Go Back   Android Forums > Android Phones > ZTE Force 4g LTE > Force 4g LTE - All Things Root

Like Tree53Likes

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old July 21st, 2013, 09:53 PM   #51 (permalink)
Senior Member
 
rbheromax's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Columbia, South Carolina
Gender: Male
Posts: 1,813
 
Device(s): Evo 4G (x2), HeroC, Evo3D, ZTE Warp, ZTE Awe
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 193
Thanked 383 Times in 285 Posts
rbheromax@gmail.com
Default

I tore down the recovery.img
It is by far the ugliest thing I have ever seen. The default.prop is just the build.prop renamed (anyone who knows, knows you just don't do that), there are a lot of temp files still lingering around in the .img, and usb is broken worse than Kevin Ware's leg :P
I fixed most of these problems and I'm going to setup a thread with links to the DL.

Advertisements
__________________
So fame. Comes to the men who mean to win it. And care about nothing else!
rbheromax is online now  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to rbheromax For This Useful Post:
tgamble160 (July 21st, 2013)
sponsored links
Old July 21st, 2013, 10:30 PM   #52 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

We need a clean dump of the system. Any one care to provide one. I can give instuctuon if needed
jimsmith80 is online now  
Reply With Quote
Old July 21st, 2013, 10:32 PM   #53 (permalink)
Senior Member
 
rbheromax's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Columbia, South Carolina
Gender: Male
Posts: 1,813
 
Device(s): Evo 4G (x2), HeroC, Evo3D, ZTE Warp, ZTE Awe
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 193
Thanked 383 Times in 285 Posts
rbheromax@gmail.com
Default

Well that'll come one day, what we have now is about as close as we can get
rbheromax is online now  
Reply With Quote
Old July 21st, 2013, 10:37 PM   #54 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

If someone can run tar -c system/* >> sdcard/system.tar and then dropboxme a link it should help us move forward
jimsmith80 is online now  
Reply With Quote
Old July 21st, 2013, 10:41 PM   #55 (permalink)
Senior Member
 
rbheromax's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Columbia, South Carolina
Gender: Male
Posts: 1,813
 
Device(s): Evo 4G (x2), HeroC, Evo3D, ZTE Warp, ZTE Awe
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 193
Thanked 383 Times in 285 Posts
rbheromax@gmail.com
Default

the cwm backup image posted in the forums is just that, that what cwm does to get their images, so its exactly the same
unless you built your rom from another source O.o
rbheromax is online now  
Reply With Quote
Old July 21st, 2013, 11:02 PM   #56 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by rbheromax View Post
the cwm backup image posted in the forums is just that, that what cwm does to get their images, so its exactly the same
unless you built your rom from another source O.o

I just want to compare the two. Until it boots you never know
jimsmith80 is online now  
Reply With Quote
Old July 21st, 2013, 11:54 PM   #57 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Aurora, IL
Gender: Male
Posts: 673
 
Device(s): ZTE Force
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 89
Thanked 82 Times in 68 Posts
Default

I told you guys our cwm was messed up
donjuro is online now  
Reply With Quote
Old July 21st, 2013, 11:59 PM   #58 (permalink)
Senior Member
 
rbheromax's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Columbia, South Carolina
Gender: Male
Posts: 1,813
 
Device(s): Evo 4G (x2), HeroC, Evo3D, ZTE Warp, ZTE Awe
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 193
Thanked 383 Times in 285 Posts
rbheromax@gmail.com
Default

Not only that, u might also have a locked boot loader /:
rbheromax is online now  
Reply With Quote
Old July 22nd, 2013, 12:06 AM   #59 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: New York City
Posts: 86
 
Device(s): Samsung Galaxy Prevail (Discontinued), ZTE Force (Boost Force)
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 11
Thanked 25 Times in 20 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jimsmith80 View Post
If someone can run tar -c system/* >> sdcard/system.tar and then dropboxme a link it should help us move forward
Here you go: System.tar
Golono is online now  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Golono For This Useful Post:
jimsmith80 (July 22nd, 2013)
Old July 22nd, 2013, 09:24 AM   #60 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

Awesome. You guys are great. I'm going to take a look at this as soon as I can.
jimsmith80 is online now  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to jimsmith80 For This Useful Post:
rbheromax (July 22nd, 2013)
sponsored links
Old July 22nd, 2013, 09:51 AM   #61 (permalink)
Senior Member
 
rbheromax's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Columbia, South Carolina
Gender: Male
Posts: 1,813
 
Device(s): Evo 4G (x2), HeroC, Evo3D, ZTE Warp, ZTE Awe
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 193
Thanked 383 Times in 285 Posts
rbheromax@gmail.com
Default

Let's get this working
rbheromax is online now  
Reply With Quote
Old July 22nd, 2013, 12:58 PM   #62 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

I hope to get this booting soon. That's when the real fun begins. The stock image is so bloated with crap it is seriously going to take days to clean this thing up
jimsmith80 is online now  
Reply With Quote
Old July 22nd, 2013, 01:01 PM   #63 (permalink)
Senior Member
 
rbheromax's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Columbia, South Carolina
Gender: Male
Posts: 1,813
 
Device(s): Evo 4G (x2), HeroC, Evo3D, ZTE Warp, ZTE Awe
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 193
Thanked 383 Times in 285 Posts
rbheromax@gmail.com
Default

Did u Take out the verify.zip in /etc/ yet? Cause you should...
rbheromax is online now  
Reply With Quote
Old July 22nd, 2013, 01:51 PM   #64 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

It will be gone in A6
jimsmith80 is online now  
Reply With Quote
Old July 22nd, 2013, 02:33 PM   #65 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

If someone wouldn't mind running this and uploading the boot.img to dropbox

dd if=/dev/block/mmcblk0p15 of=/sdcard/boot.img
jimsmith80 is online now  
Reply With Quote
Old July 22nd, 2013, 04:47 PM   #66 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: New York City
Posts: 86
 
Device(s): Samsung Galaxy Prevail (Discontinued), ZTE Force (Boost Force)
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 11
Thanked 25 Times in 20 Posts
Default

Here it is: boot.img
Golono is online now  
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Golono For This Useful Post:
jimsmith80 (July 22nd, 2013), tgamble160 (July 22nd, 2013)
Old July 22nd, 2013, 06:20 PM   #67 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

Thanks again. I'm going play around with this for a bit and should have something new for.testing tonight
jimsmith80 is online now  
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to jimsmith80 For This Useful Post:
Golono (July 22nd, 2013), tgamble160 (July 22nd, 2013)
Old July 22nd, 2013, 08:10 PM   #68 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

Here is something new to test. It's just a zip of the boot.img with a few minor mods, so we can tell if it worked or not. Boot Test
jimsmith80 is online now  
Reply With Quote
Old July 22nd, 2013, 08:29 PM   #69 (permalink)
Senior Member
 
rbheromax's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Columbia, South Carolina
Gender: Male
Posts: 1,813
 
Device(s): Evo 4G (x2), HeroC, Evo3D, ZTE Warp, ZTE Awe
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 193
Thanked 383 Times in 285 Posts
rbheromax@gmail.com
Default

Did you do:
"mkbootimg --kernel zImage --ramdisk initramfs.cpio.gz --base x80200000 --cmdline 'androidboot.hardware=qcom user_debug=31 loglevel=7 kgsl.mmutype=gpummu' -o new_boot.img" or something like that?
rbheromax is online now  
Reply With Quote
Old July 22nd, 2013, 08:34 PM   #70 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by rbheromax View Post
Did you do:
"mkbootimg --kernel zImage --ramdisk initramfs.cpio.gz --base x80200000 --cmdline 'androidboot.hardware=qcom user_debug=31 loglevel=7 kgsl.mmutype=gpummu' -o new_boot.img" or something like that?
Yep 5.4 MB
jimsmith80 is online now  
Reply With Quote
sponsored links
Old July 22nd, 2013, 08:35 PM   #71 (permalink)
Senior Member
 
rbheromax's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Columbia, South Carolina
Gender: Male
Posts: 1,813
 
Device(s): Evo 4G (x2), HeroC, Evo3D, ZTE Warp, ZTE Awe
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 193
Thanked 383 Times in 285 Posts
rbheromax@gmail.com
Default

Okay, I'm recompile my OC from src and see what I can come up with...
rbheromax is online now  
Reply With Quote
Old July 22nd, 2013, 08:57 PM   #72 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

If my boot test works, then we our on our way to a functional rom.
jimsmith80 is online now  
Reply With Quote
Old July 22nd, 2013, 08:57 PM   #73 (permalink)
Senior Member
 
rbheromax's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Columbia, South Carolina
Gender: Male
Posts: 1,813
 
Device(s): Evo 4G (x2), HeroC, Evo3D, ZTE Warp, ZTE Awe
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 193
Thanked 383 Times in 285 Posts
rbheromax@gmail.com
Default

I saw this in your script:

ui_print("Flashing Kernel");
package_extract_file("boot.img", "/dev/block/mmcblk0p15");
show_progress(0.100000, 0);
ui_print("");
ui_print("");

shouldn't it be:

ui_print("Flashing Kernel");
package_extract_file("boot.img", "/tmp/boot.img");
write_raw_image("/tmp/boot.img", "/dev/block/mmcblk0p15");
show_progress(0.100000, 0);
ui_print("");
ui_print("");

rbheromax is online now  
Reply With Quote
Old July 22nd, 2013, 09:03 PM   #74 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by rbheromax View Post
I saw this in your script:

ui_print("Flashing Kernel"
package_extract_file("boot.img", "/dev/block/mmcblk0p15"
show_progress(0.100000, 0);
ui_print(""
ui_print(""

shouldn't it be:

ui_print("Flashing Kernel"
package_extract_file("boot.img", "/tmp/boot.img"
write_raw_image("/tmp/boot.img", "/dev/block/mmcblk0p15"
show_progress(0.100000, 0);
ui_print(""
ui_print(""


I'll give it a shot if the boot test fails. The updater scrip I am using in modified from my warp rom
jimsmith80 is online now  
Reply With Quote
Old July 22nd, 2013, 09:06 PM   #75 (permalink)
Senior Member
 
rbheromax's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Columbia, South Carolina
Gender: Male
Posts: 1,813
 
Device(s): Evo 4G (x2), HeroC, Evo3D, ZTE Warp, ZTE Awe
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 193
Thanked 383 Times in 285 Posts
rbheromax@gmail.com
Default

Well alright, and yeah I saw what u did with the warp. That was some good work. Hopefully we can have the same reaction from the community as u had there.
rbheromax is online now  
Reply With Quote
Old July 22nd, 2013, 09:47 PM   #76 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: New York City
Posts: 86
 
Device(s): Samsung Galaxy Prevail (Discontinued), ZTE Force (Boost Force)
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 11
Thanked 25 Times in 20 Posts
Default

I installed the zip. It was fast but didn't boot. Same result as last time, red indicator light, black screen. I left it alone for about half an hour just to see if it needed time but nothing changed.
Golono is online now  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Golono For This Useful Post:
jimsmith80 (July 22nd, 2013)
Old July 22nd, 2013, 10:02 PM   #77 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Golono View Post
I installed the zip. It was fast but didn't boot. Same result as last time, red indicator light, black screen. I left it alone for about half an hour just to see if it needed time but nothing changed.

Ok thanks. Back to the drawing board
jimsmith80 is online now  
Reply With Quote
Old July 22nd, 2013, 11:39 PM   #78 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

A6 is up. I used the update script from the avid. I looked it over and it should work
jimsmith80 is online now  
Reply With Quote
Old July 23rd, 2013, 01:49 AM   #79 (permalink)
The Computer Dude
 
AMOCO's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Colorado Springs,CO.
Gender: Male
Posts: 586
 
Device(s): LG G2 (D800) Rooted,,,(Wife's) HTC Desire 610
Carrier: AT&T

Thanks: 31
Thanked 131 Times in 99 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jimsmith80 View Post
A6 is up. I used the update script from the avid. I looked it over and it should work
Ok,A6 flashed,booted, & updated.
Buuuttt,Seems to lose phone and data networks.Never came up even after 3 restarts.

Sent from my N9100
__________________
AMD A6-6400K Black Edition (@ 4.69GHz),GA-F2A55M-HD2,XFX AMD Radeon R7 240 (@ 1015/1040),Crucial Ballistix Sports (8GB.) (DDR3-1600),Hitachi Deskstar (500GB.),Thermaltake TR2 430W,Thermaltake V3 Black Edition,Sharp 32" LED HDTV (1080p) + HP 2000-2C29WM
AMOCO is offline  
Reply With Quote
Old July 23rd, 2013, 02:06 AM   #80 (permalink)
Senior Member
 
rbheromax's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Columbia, South Carolina
Gender: Male
Posts: 1,813
 
Device(s): Evo 4G (x2), HeroC, Evo3D, ZTE Warp, ZTE Awe
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 193
Thanked 383 Times in 285 Posts
rbheromax@gmail.com
Default

Well at least some progress...
rbheromax is online now  
Reply With Quote
sponsored links
Old July 23rd, 2013, 02:56 AM   #81 (permalink)
The Computer Dude
 
AMOCO's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Colorado Springs,CO.
Gender: Male
Posts: 586
 
Device(s): LG G2 (D800) Rooted,,,(Wife's) HTC Desire 610
Carrier: AT&T

Thanks: 31
Thanked 131 Times in 99 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by rbheromax View Post
Well at least some progress...
Yep

Sent from my N9100
AMOCO is offline  
Reply With Quote
Old July 23rd, 2013, 07:17 AM   #82 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by AMOCO View Post
Ok,A6 flashed,booted, & updated.
Buuuttt,Seems to lose phone and data networks.Never came up even after 3 restarts.

Sent from my N9100

Awesome. The next build might take a little longer, but we have a jump off point
jimsmith80 is online now  
Reply With Quote
Old July 23rd, 2013, 07:47 AM   #83 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

Did you have network and data on the first boot?
jimsmith80 is online now  
Reply With Quote
Old July 23rd, 2013, 10:42 AM   #84 (permalink)
The Computer Dude
 
AMOCO's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Colorado Springs,CO.
Gender: Male
Posts: 586
 
Device(s): LG G2 (D800) Rooted,,,(Wife's) HTC Desire 610
Carrier: AT&T

Thanks: 31
Thanked 131 Times in 99 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jimsmith80 View Post
Did you have network and data on the first boot?
On none of the boots,had no networks or data.

Sent from my N9100
AMOCO is offline  
Reply With Quote
Old July 23rd, 2013, 10:45 AM   #85 (permalink)
Senior Member
 
rbheromax's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Columbia, South Carolina
Gender: Male
Posts: 1,813
 
Device(s): Evo 4G (x2), HeroC, Evo3D, ZTE Warp, ZTE Awe
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 193
Thanked 383 Times in 285 Posts
rbheromax@gmail.com
Default

I hate this phone
rbheromax is online now  
Reply With Quote
Old July 23rd, 2013, 10:51 AM   #86 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by rbheromax View Post
I hate this phone

I feel your pain. I get a rom to flash and then data drops out. Its pretty frustrating. This will go a heck of a lot better once I have the phone in my hands
jimsmith80 is online now  
Reply With Quote
Old July 23rd, 2013, 10:55 AM   #87 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: New York City
Posts: 86
 
Device(s): Samsung Galaxy Prevail (Discontinued), ZTE Force (Boost Force)
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 11
Thanked 25 Times in 20 Posts
Default

I also flashed A6 and it booted up fine.

However,there were some issues.

WiFi does not work at all, can't even turn it on.
Data, Network, and Bluetooth are not working as well.
GPS turns on but I can't test it because I have no data connection.
Phone and message apps send you back to the home screen when opened.

The Qualcomm Service Enhanced Location Service app stops working when the phone boots up and continues to crash when opened.

These issues occurred on first boot and were still present even after a reboot.
Golono is online now  
Last edited by Golono; July 23rd, 2013 at 11:08 AM.
Reply With Quote
Old July 23rd, 2013, 10:58 AM   #88 (permalink)
Senior Member
 
rbheromax's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Columbia, South Carolina
Gender: Male
Posts: 1,813
 
Device(s): Evo 4G (x2), HeroC, Evo3D, ZTE Warp, ZTE Awe
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 193
Thanked 383 Times in 285 Posts
rbheromax@gmail.com
Default

Jimsmith80 did u set the corrwct permissions on the /etc/ folder, that often kills radio (WiFi bt)
rbheromax is online now  
Reply With Quote
Old July 23rd, 2013, 10:59 AM   #89 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by rbheromax View Post
Jimsmith80 did u set the corrwct permissions on the /etc/ folder, that often kills radio (WiFi bt)

Ill look at it.
jimsmith80 is online now  
Reply With Quote
Old July 23rd, 2013, 11:03 AM   #90 (permalink)
Senior Member
 
rbheromax's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Columbia, South Carolina
Gender: Male
Posts: 1,813
 
Device(s): Evo 4G (x2), HeroC, Evo3D, ZTE Warp, ZTE Awe
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 193
Thanked 383 Times in 285 Posts
rbheromax@gmail.com
Default

This is what I did:
http://pastebin.com/zNFVxeqm
I set perm torwards the bottom
rbheromax is online now  
Reply With Quote
sponsored links
Old July 23rd, 2013, 11:13 AM   #91 (permalink)
Senior Member
 
bcrichster's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Florida
Gender: Male
Posts: 1,176
 
Device(s): Motorola i1 - stock, Warp Sequent - Awesome Android
Carrier: Boost

Thanks: 373
Thanked 250 Times in 201 Posts
Default

The Devs on the Warp Sequent had to pull the Qualcomm apk for a few days to just get it booting and worked on it after the ROM was up and running. Might need the same here. Oh, I'm only poking my nose in here time to time cuz I'd like to get the Boost Force and would Love to help make sure there's nice Development to install when I do
__________________
LEGION-MODZ
bcrichster is online now  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to bcrichster For This Useful Post:
tgamble160 (July 23rd, 2013)
Old July 23rd, 2013, 11:18 AM   #92 (permalink)
Senior Member
 
rbheromax's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Columbia, South Carolina
Gender: Male
Posts: 1,813
 
Device(s): Evo 4G (x2), HeroC, Evo3D, ZTE Warp, ZTE Awe
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 193
Thanked 383 Times in 285 Posts
rbheromax@gmail.com
Default

I don't think anybody working on this phone actually owns one, sadly
rbheromax is online now  
Reply With Quote
Old July 23rd, 2013, 12:53 PM   #93 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by rbheromax View Post
I don't think anybody working on this phone actually owns one, sadly
I should the second week of august
jimsmith80 is online now  
Reply With Quote
Old July 23rd, 2013, 12:54 PM   #94 (permalink)
Senior Member
 
rbheromax's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Columbia, South Carolina
Gender: Male
Posts: 1,813
 
Device(s): Evo 4G (x2), HeroC, Evo3D, ZTE Warp, ZTE Awe
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 193
Thanked 383 Times in 285 Posts
rbheromax@gmail.com
Default

I might get mines later than that, depends on when I'll have enough money...then all kinks will be worked out
rbheromax is online now  
Reply With Quote
Old July 23rd, 2013, 01:09 PM   #95 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

I'm thinking I should have a working rom.in the next day or two
jimsmith80 is online now  
Reply With Quote
Old July 23rd, 2013, 01:30 PM   #96 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by bcrichster View Post
The Devs on the Warp Sequent had to pull the Qualcomm apk for a few days to just get it booting and worked on it after the ROM was up and running. Might need the same here. Oh, I'm only poking my nose in here time to time cuz I'd like to get the Boost Force and would Love to help make sure there's nice Development to install when I do

If editing the permission doesn't work I may try that next.
jimsmith80 is online now  
Reply With Quote
Old July 23rd, 2013, 04:53 PM   #97 (permalink)
Senior Member
 
rbheromax's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Columbia, South Carolina
Gender: Male
Posts: 1,813
 
Device(s): Evo 4G (x2), HeroC, Evo3D, ZTE Warp, ZTE Awe
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 193
Thanked 383 Times in 285 Posts
rbheromax@gmail.com
Default

Any luck?
rbheromax is online now  
Reply With Quote
Old July 23rd, 2013, 05:27 PM   #98 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by rbheromax View Post
Any luck?

Been at work all day. Haven't had a chance to play with it yet. I'm out of here in a few and hope to have a new test build up tonight.
jimsmith80 is online now  
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to jimsmith80 For This Useful Post:
Golono (July 23rd, 2013), tgamble160 (July 23rd, 2013)
Old July 23rd, 2013, 08:19 PM   #99 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Location: Phoenix AZ
Gender: Male
Posts: 1,342
 
Device(s): ZTE Warp - DroidSmith 1.7.3 ZTE Force - DroidSmith Force 0.7 ZTE Warp 4G - Bootlegger
Carrier: Boost

Thanks: 190
Thanked 754 Times in 473 Posts
Default

A7 is up. I had to modify some of the symlinks and permissions. More may need to be done, but I am getting closer thanks to all of you.

EDIT: I also deodexed the apks. This will make life a little easier in the future
jimsmith80 is online now  
Last edited by jimsmith80; July 23rd, 2013 at 09:03 PM.
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to jimsmith80 For This Useful Post:
altaran (July 23rd, 2013), Golono (July 23rd, 2013), tgamble160 (July 23rd, 2013)
Old July 23rd, 2013, 10:52 PM   #100 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: New York City
Posts: 86
 
Device(s): Samsung Galaxy Prevail (Discontinued), ZTE Force (Boost Force)
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 11
Thanked 25 Times in 20 Posts
Default

I flashed A7 and everything is working fine.
Both 3G & 4G are fine.
WiFi is in working order and so are bluetooth and GPS.
Apps aren't crashing
Network is good, phone calls can be made and received, usual quality.
Text Messages work as well.

It's stable and everything works just fine.
Golono is online now  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > ZTE Force 4g LTE > Force 4g LTE - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 09:21 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.