Go Back   Android Forums > Android Phones > HTC EVO 4G > EVO 4G - Tips and Tricks

New Forums: Nexus Player | Nexus 9
test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old August 3rd, 2010, 11:40 AM   #1 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
TF1984's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Southeast US
Posts: 676
 
Device(s): - EVO - CM 7: Nightly #88 W/ WIMAX!! SavageZenNOSBC Amon Ra 2.3.3 OC'd 1075 AVG 48 Hrs/
Carrier: Not Provided

Thanks: 29
Thanked 280 Times in 75 Posts
Default Fix your home button, how to...

As an avid user of ADW and Launcherpro, I encountered some problems after the update to 2.2.

For instance, If I switch to LauncherPro, and set it as default via "Home Switcher", the next time I hit the home button it still takes me back to Sense.

The solution I found is this:

1. You cannot use Home Swithcer.
2. After uninstalling Home Switcher, go to Settings> Applications> Manage Applications.
3. Click the tab to show all, navigate to "HTC Sense", clear it's defaults.
4. Now, the next time you hit Home, it will ask what to do. Select the launcher of your choice and make it default.

From here out, you can use Home Switcher to launch a different launcher, but know that the "Set Default" action will not work for 2.2. You will have to clear default for whatever launcher in order for home to function properly for whatever launcher you choose.

Hope that will help at least one person...

Advertisements
__________________
Oops I crapped my pants... Damn Evo
TF1984 is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to TF1984 For This Useful Post:
janisiwa (August 9th, 2010)
sponsored links
Old August 3rd, 2010, 11:53 AM   #2 (permalink)
Member
 
Join Date: May 2010
Location: Buffalo, NY
Posts: 122
 
Device(s): Evo 4G - Rooted
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 25 Times in 21 Posts
Default

Huh...Im using LP+ and home switcher and i havent had a single problem yet.

Now this could be due to 2 reasons.

1.) I was one of the early worms to get .3 Froyo rather then the one that was released last night (.6).

2.) After i installed .3 i did a hard reset and then reinstalled 2 apps before using Mybackup Pro to finish the rest that was missing.

So it could be a combination of the 2 that allowed me to not have this issue.

Either way i love Froyo and i love LP+!
I want my EVO is offline  
Reply With Quote
Old August 3rd, 2010, 12:14 PM   #3 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
TF1984's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Southeast US
Posts: 676
 
Device(s): - EVO - CM 7: Nightly #88 W/ WIMAX!! SavageZenNOSBC Amon Ra 2.3.3 OC'd 1075 AVG 48 Hrs/
Carrier: Not Provided

Thanks: 29
Thanked 280 Times in 75 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by I want my EVO View Post
Huh...Im using LP+ and home switcher and i havent had a single problem yet.

Now this could be due to 2 reasons.

1.) I was one of the early worms to get .3 Froyo rather then the one that was released last night (.6).

2.) After i installed .3 i did a hard reset and then reinstalled 2 apps before using Mybackup Pro to finish the rest that was missing.

So it could be a combination of the 2 that allowed me to not have this issue.

Either way i love Froyo and i love LP+!
idk, maybe it's hit or miss. I had the early OTA as well, and also had the donor versions of all the fresh roms. I have had the same issue with every one. Actually, Home switcher in the market now mentions it's incompatible with 2.2. Count yourself lucky friend.
TF1984 is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > HTC EVO 4G > EVO 4G - Tips and Tricks
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 04:13 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.