Go Back   Android Forums > Android Phones > T-Mobile G1 > G1 - Support
G1 - Support Support forum for the G1.

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old June 21st, 2009, 07:28 PM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 17
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default wifi won't stay connected

Hi,

For some reason my G1 will not stay connected to my wifi network. The signal is fine and my laptap has no issues. It will connect for about 10-20 seconds, then disconnect and then reconnect itself. It will do this over and over again until i shut off wifi. Any ideas why this may be happening????

Advertisements
louballs is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old June 22nd, 2009, 04:21 AM   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 16
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Similar issue

I've got a similar issue...

I have had the chance to try two different networks in the same area my laptop will stay connected on both. My G1, however, only stays connected with one.

I would take this to mean that it has something to do with the wifi settings on the wireless router. I just don't know what.

Any suggestions will be much appreciated.

Thanks,
Varun
bungdung91 is offline  
Reply With Quote
Old June 22nd, 2009, 12:18 PM   #3 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 17
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I dont know if its a router setting. I havent changed anything on my router for a long time and this just started happening recently, seemingly with no rhyme or reason.... No one has any suggestions yet i guess??
louballs is offline  
Reply With Quote
Old June 22nd, 2009, 12:49 PM   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 23
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i had the same problem but i think it was router, i replaced the router and all is working well. i also rooted the phone, so i dont know what it was. i thiit was router.
korgoth3 is offline  
Reply With Quote
Old June 22nd, 2009, 01:18 PM   #5 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 17
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by korgoth3 View Post
i had the same problem but i think it was router, i replaced the router and all is working well. i also rooted the phone, so i dont know what it was. i thiit was router.
my router is fine and the firmware is up to date...pretty strange stuff. none of my other wireless connections have any issues.
louballs is offline  
Reply With Quote
Old June 23rd, 2009, 06:11 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

And similar issue here.

Router: d-link DI-524 (G version), latest firmware

Router log:

Quote:
TX TCP reset for 192.168.0.176(56990) -> 192.168.0.1(53)
TX TCP reset for 192.168.0.176(58348) -> 192.168.0.1(53)
...
Any ideas? ;/

Thx
naru
naruszef is offline  
Reply With Quote
Old June 24th, 2009, 09:16 PM   #7 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 17
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

all problems, no help it seems....
louballs is offline  
Reply With Quote
Old December 26th, 2009, 03:50 PM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Belkin 54g will not stay connected 2 two android 2.0

This THING SUCKS... Bought my kids both IPOD Touch.. NP with my Belkin 54 g router...

Also Bought 2 Of these Suck ass droids and I cannot get the wireless to work.

Really Pissed I have to go out and get a new router...Ya...Its old but WTF...

One thing that is really strange... One of them works fine...and I see it in the list of DHCP assigned IP address...

The other I have tried everything...Setting a fixed IP allows it to connect for about 1 min then dies...and even then its never really connected.

SAD to here others have had the issue for at least a few months...and I guess no Solid Replies...

Good luck getting in the Mobile space that Apple Owns... I have several Mac's Ipods PlayStation ETC.. Everything works...1st time EVery time...

I am going back to the Verizon store tomorrow and getting rid of this thing..
Droid601 is offline  
Reply With Quote
Old May 20th, 2011, 09:15 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Wi fi router

It's got to be the router I use linksys and I went to a friends house and used his wi-fi which was the AT&T Router it worked fine.
dholland is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > T-Mobile G1 > G1 - Support
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 04:39 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.