Go Back   Android Forums > Android Phones > ZTE Force 4g LTE > Force 4g LTE - All Things Root

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

Like Tree2Likes
  • 1 Post By tgamble160
  • 1 Post By rbheromax

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old July 21st, 2013, 08:24 PM   #1 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
rbheromax's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Columbia, South Carolina
Gender: Male
Posts: 1,739
 
Device(s): Evo 4G (x2), HeroC, Evo3D, ZTE Warp, ZTE Awe
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 184
Thanked 339 Times in 257 Posts
rbheromax@gmail.com
Default Development thread

This can be a thread just posting our progress for anything aftermarket for the ZTE Force. Kind of like a hangout spot but let's stay on topic

__________________
So fame. Comes to the men who mean to win it. And care about nothing else!
rbheromax is online now  
Last edited by rbheromax; July 21st, 2013 at 08:26 PM.
Reply With Quote
sponsored links
Old July 21st, 2013, 10:22 PM   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 24
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 35
Thanked 8 Times in 6 Posts
Default

Here's working 4.2 camera for ics.

http://db.tt/DeaB5vBh
AMOCO likes this.
tgamble160 is offline  
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to tgamble160 For This Useful Post:
AMOCO (July 22nd, 2013), crunchyymango (July 21st, 2013), rbheromax (July 21st, 2013)
Old July 21st, 2013, 10:23 PM   #3 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
rbheromax's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Columbia, South Carolina
Gender: Male
Posts: 1,739
 
Device(s): Evo 4G (x2), HeroC, Evo3D, ZTE Warp, ZTE Awe
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 184
Thanked 339 Times in 257 Posts
rbheromax@gmail.com
Default

That's good for a start
rbheromax is online now  
Reply With Quote
Old July 21st, 2013, 11:15 PM   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 24
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 35
Thanked 8 Times in 6 Posts
Default

Here is Google now. Wipe cache and dalvik and fix permissions after flash. Maybe these can be eventually be implemented into the rom that's being worked on.

http://db.tt/agN3bFfp
tgamble160 is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to tgamble160 For This Useful Post:
crunchyymango (July 22nd, 2013)
Old July 21st, 2013, 11:20 PM   #5 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
rbheromax's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Columbia, South Carolina
Gender: Male
Posts: 1,739
 
Device(s): Evo 4G (x2), HeroC, Evo3D, ZTE Warp, ZTE Awe
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 184
Thanked 339 Times in 257 Posts
rbheromax@gmail.com
Default

Yeah that'd be nice, since there are a few of us who frequent these forums, we should prolly collab on a community rom on the side
tgamble160 likes this.
rbheromax is online now  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to rbheromax For This Useful Post:
crunchyymango (July 21st, 2013)
Old July 22nd, 2013, 07:37 AM   #6 (permalink)
Member
 
AMOCO's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 327
 
Device(s): ZTE Force 4g LTE ICS 4.04 1.5MHz Dual Core(Snapdragon) CPU Rooted
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 24
Thanked 63 Times in 54 Posts
Default

Here is the JB+ v1.2.1.apk digital alarm clock,Works great:
http://www59.zippyshare.com/d/36874962/919086/Clock%20JB%2b%20v1.2.1.apk
Widget is very nice too.


Sent from my N9100
AMOCO is offline  
Last edited by AMOCO; July 22nd, 2013 at 07:54 AM.
Reply With Quote
Old July 22nd, 2013, 08:26 AM   #7 (permalink)
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Aurora, IL
Gender: Male
Posts: 409
 
Device(s): ZTE Force
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 44
Thanked 40 Times in 35 Posts
Default

Has anyone flashed and used the 4.2 camera and Google now successfully without problems?
donjuro is online now  
Reply With Quote
Old July 22nd, 2013, 08:57 AM   #8 (permalink)
Member
 
AMOCO's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 327
 
Device(s): ZTE Force 4g LTE ICS 4.04 1.5MHz Dual Core(Snapdragon) CPU Rooted
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 24
Thanked 63 Times in 54 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by donjuro View Post
Has anyone flashed and used the 4.2 camera and Google now successfully without problems?
Yes,But before I did I created a backup in CWM and unistalled the original camera app with FX Explore.Then flashed the 4.2 camera app and everything went great.
The reason I uninstalled the original is I tried it with the original and I had 2 icons with 2 camera apps.
Clear the original camera data and force stop it before you uninstall it.

Sent from my N9100
AMOCO is offline  
Reply With Quote
Old July 22nd, 2013, 10:14 AM   #9 (permalink)
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Aurora, IL
Gender: Male
Posts: 409
 
Device(s): ZTE Force
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 44
Thanked 40 Times in 35 Posts
Default

Where are the photo effects and all that jazz?
donjuro is online now  
Reply With Quote
Old July 22nd, 2013, 10:23 AM   #10 (permalink)
Member
 
AMOCO's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 327
 
Device(s): ZTE Force 4g LTE ICS 4.04 1.5MHz Dual Core(Snapdragon) CPU Rooted
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 24
Thanked 63 Times in 54 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by donjuro View Post
Where are the photo effects and all that jazz?
All I've seen is what the circle on the right of the camera screen does.

Sent from my N9100
AMOCO is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old July 22nd, 2013, 10:45 AM   #11 (permalink)
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Aurora, IL
Gender: Male
Posts: 409
 
Device(s): ZTE Force
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 44
Thanked 40 Times in 35 Posts
Default

Yea, I see the basic white balancing and flash options and stuff, but no camera effects. And Google now sucks on this phone.
donjuro is online now  
Reply With Quote
Old July 22nd, 2013, 11:20 AM   #12 (permalink)
Member
 
crunchyymango's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Georgia
Gender: Male
Posts: 188
 
Device(s): Zte Force 4g LTE [Rooted]
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 108
Thanked 26 Times in 22 Posts
Default

Google now works great in my phone but when I 1st flashed It wasn't working just gave it some time and played with it and it works just fine now
crunchyymango is offline  
Reply With Quote
Old July 22nd, 2013, 11:47 AM   #13 (permalink)
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Aurora, IL
Gender: Male
Posts: 409
 
Device(s): ZTE Force
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 44
Thanked 40 Times in 35 Posts
Default

I used to have a tablet on jelly bean, the Google now uploaded here must be very old because it's lacking a lot of features and looks nothing like what I had on my tablet. I can't say Google and have it search for me, there's no mysterious woman that talks to me.

I found a bug, with the camera upgrade also came an update to the look of gallery, if you go to gallery, open a picture, bring up the options menu and tap "edit", gallery crashes.
donjuro is online now  
Last edited by donjuro; July 22nd, 2013 at 12:18 PM. Reason: bug found
Reply With Quote
Old July 22nd, 2013, 02:48 PM   #14 (permalink)
Member
 
crunchyymango's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Georgia
Gender: Male
Posts: 188
 
Device(s): Zte Force 4g LTE [Rooted]
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 108
Thanked 26 Times in 22 Posts
Default

I think the editing section of the gallery is a separate app in a way.
crunchyymango is offline  
Reply With Quote
Old July 22nd, 2013, 03:18 PM   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 24
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 35
Thanked 8 Times in 6 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by crunchyymango View Post
Google now works great in my phone but when I 1st flashed It wasn't working just gave it some time and played with it and it works just fine now
You have to wipe cache/dalvik and fix permissions then all should be smooth
tgamble160 is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to tgamble160 For This Useful Post:
crunchyymango (July 22nd, 2013)
Old July 23rd, 2013, 09:25 AM   #16 (permalink)
Member
 
crunchyymango's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Georgia
Gender: Male
Posts: 188
 
Device(s): Zte Force 4g LTE [Rooted]
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 108
Thanked 26 Times in 22 Posts
Default

I Can't open main links in Google now web search. I can click on them but they don't open
crunchyymango is offline  
Reply With Quote
Old July 23rd, 2013, 09:29 AM   #17 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
rbheromax's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Columbia, South Carolina
Gender: Male
Posts: 1,739
 
Device(s): Evo 4G (x2), HeroC, Evo3D, ZTE Warp, ZTE Awe
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 184
Thanked 339 Times in 257 Posts
rbheromax@gmail.com
Default

In Google now?
rbheromax is online now  
Reply With Quote
Old July 24th, 2013, 02:56 AM   #18 (permalink)
Member
 
crunchyymango's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Georgia
Gender: Male
Posts: 188
 
Device(s): Zte Force 4g LTE [Rooted]
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 108
Thanked 26 Times in 22 Posts
Default

Yea....
crunchyymango is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > ZTE Force 4g LTE > Force 4g LTE - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 04:47 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.