Go Back   Android Forums > Android Phones > HTC EVO 4G > EVO 4G - Tips and Tricks

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old August 15th, 2010, 09:39 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 10
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Internet Explorer for Android??????

A website I frequent at my job keeps giving me "SimpleAccelerator" messages whenever I attempt to access. I've tried the default browser, Opera, Skyfire, Dolphin, and another (can't remember the name). No matter which browser I use results in the same SimpleAccelerator messages. I'm told that this is because this website is only supported by Internet Explorer. Assuming that is indeed what this message means, is there an Internet Explorer browser for android or another browser that can fool this website into thinking it's being accessed by Internet Explorer?

If it makes any difference my phone is the HTC EVO 4G with Froyo update.

ranger.

ranger3484 is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ranger3484 For This Useful Post:
malkafood (December 11th, 2012)
sponsored links
Old August 15th, 2010, 09:42 PM   #2 (permalink)
Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 217
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 7
Thanked 15 Times in 11 Posts
Default

Not that I've seen, but there seem to be a lot of company sites that require a lot of Microsoft voodoo these days... There was one about Active X recently and now this...

Seeing as how Microsoft has WinMo, I highly doubt they want to make a browser for Android...

Good luck with it though...

You can alternatively try this method...

http://androidforums.com/sprint-htc-hero/28642-how-change-user-agent-string-setting-stock-android-browser.html
KAuss is offline  
Last edited by KAuss; August 15th, 2010 at 09:45 PM.
Reply With Quote
Old August 15th, 2010, 09:45 PM   #3 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 10
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I know. I am only told that this SimpleAccelerator message has something to do with an IE conflict. Whether or not that's true is unknown. I've googled it and can't find a thing about it. Not sure where to go.
ranger3484 is offline  
Reply With Quote
Old August 15th, 2010, 09:46 PM   #4 (permalink)
Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 217
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 7
Thanked 15 Times in 11 Posts
Default

You might want to read my last post, I edited it with something that might work...
KAuss is offline  
Reply With Quote
Old August 15th, 2010, 10:19 PM   #5 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 10
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Tried it but I don't get any debug settings after the 'about:debug'. I do get some new things "Dump V8 values" but that's about it. The only thing I can do is deselect the "mobile view". Tried that. Still get the SimpleAccelerator messages. For what it's worth I also, yet sporatically, get a error message that says something like "your server is out of sync". When this happens I get booted off the website. Not sure if that has anything to do with this or not. I only get that error (and my SimpleAcclerator error) when trying to access my work's website.
ranger3484 is offline  
Reply With Quote
Old August 15th, 2010, 10:23 PM   #6 (permalink)
Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 217
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 7
Thanked 15 Times in 11 Posts
Default

It is there, I tried myself and now my browser stops showing mobile versions of sites!!!

You go into settings like you usually do, and at the bottom you should see the option to pick UA string... I set mine to desktop, try looking for it, cause if you did it right

about:debug

in your URL, it's just as simple as going into settings and changing that one line... Not sure if it'll work, but for a time even Hulu was tricked... A short short time...
KAuss is offline  
Reply With Quote
Old August 15th, 2010, 10:49 PM   #7 (permalink)
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Residin in Florida
Posts: 432
 
Device(s): HTC Evo 4G
Carrier: Not Provided

Thanks: 57
Thanked 103 Times in 58 Posts
Send a message via AIM to ThatNewAndroidGuy Send a message via Yahoo to ThatNewAndroidGuy
Default

Quote:
Originally Posted by KAuss View Post
It is there, I tried myself and now my browser stops showing mobile versions of sites!!!

You go into settings like you usually do, and at the bottom you should see the option to pick UA string... I set mine to desktop, try looking for it, cause if you did it right

about:debug

in your URL, it's just as simple as going into settings and changing that one line... Not sure if it'll work, but for a time even Hulu was tricked... A short short time...
So I tried this method, and STILL having a problem with one site reverting back to its mobile version. Kind of annoying. If you want to try it, go to cracked.com. It'll load the mobile version, then scroll to the bottom and click desktop version or full version. Once you do that it will go to the full version, but if you click anything, like the main article at the top left, goes back to mobile.
ThatNewAndroidGuy is offline  
Reply With Quote
Old August 16th, 2010, 12:57 AM   #8 (permalink)
Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 217
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 7
Thanked 15 Times in 11 Posts
Default

Maybe that site has set ip recognition? Or some other methods of detection? Cause google have always given me mobile search results, and now it's full on full desktop mode...

I guess it's not 100% since hulu can block us still, but it's surely a lot better than it was before... However, the question at hand is does it load these "internet explorer" only sites for the OP...
KAuss is offline  
Reply With Quote
Old September 14th, 2011, 07:02 AM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 2
 
Device(s): Samsung Galaxy S II
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Dear Kauss... would you be able to tel me exact IE string that I have to introduce in order to get my native browser to be recognized by my bank as IE - as you can see it always asks for IE 5 or higher. I have to do so choosing CUSTOM option as there is no dedicated IE option. Thanks a lot.
henryc is offline  
Reply With Quote
Old September 14th, 2011, 08:14 PM   #10 (permalink)
The TechnoFrog
 
argedion's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: The Severed Garden
Posts: 5,519
 
Device(s): HTC EVO 4g(Retired), HTC EVO LTE(Retired), LG Lucid(Returned), Motorola Droid Razr M, Nexus 7
Carrier: GOD

Thanks: 5,562
Thanked 5,321 Times in 2,467 Posts
Default

have you tried mozilla firefox? I have never not been able to get to a site with it. Can do everything IE can do and then some.
argedion is online now  
Reply With Quote
sponsored links
Old April 23rd, 2013, 06:51 PM   #11 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by argedion View Post
have you tried mozilla firefox? I have never not been able to get to a site with it. Can do everything IE can do and then some.
MLXchange, available only to Realtors -- not the same as public MLS -- is available only through IE, not Firefox.
AngelaRancourt is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > HTC EVO 4G > EVO 4G - Tips and Tricks

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 06:20 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.