online now  
Reply With Quote
Old November 1st, 2012, 06:49 PM   #3 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
mrryanthai's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Gender: Male
Posts: 490
 
Device(s): Note 2,Nexus 7
Carrier: Not Provided

Thanks: 71
Thanked 26 Times in 23 Posts
mrryanthai@gmail.com
Default

The phone was booting fine when I turned it on to make sure everything was wiped,gmail/facebook account.Then I factory reset it,data,cache,dalvik.It boots,but I just get a black screen.I will give a try.Thanks for your help
mrryanthai is online now  
Reply With Quote
Old November 1st, 2012, 07:05 PM   #4 (permalink)
Moderator
 
Brian706's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Washington
Gender: Male
Posts: 6,564
 
Device(s): Google Nexus 5 Rom: Cataclysm 4.4 Recovery: TWRP 2.6 *** Retired: HTC Evo 4G, HTC Evo 3D
Carrier: AT&T

Thanks: 5,535
Thanked 5,154 Times in 2,841 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mrryanthai View Post
The phone was booting fine when I turned it on to make sure everything was wiped,gmail/facebook account.Then I factory reset it,data,cache,dalvik.It boots,but I just get a black screen.I will give a try.Thanks for your help
Hmm. Maybe something happened in the wiping? Can you boot into recovery and flash the rom again?
Brian706 is online now  
Reply With Quote
Old November 1st, 2012, 11:48 PM   #5 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
mrryanthai's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Gender: Male
Posts: 490
 
Device(s): Note 2,Nexus 7
Carrier: Not Provided

Thanks: 71
Thanked 26 Times in 23 Posts
mrryanthai@gmail.com
Default

Odd,phone booted up after sitting there a 6 hours sitting not plugged in.Restarted/powered off the phone a couple of times and it works fine.Thanks
mrryanthai is online now  
Reply With Quote
Old November 2nd, 2012, 12:27 AM   #6 (permalink)
Moderator
 
Brian706's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Washington
Gender: Male
Posts: 6,564
 
Device(s): Google Nexus 5 Rom: Cataclysm 4.4 Recovery: TWRP 2.6 *** Retired: HTC Evo 4G, HTC Evo 3D
Carrier: AT&T

Thanks: 5,535
Thanked 5,154 Times in 2,841 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mrryanthai View Post
Odd,phone booted up after sitting there a 6 hours sitting not plugged in.Restarted/powered off the phone a couple of times and it works fine.Thanks
Ha! Weird. Glad it's working
Brian706 is online now  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Pantech Breakout > Breakout - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 09:25 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.