Go Back   Android Forums > Android Phones > HTC EVO Design > EVO Design - All Things Root

Like Tree2Likes

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old September 16th, 2012, 10:30 PM   #51 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2012
Location: Las Vegas, NV
Posts: 215
 
Device(s): ZTE Warp ROM Warp160c
Carrier: Not Provided

Thanks: 19
Thanked 95 Times in 55 Posts
Default

My only suggestion would be to re root then check for root after installing EvilKingdom before flashing this rom

Advertisements
HaydenM is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old September 16th, 2012, 10:34 PM   #52 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2012
Location: Las Vegas, NV
Posts: 215
 
Device(s): ZTE Warp ROM Warp160c
Carrier: Not Provided

Thanks: 19
Thanked 95 Times in 55 Posts
Default

I'm going to see what I can do with the Fusion Rom as a base. This Rom is based on 1.10 and I know that ion other phones you needed to be on the same rom version
to not have problems
HaydenM is offline  
Reply With Quote
Old September 16th, 2012, 10:40 PM   #53 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2012
Location: Las Vegas, NV
Posts: 215
 
Device(s): ZTE Warp ROM Warp160c
Carrier: Not Provided

Thanks: 19
Thanked 95 Times in 55 Posts
Default

I know that when I had a different phone that I had to be on the same factory ROM that the custom Rom was based on before flashing it. This Rom is on 1.10, not the latest 1.11. I will try to post something based on the Fuzion ROM in the next day or two
HaydenM is offline  
Last edited by HaydenM; September 16th, 2012 at 11:01 PM. Reason: because
Reply With Quote
Old September 17th, 2012, 11:10 AM   #54 (permalink)
Member
 
Travisholt92's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Fort Wayne, Indiana
Posts: 256
 
Device(s): HTC Evo Design 4G, Samsung Galaxy Prevail
Carrier: Not Provided

Thanks: 18
Thanked 40 Times in 33 Posts
Send a message via MSN to Travisholt92 Send a message via Skype™ to Travisholt92
Default

Quote:
Originally Posted by MIGzNYC View Post
I'm rooted n unlocked... Previous Rom was 2fast fuzion. I've been going back n forth with this Rom trying 2 get the market n root 2 work. No luck so far
i may be able to help here, if you have clockworkmod recovery just use the fix permissions feature under advanced to fix root, might also want to update super user and install busybox.

as for market try force stopping google frameworks service and deleting the cache files for it, restart then try your market again.
Travisholt92 is offline  
Reply With Quote
Old September 17th, 2012, 11:45 AM   #55 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2012
Location: Las Vegas, NV
Posts: 215
 
Device(s): ZTE Warp ROM Warp160c
Carrier: Not Provided

Thanks: 19
Thanked 95 Times in 55 Posts
Default

I think once he gets root he can do the fix I posted for the market erors
HaydenM is offline  
Reply With Quote
Old September 17th, 2012, 11:48 AM   #56 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2012
Location: Las Vegas, NV
Posts: 215
 
Device(s): ZTE Warp ROM Warp160c
Carrier: Not Provided

Thanks: 19
Thanked 95 Times in 55 Posts
Default

I'm going to start working on the most current ota release today. I've tried downloading 5 times already and I keep getting errors
HaydenM is offline  
Reply With Quote
Old September 17th, 2012, 02:01 PM   #57 (permalink)
Junior Member
 
MIGzNYC's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 58
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 8
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by Travisholt92 View Post
i may be able to help here, if you have clockworkmod recovery just use the fix permissions feature under advanced to fix root, might also want to update super user and install busybox.

as for market try force stopping google frameworks service and deleting the cache files for it, restart then try your market again.
I've tried to fix permissions n no go... I will try n flash evil kingdom 2day n see where that leaves me
MIGzNYC is offline  
Reply With Quote
Old September 17th, 2012, 02:21 PM   #58 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2012
Location: Las Vegas, NV
Posts: 215
 
Device(s): ZTE Warp ROM Warp160c
Carrier: Not Provided

Thanks: 19
Thanked 95 Times in 55 Posts
Default

You might want to hold off for a bit....I am working on a fix
HaydenM is offline  
Reply With Quote
Old January 10th, 2013, 12:10 AM   #59 (permalink)
Member
 
chiikko561's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 172
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 24
Thanked 21 Times in 16 Posts
Default

??
chiikko561 is offline  
Reply With Quote
Old March 18th, 2013, 11:46 AM   #60 (permalink)
Junior Member
 
cj1212's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: boise idaho
Gender: Male
Posts: 99
 
Device(s): HTC EVO DESIGN 4G Rom "Heavenly Divine Rebirth Final" Kernal "Kingdom FastKernal v5"
Carrier: Boost

Thanks: 24
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

i dont think he is comming back lol
cj1212 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old March 19th, 2013, 09:42 AM   #61 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by HaydenM View Post
Please report any issues and if you have them, a possible fix. I would recommend not deleting any of the other HTC files as I have tried most of them and something ends up breaking.

Aside from the core phone and contacts apk's none are of significant size nor using up any resources. The Sense UI now uses about 4.5 mb of RAM in a background process which if stopped causes errors but not a total crash and at 4.5 Mb not worth the headaches of trying to stop it.

Build.prop may need some editing for the USB connection....mass_storage OR mtp.....and adb
I'm having a problem with the play store. Every time I try to install an app it says "Unknown error code during install: "-110"" Can anyone help? I love this rom and I would love to keep using it. Thanks!
Alderknight is offline  
Reply With Quote
Old March 19th, 2013, 09:45 AM   #62 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Alderknight View Post
I'm having a problem with the play store. Every time I try to install an app it says "Unknown error code during install: "-110"" Can anyone help? I love this rom and I would love to keep using it. Thanks!
Also every time when I try to install a .apk file, it won't let me install. I have changed to developer options to allow non-market sources.
Alderknight is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > HTC EVO Design > EVO Design - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 02:46 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.