Go Back   Android Forums > Android Phones > T-Mobile G1 > G1 - Support
G1 - Support Support forum for the G1.

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old March 5th, 2009, 10:06 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy android.process.media crash and continual rebooting

My wife and I just got ourselves G1 phones from T-Mobile. While I have not had any issues with mine, I can't say the same for my wife. Her phone is acting CRAZY! At first, it seemed fine until she started getting the error messages saying:

"The process android.process.media has stopped unexpectedly. Please try again."

At first it would only show every minute or two, but has gone to the point where the phone reboots itself every 30 seconds to a minute. I told her we need to take it in because this sounds like it's a hardware issue. Am I wrong? Is there a setting or issue I am unaware of?

Thanks in advance.

wkdown is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old March 5th, 2009, 10:27 PM   #2 (permalink)
No One...
 
noonehereyet's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: California
Posts: 3,129
 
Device(s): G1, Cliq, Vibrant, MyTouch 4G, G2x, Amaze, Galaxy Nexus
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 78 Times in 58 Posts
Send a message via AIM to noonehereyet
Default

Quote:
Originally Posted by wkdown View Post
My wife and I just got ourselves G1 phones from T-Mobile. While I have not had any issues with mine, I can't say the same for my wife. Her phone is acting CRAZY! At first, it seemed fine until she started getting the error messages saying:

"The process android.process.media has stopped unexpectedly. Please try again."

At first it would only show every minute or two, but has gone to the point where the phone reboots itself every 30 seconds to a minute. I told her we need to take it in because this sounds like it's a hardware issue. Am I wrong? Is there a setting or issue I am unaware of?

Thanks in advance.

I believe that (android.process.media) controls your music and camera but for either you need the sd card... I would check the SD card and make sure it is in correctly or try swapping it with the one from your phone temporarily and see if that fixes it (make sure the phones are off when you do the swap)... Any one else have any input on this??....
noonehereyet is offline  
Reply With Quote
Old March 6th, 2009, 10:51 AM   #3 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The SD card in her phone is the stock one that came with the phone. I had synced both of our phones up to my computer and added some AAC (iTunes) music files. I did the same for both of our phones and in the same way. My phone has no issues at all, yet hers is having the issues listed above.

You may be on the right track though, as I don't remember the issues coming up until after I had added the music.

(Side question: Where do I add images from my computer so I can view them on the G1 via the 'Pictures' menu option; not 'Camera'?)
wkdown is offline  
Reply With Quote
Old March 6th, 2009, 07:54 PM   #4 (permalink)
No One...
 
noonehereyet's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: California
Posts: 3,129
 
Device(s): G1, Cliq, Vibrant, MyTouch 4G, G2x, Amaze, Galaxy Nexus
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 78 Times in 58 Posts
Send a message via AIM to noonehereyet
Default

Quote:
Originally Posted by wkdown View Post
The SD card in her phone is the stock one that came with the phone. I had synced both of our phones up to my computer and added some AAC (iTunes) music files. I did the same for both of our phones and in the same way. My phone has no issues at all, yet hers is having the issues listed above.

You may be on the right track though, as I don't remember the issues coming up until after I had added the music.

(Side question: Where do I add images from my computer so I can view them on the G1 via the 'Pictures' menu option; not 'Camera'?)

for picutres same thing just add it to the SD card connect the phone to the computer you will get an icon on the top left of the notification bar... pull the bar down select it and hit mount.., from there go to your browser and simply copy the photos you want from the computer to the phone (dc card, folder named pictures)... as for the error if you have issues after the sync you may have jacked the card (not sure how).... but what I was suggesting was that you check the sd card to make sure it is "clicked into place" if it has come lose or "unclicked from it's position" it may be making partial contact and it will not register correctly and the phone will try to read it and be unable to.. that = error... if you open the keyboard and look at the side of the phone by the call "green button" there is a little flap... open that flap remove the sd card with the phone off... put your sd card from your phone in and see if it resolves the problem if it doesn't than it it most likely not the cause of the error... if it is the cause of the error you can get a much larger and much faster sd card for less than $20.... cheap fix you could call tmo and have them send you a new one...
noonehereyet is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to noonehereyet For This Useful Post:
blackmanxp (March 5th, 2012)
Old May 2nd, 2010, 10:32 PM   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 18
 
Device(s): Motorola Droid
Carrier: Not Provided

Thanks: 13
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I don't think it's just related to those cuz my same process crashes when I try to use the market and it won't download. It also crashes when I try to do certain other things online.
elvis_marmaduke is offline  
Reply With Quote
Old May 2nd, 2010, 10:51 PM   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 18
 
Device(s): Motorola Droid
Carrier: Not Provided

Thanks: 13
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Now I get it on startup too lol
elvis_marmaduke is offline  
Reply With Quote
Old May 6th, 2010, 09:31 PM   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 18
 
Device(s): Motorola Droid
Carrier: Not Provided

Thanks: 13
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I did a restore and it fixed the problem. I think it was cuz I was using sounds off my card from my old phone
elvis_marmaduke is offline  
Reply With Quote
Old June 9th, 2010, 10:11 AM   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 18
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the same issue, however mine is a bit more involved.

I just changed ROM to the new 2.1 chungwa telecom one available from the Modaco site and recently it's just started kicking up the android.process.media failed message.

This seems to occur randomly, except for when I try to download something from the marketplace and it will keep coming up until I kill off the download.

Any suggestions?
hatch is offline  
Reply With Quote
Old June 18th, 2010, 07:14 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Android.process.media Error - Force Close on downloads

I'm having the same problem on my HTC Evo. It just started last night when trying to download apps from the Android Market. One suggestion that I have come across is to format the SD card (after backing up all of your data, of course.) Users have reported that this works but it doesn't work in my case.

The problem persists after formatting the card. I've tried multiple manual re-boots, no help. It only happens when downloading apps. And the card is readable, no problem there.

Trying the restore option may work but would not like to have to do that, certainly not more than once. Anyone know what actually causes this?

Running 2.1-update 1
Build Number 1.32.651.6
KCuth is offline  
Reply With Quote
Old July 4th, 2010, 11:17 AM   #10 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 4 Times in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by KCuth View Post
I'm having the same problem on my HTC Evo. It just started last night when trying to download apps from the Android Market. One suggestion that I have come across is to format the SD card (after backing up all of your data, of course.) Users have reported that this works but it doesn't work in my case.

The problem persists after formatting the card. I've tried multiple manual re-boots, no help. It only happens when downloading apps. And the card is readable, no problem there.

Trying the restore option may work but would not like to have to do that, certainly not more than once. Anyone know what actually causes this?

Running 2.1-update 1
Build Number 1.32.651.6
Not sure if you still need help but found the answer that helped me elsewhere...go to Settings --> Applications --> Download Manager --> Clear Data. Resolved the problem on my Evo immediately.
Mitchell20 is offline  
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Mitchell20 For This Useful Post:
Boondoggle (July 27th, 2010), Brent Pierce (March 25th, 2011), flyboyron (July 13th, 2010), veratrize9 (January 21st, 2011)
sponsored links
Old July 13th, 2010, 10:12 AM   #11 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 4
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thumbs up Did it for me!

I was having this problem on my Motorola Droid Classic (2.1) and this solution seems to have done the trick for me!

I was ready to reload everything, but this quick, easy fix seems to be all I needed.

Thanks!!

Flyboyron
flyboyron is offline  
Last edited by flyboyron; July 13th, 2010 at 10:57 AM.
Reply With Quote
Old July 19th, 2010, 06:43 PM   #12 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wish that fix would have helped me, but it didn't. I'm trying the tainted.vanilla.1.4 rom at present. I have an eris and still can't find the solution to my problem - I need wifi tethering, bluetooth audio out (no cables to the car stereo), navigation, and "GPS Test" to all run at the same time! Oh, and it'd be nice if the phone could actually make calls. Is this too much to ask?
sshaff is offline  
Reply With Quote
Old July 27th, 2010, 10:06 PM   #13 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 562
 
Device(s): AT&T SGS III
Carrier: Not Provided

Thanks: 23
Thanked 29 Times in 24 Posts
Default

I'm having it, and it is happening so fast over and over that I can't get to settings or anything else.
ewingr is offline  
Reply With Quote
Old August 27th, 2010, 07:17 AM   #14 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Why are you people putting up with having to screw around with your brand new phone with such crazy fixes? It sounds like a bad product overall. Operating your phone should be easy and without all of this crazy stuff going on.
underthebus is offline  
Reply With Quote
Old January 5th, 2011, 04:29 AM   #15 (permalink)
Senior Member
 
bberryhill0's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Rhinelander, WI> Wayzata, MN>Sisters, OR
Posts: 2,338
 
Device(s): Q9c, Eris xtrROM 4.6.5, Droid Concepts 11, Incredible 2 EclipticSense
Carrier: Not Provided

Thanks: 776
Thanked 338 Times in 301 Posts
Default

Getting this on xtrROM 4.6.5 right now.

* Cache Cleaner NG seems to have cleared it. Please, I hope.
__________________
My Eris apps
bberryhill0 is offline  
Last edited by bberryhill0; January 5th, 2011 at 04:36 AM.
Reply With Quote
Old January 21st, 2011, 04:43 AM   #16 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi guys,

just wanted to say thanks for these posts, it solved my problem. Mine was actually a combination of two which are discussed in this post.

I droped my phone so SD card has moved a little and my media scannig was actually never done. It was always in notification area and working, so that was one, and cashe files was another one. My problem mostly manifested when I enabled mobile data (edge/3g from quick settings) because android market automaticaly tried to download some updates but having problem with cashe it always failed.

As a referial to the post that these phones are complicated..
The thing is, if you buy a computer (in a form of a small phone) it needs a little knowledge and effort for proper use. If you buy a PC and install some bad software no metter how good it is it will crash.. These are also computers (processor, GPU, VPU, RAM, ROM etc..) where a phone is just another funcitonality of it. That means you have to know at least aproximately how it works, and it's basic mechanisams or else you will either have to reduce your functionality or learn a thing or two.
If you think that it is too much for you, then you should buy some phone which isn't a real computer and settle with its functionalities.

You cant expect to just click anywhere on the screen without thinking about it and that it will just read your mind and do whatever you wanted..

More functionalities mean more effort for proper use, because more options gives you more ways to use but also to break your device. Simple as that.
milosvucinic is offline  
Reply With Quote
Old January 21st, 2011, 08:19 PM   #17 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Atlanta, GA
Posts: 1
 
Device(s): G1 CM6, G2 GingerVillian1.4
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Mitchell20 View Post
Not sure if you still need help but found the answer that helped me elsewhere...go to Settings --> Applications --> Download Manager --> Clear Data. Resolved the problem on my Evo immediately.
I know this is an old thread but this solution solved my problem as well.
veratrize9 is offline  
Reply With Quote
Old February 8th, 2011, 01:14 PM   #18 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Mitchell20 View Post
Not sure if you still need help but found the answer that helped me elsewhere...go to Settings --> Applications --> Download Manager --> Clear Data. Resolved the problem on my Evo immediately.
Help!! Cannot find this menu into my Milestone, updated to 2.2. Any ideas? I go to Settings --> Applications --> (There is no Download manager, only Unknown resources, Quick lauch, Manage applications, Running services and Development).

Thanks!
caionavas is offline  
Reply With Quote
Old February 19th, 2011, 04:25 AM   #19 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by caionavas View Post
Help!! Cannot find this menu into my Milestone
Same here...
Can't find this menu in my Samsung Galaxy 550. Adjusted the sd card, restarted the phone, killed all running apps, but nothing.
What now, my friends?
mr mojo is offline  
Reply With Quote
Old February 27th, 2011, 11:35 AM   #20 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 7
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

On my Optimus, I had to select "ALL" after Settings > Applications, then it appeared when I scrolled down.

I hope this works. I had to format my 4g sd card already, for some reason it got corrupted after being in this phone for a week, and I forgot to backup my music. All gone
sirius1y is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old March 7th, 2011, 01:17 PM   #21 (permalink)
Member
 
RazoE's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 102
 
Device(s): Galaxy S Relay 4G, B&N 16 gig Nook color, MyTouch 4G Slide, MyTouch 3G Slide, G1
Carrier: Not Provided

Thanks: 6
Thanked 13 Times in 5 Posts
Default

Try this..

settings/application/manage applications/all, click on "media storage", and then "clear data".

worked for my MyTouchSlide
RazoE is offline  
Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to RazoE For This Useful Post:
00xjake (April 12th, 2012), 360razir (January 13th, 2012), Abdur (January 26th, 2012), jccolwell (August 4th, 2011), pgujare (August 30th, 2011), sytauro (January 23rd, 2012), trippap (August 5th, 2011), tube517 (June 28th, 2011)
Old March 11th, 2011, 07:02 PM   #22 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by RazoE View Post
Try this..

settings/application/manage applications/all, click on "media storage", and then "clear data".

worked for my MyTouchSlide

I have confirmed that this would be the correct fix.
cal3thousand is offline  
Reply With Quote
Old June 8th, 2011, 12:05 PM   #23 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Android process media has stopped

After upgrading to Gingerbread cleaning out all my cash fixed the media message problem! Thanks!
stanbrown39 is offline  
Reply With Quote
Old June 28th, 2011, 10:36 PM   #24 (permalink)
AF Contributor
 
tube517's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: USA
Posts: 2,153
 
Device(s): Samsung GTab 3 7.0,Samsung GNote2 (i317),EVO 4G, Toshiba Thrive, Galaxy Note LTE,EVO Shift
Carrier: T-Mobile,Google Voice

Thanks: 1,824
Thanked 834 Times in 546 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by RazoE View Post
Try this..

settings/application/manage applications/all, click on "media storage", and then "clear data".

worked for my MyTouchSlide
This worked on my EVO but now it can't find my music and ringtones
__________________
Samsung Tab 3 (7 in) • Deletrious ROM V1.6 /TOSHIBA Thrive • Pio's Team Baked BlackBean ROM 4.1.2/Samsung Galaxy Note2 • Temasek v37 kitkat (4.4.2)/HTC EVO 4G • Decks Reloaded ROM/EVO Shift• JellyBelly ROM/Samsung Galaxy Note I (i717)•CM11 (4.4.2 kitkat) /Samsung Galaxy S3 •DanKang 4.3.1 ROM
tube517 is online now  
Reply With Quote
Old July 24th, 2011, 07:59 PM   #25 (permalink)
Junior Member
 
TheOnlyRick's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: London, UK
Posts: 45
 
Device(s): Samsung Galaxy SIII, 16GB
Carrier: Not Provided

Thanks: 10
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I scanned SD partitions, deleted data of download manager and media storage and it worked, even after a reboot.

Only thing is my media hasn't returned after a scan (which just didn't do anything) and a restart...
TheOnlyRick is offline  
Reply With Quote
Old August 4th, 2011, 08:28 PM   #26 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by tube517 View Post
This worked on my EVO but now it can't find my music and ringtones
Same here, so backup music and pics first, I bet, then follow the path to clear out the corrupt data. It was worth it to get past this issue on my Evo 4g.
JCC
jccolwell is offline  
Reply With Quote
Old August 5th, 2011, 10:58 AM   #27 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 9
 
Device(s): Samsung Intercept NOOKcolor (rooted)
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by RazoE View Post
Try this..

settings/application/manage applications/all, click on "media storage", and then "clear data".

worked for my MyTouchSlide
This also works for Nook Color running under Cyanogen 7. Thanks!
trippap is offline  
Reply With Quote
Old August 30th, 2011, 06:27 AM   #28 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by RazoE View Post
Try this..

settings/application/manage applications/all, click on "media storage", and then "clear data".

worked for my MyTouchSlide
This worked for me too. And I can tell why this one caused me to start with. I used Titenium Backup to restore some of my system setting like, Playlist, Bluetooth, Wifi etc.
pgujare is offline  
Reply With Quote
Old September 20th, 2011, 06:08 PM   #29 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

process "com.android.settings" has stopped unexpectedly
devesh is offline  
Reply With Quote
Old January 6th, 2012, 02:06 PM   #30 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had a similar problem. It followed several other problems though that seemed to be caused by a failed update to an app, which made my Droid Incredible hang on boot up. Sense kept force closing and I couldn't get out of it, even using other tips I found. I ended up having to do a hard reset.

Following the hard reset I was trying to download apps from the market and ran into this error after an app or 2. I tried several of the tips (my SD card was firmly seated and formatted in FAT32) which led to some improvement but ultimately failed. My final solution was to connect my phone to my PC and save everything to 2 separate folders, 1 for phone storage and 1 for the SD card.

On a side note, I'm glad I did this because all of my music, pictures, videos and even custom ringtones were still there (both in phone storage and SD). They just weren't recognized by the phone. After backing it all up, I formatted both the phone storage and SD card.

After that I moved all the data back. Not only do I not get the error anymore, I have most of the data I thought I'd lost. (My Angry Birds scores are all gone, kind of aggravating after working to get so many eggs too.)
Misfire is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old February 8th, 2012, 09:38 PM   #31 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 8
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Mitchell20 View Post
Not sure if you still need help but found the answer that helped me elsewhere...go to Settings --> Applications --> Download Manager --> Clear Data. Resolved the problem on my Evo immediately.
Just came here to say THANK GOD! Clearing data from Download Manager fixed everything.

I have a Droid Bionic. I had already formatted by SD card and internal storage, and I was about to do a factory reset and/or send my SD card back, but this fixed it right away.
Tehhund is offline  
Reply With Quote
Old February 19th, 2012, 10:26 AM   #32 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 7
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hmmm. It seems that the continual "boot-up" had been caused by all who were loading apps, etc. With mine (Android Incredible 3G) one day it just started to re-boot. This lasted nearly an hour!

Being a novice, when I read people backing up and clearing data on the device, what is the proper procedure? Is there a back-up routine on the device? Or do I just have to hook up to my laptop and "copy" my folders to the laptop, and delete the device data? I don't want to do anything that would screw my stuff up... by the way, when this first happened I lost several contacts that are used for work. Took quite a while to find all numbers, etc. and re-input. In any event, this re-boot thing is happening as I'm writing this... this happens frequently and I want to throw the darned thing against the wall but I know that won't solve anything.

Anyhoo, it has to be something simple but I don't want to lose any data and, of course, when I first got this baby, there was nothing to show how to operate anything! It's all been trial, error with a bit of luck that I know how to perform most operations!

Thoughts, comments?
WhiteSoxDavid is offline  
Reply With Quote
Old February 19th, 2012, 11:59 AM   #33 (permalink)
Senior Member
 
bberryhill0's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Rhinelander, WI> Wayzata, MN>Sisters, OR
Posts: 2,338
 
Device(s): Q9c, Eris xtrROM 4.6.5, Droid Concepts 11, Incredible 2 EclipticSense
Carrier: Not Provided

Thanks: 776
Thanked 338 Times in 301 Posts
Default

If you save your contacts as Google contacts instead of Phone contacts they get backed up and restored automatically.
bberryhill0 is offline  
Reply With Quote
Old February 19th, 2012, 07:31 PM   #34 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 7
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

But I'm sync'd via Google (my Android is Google powered). Does this mean I have to re-save contacts in my gmail account?

On an aside, and more importantly, my Android is still (since about 10 this morning) re-booting! I need help now since my efforts at speaking to the reps at the stores only seem to want to sell me something. This is becoming quite irritating and my losing faith in Android is of concern to me since I've been happy until now.
WhiteSoxDavid is offline  
Reply With Quote
Old February 19th, 2012, 08:57 PM   #35 (permalink)
Senior Member
 
bberryhill0's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Rhinelander, WI> Wayzata, MN>Sisters, OR
Posts: 2,338
 
Device(s): Q9c, Eris xtrROM 4.6.5, Droid Concepts 11, Incredible 2 EclipticSense
Carrier: Not Provided

Thanks: 776
Thanked 338 Times in 301 Posts
Default

Google contacts automatically get synced with Gmail. Phone contacts don't.

If a battery pull with the phone on doesn't fix it you'll have to do a factory reset.
bberryhill0 is offline  
Reply With Quote
Old March 13th, 2012, 03:29 PM   #36 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Upstate New York
Gender: Male
Posts: 3
 
Device(s): Droid Razr M, Nexus 7, Galaxy note 10.1
Carrier: Verizon

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Mitchell20 View Post
Not sure if you still need help but found the answer that helped me elsewhere...go to Settings --> Applications --> Download Manager --> Clear Data. Resolved the problem on my Evo immediately.
This worked for my Asus transformer prime. It seems to have stopped the crashing and the messages!
dlrogers is offline  
Reply With Quote
Old April 12th, 2012, 05:36 PM   #37 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 5
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Arrow I love you!!!

Quote:
Originally Posted by RazoE View Post
Try this..

settings/application/manage applications/all, click on "media storage", and then "clear data".

worked for my MyTouchSlide
I LOVE YOU!
00xjake is offline  
Reply With Quote
Reply
Tags
android.process.media, crash, rebooting


Go Back   Android Forums > Android Phones > T-Mobile G1 > G1 - Support

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 09:58 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.