Go Back   Android Forums > Android Phones > Motorola Droid X > Droid X - Support and Troubleshooting

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old November 3rd, 2010, 08:26 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Gmail push failing?

Anyone else noticed that Gmail is not pushing properly? Appears to have been happening all day on my DX (2.2). Manual refresh pulls emails from varying times (saw several at one hour+ between receipt and pull).

Hope it's a temporary glitch with big G's servers.

Advertisements
MIE-TPA-Shaff is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old November 3rd, 2010, 08:53 PM   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Location: Home of the SUPERBOWL Champions!
Posts: 24
 
Device(s): Incredible! Got Root? I do!
Carrier: Not Provided

Thanks: 5
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Same here.
akvtiger is offline  
Reply With Quote
Old November 3rd, 2010, 09:02 PM   #3 (permalink)
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 408
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 44 Times in 37 Posts
Default

No problem here.
wxman2003 is offline  
Reply With Quote
Old November 3rd, 2010, 09:11 PM   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 54
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 6
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by wxman2003 View Post
No problem here.
+1 No Issues
DECGTC is offline  
Reply With Quote
Old November 3rd, 2010, 09:26 PM   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Location: Metro Detroit, MI
Posts: 16
 
Device(s): HOX running on AT&T
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

+2 with the same issue (Incredible and Moment)
ccw1134 is offline  
Reply With Quote
Old November 3rd, 2010, 09:39 PM   #6 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Bartlett, IL
Gender: Male
Posts: 921
 
Device(s): Droid MAXX, Nexus 7 LTE (2013), Nexus 7 (2012), RAZR Maxx (wifi only now)
Carrier: Verizon

Thanks: 50
Thanked 24 Times in 23 Posts
Default

same here on a D1
-=Jeff=- is offline  
Reply With Quote
Old November 3rd, 2010, 09:47 PM   #7 (permalink)
Senior Member
 
mxsjw's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1,311
 
Device(s): Galaxy S3
Carrier: Not Provided

Thanks: 239
Thanked 173 Times in 127 Posts
Default

all good here
mxsjw is offline  
Reply With Quote
Old November 3rd, 2010, 11:45 PM   #8 (permalink)
Senior Member
 
BookLover's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: USA
Posts: 977
 
Device(s): Unrooted Samsung Captivate...and Proud of it!
Carrier: Not Provided

Thanks: 58
Thanked 114 Times in 101 Posts
Default

No prob for me.
__________________
Must Reads: CapFAQ
Fav Apps: Evernote + Reqall * Folder Organizer * Smart Taskbar * Tasker + Minimalistic Text * Dropbox or Sugarsync for cloud storage
BookLover is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 12:25 AM   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Midwest
Posts: 59
 
Device(s): ROOTED DX w/ Froyo
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

2.2 DX and its been sucking.
t4ckleb0x is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 01:03 AM   #10 (permalink)
Senior Member
 
Hrethgir's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Salem, OR
Gender: Male
Posts: 1,670
 
Device(s): Samsung Galaxy SIII, Motorola Droid X-retired, Apple iPhone 3Gs-retired, B&N Nook-rooted
Carrier: Verizon

Thanks: 96
Thanked 220 Times in 175 Posts
Default

Working fine on my DX.
__________________
Apple -> Android convert
Hrethgir is online now  
Reply With Quote
sponsored links
Old November 4th, 2010, 01:43 AM   #11 (permalink)
Member
 
mchung53's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Los Angeles
Posts: 160
 
Device(s): Samsung Galaxy Nexus
Carrier: Not Provided

Thanks: 24
Thanked 21 Times in 16 Posts
mikechung53
Default

Quote:
Originally Posted by MIE-TPA-Shaff View Post
Anyone else noticed that Gmail is not pushing properly? Appears to have been happening all day on my DX (2.2). Manual refresh pulls emails from varying times (saw several at one hour+ between receipt and pull).

Hope it's a temporary glitch with big G's servers.
I've been having push issues today as well...it was working fine until today...hopefully this is temporary.
__________________
@bruinmike53
mchung53 is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 05:17 AM   #12 (permalink)
Senior Member
 
ekyle's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Central NY
Gender: Male
Posts: 1,687
 
Device(s): HTC One M8, Nexus 7
Carrier: Verizon

Thanks: 63
Thanked 104 Times in 95 Posts
kelliott125
Default

Works fine for me
ekyle is online now  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 07:19 AM   #13 (permalink)
Senior Member
 
nycebo's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: New York, NY
Posts: 520
 
Device(s): Samsung Galaxy Nexus (LTE), Google Nexus 7, Motorola Xoom Wifi
Carrier: Not Provided

Thanks: 40
Thanked 45 Times in 39 Posts
Default

It was definitely occurring yesterday but seems to have resolved itself at some point in the late evening. Are you still having issues this morning?
nycebo is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 07:26 AM   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 33
 
Device(s): Incredible
Carrier: Not Provided

Thanks: 19
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am still not getting my gmail - yesterday and today.
Stole 71 is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 07:54 AM   #15 (permalink)
Senior Member
 
ekyle's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Central NY
Gender: Male
Posts: 1,687
 
Device(s): HTC One M8, Nexus 7
Carrier: Verizon

Thanks: 63
Thanked 104 Times in 95 Posts
kelliott125
Default

Install anything in that time frame? Check and make sure your data sync is on
ekyle is online now  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 08:50 AM   #16 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 6
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Mine isn't working either since yesterday.
abugarcias is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 08:51 AM   #17 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Midwest
Posts: 59
 
Device(s): ROOTED DX w/ Froyo
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

I archived like 5 emails from my phone this morning when I woke up. When I got to school and got on a computer the emails were still in my inbox (2 hours later). It usually archives them in my Gmail too not just on my phone.

Gmail (droid) has also been saying I have 3 new emails or something and then not showing them no matter how much I refresh.
t4ckleb0x is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 09:13 AM   #18 (permalink)
Senior Member
 
mxsjw's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1,311
 
Device(s): Galaxy S3
Carrier: Not Provided

Thanks: 239
Thanked 173 Times in 127 Posts
Default

Those of you that are having issues...have you logged into your Gmail account from a desktop computer lately? I was having an issue with a message indicator in the dock bar hanging up (said I had 1 and I had already read it). Logging into Gmail from my PC and clicking the message fixed it.
mxsjw is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 09:23 AM   #19 (permalink)
Member
 
FrozenIpaq's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 153
 
Device(s): HTC Droid Incredible
Carrier: Not Provided

Thanks: 10
Thanked 24 Times in 16 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mxsjw View Post
Those of you that are having issues...have you logged into your Gmail account from a desktop computer lately? I was having an issue with a message indicator in the dock bar hanging up (said I had 1 and I had already read it). Logging into Gmail from my PC and clicking the message fixed it.
That's not the issue. It's not pushing to mobile devices at all for some accounts. This seems to be a problem on Google's end so I suggest those with the problem to just hang tight, there's nothing we can do about it.
__________________

FrozenIpaq is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 09:37 AM   #20 (permalink)
Senior Member
 
mxsjw's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1,311
 
Device(s): Galaxy S3
Carrier: Not Provided

Thanks: 239
Thanked 173 Times in 127 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by FrozenIpaq View Post
That's not the issue. It's not pushing to mobile devices at all for some accounts. This seems to be a problem on Google's end so I suggest those with the problem to just hang tight, there's nothing we can do about it.
I realize it's not the issue, but it was an issue none the less that logging into gmail from a PC fixed. I was just asking the question to help troubleshoot. I'm sure it's on Google's end, but some may be able to get by in the mean time. So I ask again...

Those having issues, have you logged into your gmail from a desktop lately?
mxsjw is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old November 4th, 2010, 09:39 AM   #21 (permalink)
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 230
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 11
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Yeah...says I have 9 emails when I don't and when I log in on a computer all my emails are still there...
draconius is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 09:44 AM   #22 (permalink)
Senior Member
 
nycebo's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: New York, NY
Posts: 520
 
Device(s): Samsung Galaxy Nexus (LTE), Google Nexus 7, Motorola Xoom Wifi
Carrier: Not Provided

Thanks: 40
Thanked 45 Times in 39 Posts
Default

Try clearing the cache and the data for the Gmail app. For the latter, you will have to reconfigure your settings, but only took me about 20 seconds.
nycebo is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 11:08 AM   #23 (permalink)
Member
 
2003vstrom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: coldwater,mi
Posts: 471
 
Device(s): Galaxy Nexus
Carrier: Not Provided

Thanks: 35
Thanked 102 Times in 70 Posts
Default

yeah I`m having the same problem and I cleared my data started over and I still have the same problem and mine just started yesterday too.
2003vstrom is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 11:16 AM   #24 (permalink)
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: SC
Posts: 148
 
Device(s): Samsung S3 Blue32, Nexus 7
Carrier: Verizon

Thanks: 46
Thanked 21 Times in 20 Posts
Default

Same here, mine started not syncing yesterday, I did a factory reset and it still not syncing. Hopefully its on Google's end.
Rick2179 is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 11:19 AM   #25 (permalink)
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Ohio, Near Cedar Point
Posts: 269
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 26
Thanked 95 Times in 56 Posts
Default

Same here, stopped working yesterday and still not working today. I can manually check my gmail but new ones are not pushed. Tried clearing data, reset app, reboot everything but still nothing
__________________
www.ProRollers.net #1 Rated Bat Shaving & Bat Rolling Site On The Net. Softball, Baseball, Adult and Youth Bats.
what29 is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 11:31 AM   #26 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 13
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same problem here since yesterday morning, still not working as of today. Samsung Moment.
Herm99 is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 11:40 AM   #27 (permalink)
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: CA
Posts: 344
 
Device(s): Galaxy S5
Carrier: Verizon

Thanks: 16
Thanked 82 Times in 40 Posts
Default

Same here, stopped working yesterday morning.
So I took the drastic route.

1) Wiped phone (factory reset) Didn't fix it
2) Reloaded the 2.2 SBF, didn't fix it
3) Loaded apex , didn't fix it
4) loaded Tranq, didn't fix it
5) loaded fission, didn't fix it

each load was preceeded by a reload from SBF to get it back to factory spec.

Still having the issue today. Doesn't seem to be related to any ROM. So I'm guessing its on google's end.

My corporate activesync email is coming through ok, and hotmail/activesync is working ok as well. only gmail is not pushing out.
thenew3 is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 11:46 AM   #28 (permalink)
Senior Member
 
ekyle's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Central NY
Gender: Male
Posts: 1,687
 
Device(s): HTC One M8, Nexus 7
Carrier: Verizon

Thanks: 63
Thanked 104 Times in 95 Posts
kelliott125
Default

Quote:
Originally Posted by thenew3 View Post
Same here, stopped working yesterday morning.
So I took the drastic route.

1) Wiped phone (factory reset) Didn't fix it
2) Reloaded the 2.2 SBF, didn't fix it
3) Loaded apex , didn't fix it
4) loaded Tranq, didn't fix it
5) loaded fission, didn't fix it

each load was preceeded by a reload from SBF to get it back to factory spec.

Still having the issue today. Doesn't seem to be related to any ROM. So I'm guessing its on google's end.

My corporate activesync email is coming through ok, and hotmail/activesync is working ok as well. only gmail is not pushing out.
Just to cover all the bases, you didn't change your password at any point did you?
ekyle is online now  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 11:47 AM   #29 (permalink)
Senior Member
 
mxsjw's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1,311
 
Device(s): Galaxy S3
Carrier: Not Provided

Thanks: 239
Thanked 173 Times in 127 Posts
Default

Baffling...I just tried another test email with an attachment from hotmail on my PC to gmail...it pushed to the phone immediately (3 seconds).

Sorry some of you are having problems...I just wonder why it's not all of us???
mxsjw is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 12:02 PM   #30 (permalink)
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: CA
Posts: 344
 
Device(s): Galaxy S5
Carrier: Verizon

Thanks: 16
Thanked 82 Times in 40 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by ekyle View Post
Just to cover all the bases, you didn't change your password at any point did you?
last time I changed my gmail password was about 3 months ago.
thenew3 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old November 4th, 2010, 12:18 PM   #31 (permalink)
Senior Member
 
ekyle's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Central NY
Gender: Male
Posts: 1,687
 
Device(s): HTC One M8, Nexus 7
Carrier: Verizon

Thanks: 63
Thanked 104 Times in 95 Posts
kelliott125
Default

Hm. Are you using a task killer? I know you've wiped a few times, but I want to make sure you aren't restoring apps when you do so.
ekyle is online now  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 12:29 PM   #32 (permalink)
Member
 
SlvrScoobie's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 393
 
Device(s): Moto X
Carrier: Not Provided

Thanks: 8
Thanked 12 Times in 12 Posts
Default

i dont think ive ever gotten a push email on my droid in 3 seconds. Now my BB, that was quick, it was on the BB before the gmail webpage pulled it up
SlvrScoobie is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 12:44 PM   #33 (permalink)
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: CA
Posts: 344
 
Device(s): Galaxy S5
Carrier: Verizon

Thanks: 16
Thanked 82 Times in 40 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by ekyle View Post
Hm. Are you using a task killer? I know you've wiped a few times, but I want to make sure you aren't restoring apps when you do so.
Not using any task killers and have not restored/reinstalled any apps after the sbf reload.

My steps in testing:
1) SBF restore
2) Activate
3) Load ROM
4) configure gmail
5) test send/receive.
6) Configure corporate email and hotmail
7) test send/receive
8) boot into recovery, wipe cache
9) test gmail again
10) Get frustrated and want to throw X out the window.




Oh I forgot to mention, I've tested this both on 3G and via wifi. neither one makes any difference.
At first I thought it was the 3G service here, lately VZW's 3G here in Central CA has been averaging 50 kbps (yes kilobits). So I put it on my wifi (20mbps) but it still doesn't work.
thenew3 is offline  
Last edited by thenew3; November 4th, 2010 at 12:47 PM.
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 01:03 PM   #34 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 20
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yeah, my x has been giving me issues with syncing emails since yesterday too... i did a hard reset because i thought it was something else, but it still is doing it...
meijerbrantm is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 01:08 PM   #35 (permalink)
Senior Member
 
ekyle's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Central NY
Gender: Male
Posts: 1,687
 
Device(s): HTC One M8, Nexus 7
Carrier: Verizon

Thanks: 63
Thanked 104 Times in 95 Posts
kelliott125
Default

"Back up my data" and "automatic restore" under privacy in your settings. Are those checked when you're doing the wipes? There was a thread that said restores weren't as effective when those options were checked. It's a long shot, but that's really all I have left lol
ekyle is online now  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 01:10 PM   #36 (permalink)
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: CA
Posts: 344
 
Device(s): Galaxy S5
Carrier: Verizon

Thanks: 16
Thanked 82 Times in 40 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by ekyle View Post
"Back up my data" and "automatic restore" under privacy in your settings. Are those checked when you're doing the wipes? There was a thread that said restores weren't as effective when those options were checked. It's a long shot, but that's really all I have left lol
I have them unchecked. I normally leave them checked, but I unchecked them to do troubleshooting.

It seems many people have experienced this issue since yesterday morning, so it sounds more to me like an issue on the gmail server side.
thenew3 is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 01:29 PM   #37 (permalink)
Senior Member
 
ekyle's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Central NY
Gender: Male
Posts: 1,687
 
Device(s): HTC One M8, Nexus 7
Carrier: Verizon

Thanks: 63
Thanked 104 Times in 95 Posts
kelliott125
Default

Not sure if anyone posted this yet, but it looks like Google is working on it. Linkage
ekyle is online now  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ekyle For This Useful Post:
jschmitt1203 (November 4th, 2010)
Old November 4th, 2010, 01:38 PM   #38 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same issue here, Evo, no root.
Noticed it first last night.
jschmitt1203 is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 03:06 PM   #39 (permalink)
Senior Member
 
nycebo's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: New York, NY
Posts: 520
 
Device(s): Samsung Galaxy Nexus (LTE), Google Nexus 7, Motorola Xoom Wifi
Carrier: Not Provided

Thanks: 40
Thanked 45 Times in 39 Posts
Default

Started failing for me again this afternoon. Oh brother.... :-(
nycebo is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 04:16 PM   #40 (permalink)
Senior Member
 
Hrethgir's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Salem, OR
Gender: Male
Posts: 1,670
 
Device(s): Samsung Galaxy SIII, Motorola Droid X-retired, Apple iPhone 3Gs-retired, B&N Nook-rooted
Carrier: Verizon

Thanks: 96
Thanked 220 Times in 175 Posts
Default

Just used one of my other email addresses to send a message to my gmail account, and it pushed to my phone in about 10-15 seconds.
Hrethgir is online now  
Reply With Quote
sponsored links
Old November 4th, 2010, 05:28 PM   #41 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 13
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Looks like its back to working, I haven't touched any settings on my phone today and I just now finally got an email notification. I tested it after that and sent myself an email and it worked again. So two emails in a row and worked perfectly. Hoping it stays this way.
Herm99 is offline  
Reply With Quote
Old November 4th, 2010, 06:22 PM   #42 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Midwest
Posts: 59
 
Device(s): ROOTED DX w/ Froyo
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

I clear my cache and data and it worked.
t4ckleb0x is offline  
Reply With Quote
Old November 11th, 2010, 03:14 PM   #43 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 13
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by t4ckleb0x View Post
I clear my cache and data and it worked.
UGH!! I'm having this issue ONCE AGAIN. Can you tell me how I clear cache and data?? Samsung Moment. THANK YOU
Herm99 is offline  
Reply With Quote
Old February 23rd, 2011, 12:34 PM   #44 (permalink)
Senior Member
 
Gekko's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: USA
Posts: 877
 
Device(s): LG Nexus 5
Carrier: AT&T

Thanks: 0
Thanked 315 Times in 156 Posts
Default

i was having the same problem - Gmail stopped automatically PUSHING post-Froyo-update on BOTH of my Gmail accounts. the solution that worked for me is a HARD RESET. ERASE/WIPE your Android phone clean and then manually reinstall everything one by one. this is the only thing that permanently fixed the post-Froyo lack of Gmail PUSH for me. the Gmail clear cache data works but ONLY TEMPORARILY (~24 hours). it's now been 2+ weeks after my hard reset and both of my Gmail accounts now PUSH sync flawlessly. my guess is that when you update the OS version you need to start clean on the Gmail sync and the only way to do this is a HARD RESET.
Gekko is offline  
Reply With Quote
Reply
Tags
andriod2.2, droidx, gmail


Go Back   Android Forums > Android Phones > Motorola Droid X > Droid X - Support and Troubleshooting
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:02 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.