Go Back   Android Forums > Android Phones > LG Connect 4G > Connect 4G - All Things Root

Find everything you need for the Galaxy S5 and discuss it in our S5 forum!
Have you seen that OnePlus One's awesome camera?? The forum is over here!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old December 4th, 2012, 11:36 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Boot Looping at LG boot screen! Cant seem to find fix!

I rooted and flashed Black Plague to my LG Connect 4G and then the 4gLTE radio wasn't working so I thought I would try Broken Out 1.0 instead but didn't realize that doing a factory reset through the privacy settings would get me stuck in Clockwork MOD!'

Ok so I tried flashing the backup but it didn't work. I tried redownloading both roms and flashing them as well but still boots up to Clockwork MOD automatically.

I tried downloading all the drivers from the LG website and connecting it to the Lg support app to update it but it would only get to like 35% and then inform that it could not communicate with the phone. Another frustrating DEAD END!

So I took some guys advice in a thread about someone else having the same problem and I flashed his Loop delooper zip file that is supposed to fix the phone. The guy with the problem never responded again so I figured it worked! Problem solved! Not really. Now I cant even get past the LG boot screen. No more clockwork mod. Can only boot into the stock hard reset menu by pressing volume down and power but that doesn't help.

Any ideas android wizards out there? I'm totally out of ideas and super exhausted trying to find a workaround.

SwitchWireless is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old December 24th, 2012, 12:18 PM   #2 (permalink)
La patience et le pardon
 
gbiggie's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Detroit,Michigan
Gender: Male
Posts: 6,882
 
Device(s): Samsung Galaxy S IV
Carrier: T-Mobile

Thanks: 2,615
Thanked 2,674 Times in 1,849 Posts
Thumbs up

Moved to the root side to see if we can get you some help
gbiggie is offline  
Reply With Quote
Old December 24th, 2012, 01:38 PM   #3 (permalink)
Senior Member
 
OrKo's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Boynton Beach, Fl
Gender: Male
Posts: 1,036
 
Device(s): LG G2 Stock 4.4.2 AT&T LG Spirit Rooted/CWM Samurai V3 Orange theme Metro PCS
Carrier: AT&T MetroPCS

Thanks: 140
Thanked 105 Times in 98 Posts
Default

*edit

Didn't see you already tried that
OrKo is offline  
Last edited by OrKo; December 24th, 2012 at 07:13 PM.
Reply With Quote
Old December 24th, 2012, 03:20 PM   #4 (permalink)
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Orlando,Fl
Posts: 122
 
Device(s): Motorola Moto G LG Spirit 4G LG Connect 4G Samsung Admire Huawei Ascend
Carrier: Not Provided

Thanks: 12
Thanked 21 Times in 19 Posts
Default

Download this: https://www.dropbox.com/s/adrckrkyajtc70i/CWM-Loop-DeLooper.zip Flash It And It Should Fix The Problem.
jgarcia88 is online now  
Reply With Quote
Old December 24th, 2012, 07:12 PM   #5 (permalink)
Senior Member
 
OrKo's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Boynton Beach, Fl
Gender: Male
Posts: 1,036
 
Device(s): LG G2 Stock 4.4.2 AT&T LG Spirit Rooted/CWM Samurai V3 Orange theme Metro PCS
Carrier: AT&T MetroPCS

Thanks: 140
Thanked 105 Times in 98 Posts
Default

He already ran that, it just removed CWM. He's still boot lopping now in stock recovery
OrKo is offline  
Reply With Quote
Old May 10th, 2013, 01:51 AM   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Redding ca
Gender: Male
Posts: 82
 
Device(s): Samsung Galaxy Note 3 SM-N900T
Carrier: T-mobile

Thanks: 16
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by OrKo View Post
He already ran that, it just removed CWM. He's still boot lopping now in stock recovery
mine is doing the exact thing did anyone find a fix for that i used the delooper and it also removed CWM also ran the New Unbricking method for LG MS840 Connect brick ( Guranteed to Work) and it did not work.
danielary29 is offline  
Reply With Quote
Old May 10th, 2013, 06:26 AM   #7 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Bardwell,Texas
Gender: Male
Posts: 860
 
Device(s): Nexus 5, LG Spirit, Nexus 7 1st Gen, LG connect
Carrier: T-Mobile USA (MetroPCS)

Thanks: 61
Thanked 78 Times in 65 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by SwitchWireless View Post
I rooted and flashed Black Plague to my LG Connect 4G and then the 4gLTE radio wasn't working so I thought I would try Broken Out 1.0 instead but didn't realize that doing a factory reset through the privacy settings would get me stuck in Clockwork MOD!'

Ok so I tried flashing the backup but it didn't work. I tried redownloading both roms and flashing them as well but still boots up to Clockwork MOD automatically.

I tried downloading all the drivers from the LG website and connecting it to the Lg support app to update it but it would only get to like 35% and then inform that it could not communicate with the phone. Another frustrating DEAD END!

So I took some guys advice in a thread about someone else having the same problem and I flashed his Loop delooper zip file that is supposed to fix the phone. The guy with the problem never responded again so I figured it worked! Problem solved! Not really. Now I cant even get past the LG boot screen. No more clockwork mod. Can only boot into the stock hard reset menu by pressing volume down and power but that doesn't help.

Any ideas android wizards out there? I'm totally out of ideas and super exhausted trying to find a workaround.

Yes of course noob mistake (made that mistake which bricks your phone don't ever click that again) but no matter sammyz method should work I tryed it and worked without a doubt


Link Unbrick/Unroot/Update LG Connect
jlede is online now  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to jlede For This Useful Post:
danielary29 (May 12th, 2013)
Old May 10th, 2013, 04:54 PM   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Redding ca
Gender: Male
Posts: 82
 
Device(s): Samsung Galaxy Note 3 SM-N900T
Carrier: T-mobile

Thanks: 16
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

I tried the method in the link went through all the steps and still boot looped i charged the battery overnight and today it was still dead so there is a battery issue as well that might have caused it to fail since it said to charge it at least 50 percent so i may get a diff battery and try again thanks for the support....
danielary29 is offline  
Reply With Quote
Old May 10th, 2013, 08:04 PM   #9 (permalink)
ROM Developer
 
PlayfulGod's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: NW Georgia
Gender: Male
Posts: 8,063
 
Device(s): Galaxy Nexus, Nexus 7, LG Spirit, LG Motion, ZTE Sequent
Carrier: T-Mobile

Thanks: 233
Thanked 4,888 Times in 2,058 Posts
Default

if running the unbrick on it didnt fix it all hope is prolly lost.
__________________
Official Donate link if you like my work and would like to show your appreciation and support. All donations are greatly appreciated!!

PlayfulDroidz Wiki
UPP
PlayfulGod is offline  
Reply With Quote
Old May 10th, 2013, 09:28 PM   #10 (permalink)
LG Whiz Kid
 
sammyz's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Fort Lauderdale, FL
Gender: Male
Posts: 8,374
 
Device(s): LG Motion 4G---- LG Optimus L9
Carrier: MetroPCS

Thanks: 2,093
Thanked 2,114 Times in 1,409 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by danielary29 View Post
I tried the method in the link went through all the steps and still boot looped i charged the battery overnight and today it was still dead so there is a battery issue as well that might have caused it to fail since it said to charge it at least 50 percent so i may get a diff battery and try again thanks for the support....
Factory reset.
__________________
With some reading of threads and asking questions, newbies become experts.
sammyz is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sammyz For This Useful Post:
danielary29 (May 12th, 2013)
sponsored links
Old May 10th, 2013, 09:30 PM   #11 (permalink)
Premium Member
 
Spec2nirvash's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: MA
Posts: 1,048
 
Device(s): Nexus 5, Nexus 7 (2013) stock, Huawei Valiant, Huawei Premia, LG Motion 4G, Huawei Vitria
Carrier: T-Metro, Ting

Thanks: 169
Thanked 220 Times in 183 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by sammyz View Post
Factory reset.
OP said they tried that, saw stock recovery Eris. If that didn't work, I got nothin else. except try flashing VV firmware and recover...
__________________
Spec2nirvash is online now  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Spec2nirvash For This Useful Post:
danielary29 (May 12th, 2013)
Old May 10th, 2013, 09:34 PM   #12 (permalink)
LG Whiz Kid
 
sammyz's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Fort Lauderdale, FL
Gender: Male
Posts: 8,374
 
Device(s): LG Motion 4G---- LG Optimus L9
Carrier: MetroPCS

Thanks: 2,093
Thanked 2,114 Times in 1,409 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Spec2nirvash View Post
OP said they tried that, saw stock recovery Eris. If that didn't work, I got nothin else. except try flashing VV firmware and recover...
Yea, that might work.
sammyz is offline  
Reply With Quote
Old May 11th, 2013, 02:28 PM   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Redding ca
Gender: Male
Posts: 82
 
Device(s): Samsung Galaxy Note 3 SM-N900T
Carrier: T-mobile

Thanks: 16
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Thank you everyone for the advice and tips it turns out the whole problem was the battery it was not holding a charge and would not turn on if not plugged in i replaced it with a extended battery and boom no more bootloop 100% back to stock
danielary29 is offline  
Last edited by danielary29; May 12th, 2013 at 01:41 AM.
Reply With Quote
Reply
Tags
boot, bootloop, clockwormod, connect, flash, loop


Go Back   Android Forums > Android Phones > LG Connect 4G > Connect 4G - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 08:24 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.