Go Back   Android Forums > Android Phones > Motorola Devour > Devour - All Things Root
Devour - All Things Root Rooting, ROMS, Overclocking, etc.

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old October 9th, 2010, 01:32 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Odd Restart Problem

Hi everyone,

I was wondering if anyone else has experienced a similar issue with their Devour. Two days ago I rooted it successfully and had it setup the way I wanted. I left my phone alone for 1 day and apparently it shut down, so I went to turn it on and it loaded M screen but then went to the arrow and unpacking screen in bootloader mode and did an automatic factory reset. The phone loaded up fine and still shows SU permissions. SO I went ahead and downloaded apps, etc and restarted again. The same thing happened, it did a factory reset. I then proceeded to unroot successfully and tried again, but it still factory resets throguh bootloader on every reboot. Any ideas or experiences? I did wipes through recovery and android already but no luck. Thanks.

eghoti1 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old January 2nd, 2011, 06:08 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 11
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I apparently have the same problem now after resetting my device has anyone found our how to fix it?
Link_of_Hyrule is offline  
Reply With Quote
Old January 2nd, 2011, 09:29 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 11
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Well I have yet to find a way to fix this resetting the phone doesn't fully put the phone back to it's original state (super admin is still there and the apps I removed are still gone) so I'm going to try and flash it back to normal with the rsd software.
Link_of_Hyrule is offline  
Reply With Quote
Old January 3rd, 2011, 03:33 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 11
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Well after flashing it back to original state it still has this problem I don't understand how any suggestions? The phone is not activated on any service I use ##bluroff to bypass the activation my friend has the exact same phone and he has his rooted and bypassed the blur with ##bluroff and hasn't had any problems.
Link_of_Hyrule is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Motorola Devour > Devour - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 07:32 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.