Go Back   Android Forums > Android Phones > HTC EVO V 4G > EVO V 4G - All Things Root

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old September 20th, 2013, 12:20 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 3g connection issue

Hey all
Im having problems getting decent 3g speeds im getting like 100kbps,I have to either reset the 3g or update my profile multiple times etc and then I will get normal speeds (1-2Mbps)
My wifes stock evo v, my kids samsung S3 ,and LG F3 all getting around 2Mbps constant , only my phone is struggling ( tests all from my home)

I have a vm tagged Evo V , rooted/s-off , running Harmonia (it was 3.16 forever) I recently updated to 3.17 hoping it might help, no change
TWRP 2+ ,hboot 1.04 , Radio 1.09.00.0108, pri 1.53_145 ,PRL 61010

any suggestions ? I flashed a few diff radios, all about the same result Thanks in advance
Im not a big tinkerer , i only rooted this phone because the radio interference error last year was getting annoying ,

LB56 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > HTC EVO V 4G > EVO V 4G - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 03:55 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.