Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Epic 4G > Epic 4G - Support and Troubleshooting

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old April 13th, 2011, 12:58 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default computer wont recognize phone anymore!

Need some help despertly! Here's the situation I have a laptop with windows 7 and at one point I was able to connect my epic 4g to the computer using mass storage with no problems. Now the computer will not recognize my phone. Two things happened that maybe effected this process. I did the android 2.1 update and also I put sme vids on my friends phone using my computer (he has the droid phone). After those two things it just won't recognize it. I tried turning them both off and on, tried using every usb port I have, I reinstalled the drivers and finally I left it hooked up for 10 minutes and restarted per some post I saw and nothing has worked.

Please anyone that has the fix let me know I am borderline depressed over this tragic turn of events.

Thanks

Advertisements
enoch2012 is offline  
Last edited by enoch2012; April 13th, 2011 at 01:01 PM.
Reply With Quote
sponsored links
Old April 13th, 2011, 01:04 PM   #2 (permalink)
Member
 
droid newb's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Fort Pierce, FL
Posts: 399
 
Device(s): LG Optimus L9 S769
Carrier: MetroPCS

Thanks: 73
Thanked 20 Times in 20 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by enoch2012 View Post
Need some help despertly! Here's the situation I have a laptop with windows 7 and at one point I was able to connect my epic 4g to the computer using mass storage with no problems. Now the computer will not recognize my phone. Two things happened that maybe effected this process. I did the android 2.1 update and also I put sme vids on my friends phone using my computer (he has the droid phone). After those two things it just won't recognize it. I tried turning them both off and on, tried using every usb port I have, I reinstalled the drivers and finally I left it hooked up for 10 minutes and restarted per some post I saw and nothing has worked.

Please anyone that has the fix let me know I am borderline depressed over this tragic turn of events.

Thanks
menu > settings > applications > development > uncheck "usb debugging"

Try that. If it doesn't work try reinstalling the drivers, uncheck "usb debugging" and plug it in again.

I had the same issue and this is what ultimately worked for me. I have a Windows 7, 64 bit laptop.
droid newb is offline  
Reply With Quote
Old April 15th, 2011, 12:52 AM   #3 (permalink)
Senior Member
 
rounsy222's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: superior wi
Posts: 592
 
Device(s): Samsung epic
Carrier: Not Provided

Thanks: 25
Thanked 69 Times in 66 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by droid newb View Post
menu > settings > applications > development > uncheck "usb debugging"

Try that. If it doesn't work try reinstalling the drivers, uncheck "usb debugging" and plug it in again.

I had the same issue and this is what ultimately worked for me. I have a Windows 7, 64 bit laptop.

What he said plus try another usb cable. Stock cables have been crapping out on data transfers like you wouldnt believe. Thats how i fixed my connection issues.
rounsy222 is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Epic 4G > Epic 4G - Support and Troubleshooting
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 01:03 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.