Go Back   Android Forums > Android Phones > HTC EVO 4G > EVO 4G - Support and Troubleshooting

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old January 20th, 2011, 10:07 AM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2010
Location: NY, NY
Gender: Male
Posts: 54
 
Device(s): Samsung Galaxy S5
Carrier: Sprint

Thanks: 16
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default Defaults not saving....

After the latest upgrade, I notice none of my defaults save. Every time I power off, this happens. Is this happening to anyone else?

Thanks

Advertisements
LouieLou74 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old January 20th, 2011, 11:12 AM   #2 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Near Los Angeles
Posts: 4,418
 
Device(s): Samsung Galaxy Nexus
Carrier: Not Provided

Thanks: 101
Thanked 1,387 Times in 1,051 Posts
Default

What "defaults" are you referring to? Data? Apps? Settings? And what do you mean by defaults? Things you've changed?
akazabam is offline  
Reply With Quote
Old January 20th, 2011, 11:20 AM   #3 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2010
Location: NY, NY
Gender: Male
Posts: 54
 
Device(s): Samsung Galaxy S5
Carrier: Sprint

Thanks: 16
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

For example I use music mod for music, so when I press on a mp3 it asks me do I want to use music or music mod to open it. I click save as default so it remembers and yet every time my phone is restarted now it again asks me. Never happend before update. Any thoughts?
LouieLou74 is offline  
Reply With Quote
Old January 20th, 2011, 11:27 AM   #4 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Near Los Angeles
Posts: 4,418
 
Device(s): Samsung Galaxy Nexus
Carrier: Not Provided

Thanks: 101
Thanked 1,387 Times in 1,051 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by LouieLou74 View Post
For example I use music mod for music, so when I press on a mp3 it asks me do I want to use music or music mod to open it. I click save as default so it remembers and yet every time my phone is restarted now it again asks me. Never happend before update. Any thoughts?
Ah, got it. Is it happening to all, most, a few, or just that one app/file type?
akazabam is offline  
Reply With Quote
Old January 20th, 2011, 12:01 PM   #5 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2010
Location: NY, NY
Gender: Male
Posts: 54
 
Device(s): Samsung Galaxy S5
Carrier: Sprint

Thanks: 16
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Pretty much anything that asks to set as default. :-(
LouieLou74 is offline  
Reply With Quote
Old January 8th, 2012, 11:53 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by LouieLou74 View Post
Pretty much anything that asks to set as default. :-(
If you haven't found a solution. Make sure your launcher app is installed on your internal memory and not on your sd card. That is what fixed it for me.
Spring2784 is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > HTC EVO 4G > EVO 4G - Support and Troubleshooting
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 07:26 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.