Go Back   Android Forums > Android Phones > Motorola Droid X > Droid X - Support and Troubleshooting

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old May 8th, 2012, 12:24 PM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2010
Location: 36092
Posts: 68
 
Device(s): Verizon Droid Razr
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Google Images no longer working

I regularly use google images throughout the day, especially at work. All the sudden, I can't get them to work. I can go to google, search for something...tap the images tab up top..then the thumbnails come up..When I tap a thumbnail to enlarge it, and possibly save the picture, I can't do it. It will not enlarge, and the screen will not change pages either. If I try to go to the images page two, nothing happens.

What is going on here? I called Verizon, they don't seem to know.

My X is not rooted and running 2.3.4, system version 4.5.621

Browsing history has been cleared and cache has been cleared..I don't know what else to try.

J S Machine is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old May 8th, 2012, 02:58 PM   #2 (permalink)
Senior Member
 
ylexot's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Saint Inigoes, MD
Posts: 2,336
 
Device(s): VZW Galaxy S3, Transformer Prime, Droid X (ret)
Carrier: Not Provided

Thanks: 17
Thanked 403 Times in 324 Posts
Default

Have you tried a different browser?
ylexot is offline  
Reply With Quote
Old May 8th, 2012, 03:16 PM   #3 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2010
Location: 36092
Posts: 68
 
Device(s): Verizon Droid Razr
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have but just not sure which one would be best. I tried dolphin for a short bit, but I didn't care for it. Any recommendations?
J S Machine is offline  
Reply With Quote
Old May 8th, 2012, 03:20 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Exact Same problem

Wierd, I am experiencing the exact same problem as of today. Yesterday is all good. I downloaded an app yesterday which I uninstalled. I then pulled battery. Still no dice.

Help anyone? I am on Droid X2
thegamper is offline  
Reply With Quote
Old May 8th, 2012, 03:25 PM   #5 (permalink)
Senior Member
 
ylexot's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Saint Inigoes, MD
Posts: 2,336
 
Device(s): VZW Galaxy S3, Transformer Prime, Droid X (ret)
Carrier: Not Provided

Thanks: 17
Thanked 403 Times in 324 Posts
Default

I like Boat browser.
ylexot is offline  
Reply With Quote
Old May 8th, 2012, 04:34 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Same problem here as well

....and I have the Razr Maxx. Just noticed the problem today. Can look at pics if you change Google view to Classic mode instead of Mobile but the results are not as good, quick, or convenient. Would this be Google problem or an Android problem?
IMADJHO is offline  
Reply With Quote
Old May 8th, 2012, 06:07 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Mine stopped working too! Razr
kaiser1888 is offline  
Reply With Quote
Old May 8th, 2012, 09:19 PM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Motorola Atrix, same problem

Started yesterday 5/6/12. I use images daily at work and I'm lost without this capability. Seems like it's all Motorola phones. I have cleared cache, cleared stored data, rebooted phone...nothing. No links or swipe functions work on Google Images.
atrios is offline  
Reply With Quote
Old May 8th, 2012, 09:29 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Its not just Motorola, my HTC Thunderbolt is giving the same problem which led me to his forum.
codster1194 is offline  
Reply With Quote
Old May 10th, 2012, 01:23 AM   #10 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by codster1194 View Post
Its not just Motorola, my HTC Thunderbolt is giving the same problem which led me to his forum.
Lol same here!!! Was trying to show my girl pics of vacation resort spot, no go on HTC thunderbolt rooted using GBR 3.3 stock kernel -_- I thought it was a Rom issue till i saw this page. Hopefully google fixes soon
teddyastuffed is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old May 10th, 2012, 10:04 AM   #11 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2010
Location: 36092
Posts: 68
 
Device(s): Verizon Droid Razr
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Don't know what the deal is but mine is still doing this. Glad to know it is really an issue and not just my phone. Talked on the phone with a tech from VZW yesterday for about twenty minutes. His razr was not doing it (of course), but he said he didnt know what the problem was. Said that he checked their internal tech forums (I'm guessing the public doesn't have access to) and said he didn't see anything there either.

J S Machine is offline  
Reply With Quote
Old May 10th, 2012, 12:04 PM   #12 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just fixed this, literally by using voice search and saying "google images should ****in' work"

And, it did.


This is 100% true, but before I said that I closed all the different browser windows that were open. I didn't even know it had multiple windows open. I don't see why this would affect a website like Google Images, but it makes more sense than literally yelling at it to work.

Pretty obnoxious. I've been looking like an idiot in front of groups of people lately because I'm trying to bring up images to show my audience, and I'm pressing the thumbnails on my screen like a jackass, trying to show them that it really won't work and it's not just me being an idiot.

So, try yelling and/or closing extra windows.

Oh, and I have an HTC Sensation, not a Droid.
PooPooPeePee is offline  
Last edited by PooPooPeePee; May 10th, 2012 at 12:06 PM.
Reply With Quote
Old May 10th, 2012, 03:43 PM   #13 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hey guys. I was having same problem and tried everything. I couldnt enlarge thumbnails or change pages. I figured it out and hope this helps. I had too many bookmarks saved. So i went into my bookmarks and started deleting some of them. And bam....images now working normal. Hope this helps!
robbyfreddy is offline  
Reply With Quote
Old May 10th, 2012, 06:06 PM   #14 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Nevermind! It worked for a minute! What a bunch of Crap!!
robbyfreddy is offline  
Reply With Quote
Old May 10th, 2012, 06:48 PM   #15 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Same problem here

Brand new Samsung Galaxy S2 Skyrocket worked awesome for a week now google images won't work. Tried a different browser, and my girls exact same phone. Same problem. First image page loads then you cannot click on one, or go to the next page. Problem started sometime last night or this morning. Google search works fine, just images is broken. Amazon says they will send me new phones, but I don't necessarily think its the phones. I see others posting with this issue on Verizon so that rules out ATT being the problem. So now what?
oclost is offline  
Reply With Quote
Old May 10th, 2012, 07:30 PM   #16 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Same exact problem

HTC Thunderbolt doing the same thing, same time frame. That's why I'm here.
logforney is offline  
Reply With Quote
Old May 10th, 2012, 08:58 PM   #17 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2012
Location: North Little Rock, Arkansas
Posts: 3
 
Device(s): Droid Razr Maxx, Droid Bionic, Droid Incredible 2, Iphone 4s
Carrier: Verizon Wireless

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Cry Same prob

Hmmmm im having the same issue on a moto droid razr maxx. And my iphone and droid bionic. I wonder if google knows anything about it. Mine didnt start doing this until the last OTA update on my 2 droids. Not sure when it started with the iphone (which is not used daily). Kind of messes me up I dl tons of pics from google. Ohh well
Beeradgee is offline  
Reply With Quote
Old May 10th, 2012, 10:59 PM   #18 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Here's a solution that has worked for me. locate any apps like skype or photo upload software and uninstall them. And taadaaaa worked on two phones for me. Try it and let me know if I' ve helped ya.
Arnan540 is offline  
Reply With Quote
Old May 11th, 2012, 10:18 AM   #19 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Google images

Well, I had issues the first day I posted on forum and happened at least once the second day but havent had a problem since. I have not intentionally done anyting to resolve the issue, just resolved itself I guess. Still annoying. Hopefully its just some sort of google glitch that gets worked out. Droid X2
thegamper is offline  
Reply With Quote
Old May 15th, 2012, 03:20 PM   #20 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Mine is working again. It's worked fine for two days now. Nothing I did would get it to work. It has just been stopping and starting whenever it wants. We're at the mercy of Google on this one.

As a side note, I checked my iTouch, iPhone, and Acer tablet and all worked ok. For it I've only had problems on my Motorola Atrix.
atrios is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Motorola Droid X > Droid X - Support and Troubleshooting
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 07:17 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.