Go Back   Android Forums > Android Phones > Motorola CLIQ > CLIQ - Support and Troubleshooting

New Forums: Nexus Player | Nexus 9
test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old October 31st, 2010, 09:49 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Confused Motorola Cliq Wifi issue

Wats poppin?

I just unlocked a motorola cliq from T-mobile carrier by purchasing the unlock code.

I notice the wifi is not picking up any Access Point. I have the wifi turned on however I see no wifi icon in the taskbar.

Have anyone gotten this issue before and resolved it if not, can someone point me into the direction on debugging the issue with your integrate wifi device on the andriod. I'm a linux user and believe I can debug the issue if I have some slight tutorial on andriod device debugging.

I realized today that my bluetooth antenna and my wifi antenna are the same. Its the same as with my Dell XPS M1530 when I turned off my wifi the bluetooth came off and turning it on back turned on back my bluetooth.

I also read on another forum that its has something to do with a country code value
. The user was able to obtain I guess the boot logs and notice the wifi disable itself allowing no usage.

I'm currently setting up a development environment for andriod on my computer and will be debugging the issue myself.

I'll have to root my phone to debug this issue ...so till then

Currently I don't have any USB cable for my motorola cliq so no development for the time being. I shall barrow a cable and start development this weekend.

Thanks in advance
key_rookie

Advertisements
key_rookie is offline  
Last edited by key_rookie; December 6th, 2010 at 05:29 PM. Reason: update on status
Reply With Quote
sponsored links
Old March 8th, 2011, 09:51 AM   #2 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

"Holly $h#7 he replied to his posted"

LOL ....wateva the point is finally i'm getting somewhere ...alot have happened since i posted my last message.

I've been reading on assembly and liferay ....cousin came in form germany so went out and got twisted meet some couple chicks ....some of them that told me i'm their vanity... .....yea that's enough for my life log ....anywayz here is some references on how i came to these results:

References:

Professional Android Application Development by Reto Meier
Hak5 Episodes: 711 and 717 by Jason Appelbaum

A mixture of Jason's demonstrations and some reading basically gave me this results from eclipse:

LogCat:
Code:
wpa_supplicant            State: INACTIVE -> SCANNING, ap_scan=1 disconnect=0
wpa_supplicant            CTRL-EVENT-STATE-CHANGE id=1 state=2
key_rookie is offline  
Last edited by key_rookie; March 8th, 2011 at 10:21 AM.
Reply With Quote
Reply
Tags
motorola cliq, wifi issue


Go Back   Android Forums > Android Phones > Motorola CLIQ > CLIQ - Support and Troubleshooting
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 11:29 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.