Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Epic 4G > Epic 4G - Support and Troubleshooting

Find everything you need for the Galaxy S5 and discuss it in our S5 forum!
Have you seen that OnePlus One's awesome camera?? The forum is over here!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old May 16th, 2011, 12:49 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
 
Device(s): Samsung EPIC 4G
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry Animated GIFs no longer working!! Why!?

Hi all,

Immediately after the the FROYO update to the EPIC 4G, animated GIF images were working just fine; however, after recently performing a reset to the phone through the 'Privacy' tab, the browser will no longer show the animated GIFs correctly through the stock browser; it's just a static image.

Is there something I can reset or reload to get these to work again?

Thank you for any info,

J

augmental is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old May 16th, 2011, 04:37 PM   #2 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
 
Device(s): Samsung EPIC 4G
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

FYI -

I think that there may be something going on in relation to the Flash 10.3 upgrade and the Internet application (stock browser) that is causing animated gifs to fail. My steps to do some testing and hopefully resolve my issue:
1) Did a hard reset using the volume down, power, camera button
2) Let the phone upgrade to Flash 10.3 once I first loaded the market.
3) Went and found an animated gif on the internet and this first gif loaded fine using the stock browser.
4) Then tried another animated gif and this tried to load and then went to a static image. Any subsequent attempts to load an animated gif resulted in a static image.
5) After recreating the problem, I went and cleared the Internet cache information and uninstalled Flash 10.3 (back to 10.1).
6) I then was able to load an animated gif again. I then went and re-downloaded Flash 10.3 and I am still able to load animated gifs as of this writing.

Keep in mind that before doing the hard reset, reload of Flash 10.3, etc. I did try and just clear the Internet cache information but this did not work.
augmental is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Epic 4G > Epic 4G - Support and Troubleshooting
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 02:30 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.