Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Galaxy S2 (T-Mobile) > Galaxy S2 (T-Mobile) - All Things Root

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

Like Tree1Likes

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old September 27th, 2012, 05:30 PM   #1 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default HELP!!! Phone is Bootlooping!!!

So my T-mobile s2, froze one day and then shut off and wasnt powering on, I charges it with a samsung wall charger and it started to boot. Then once powered I ran ODIN and installed the gingerbread format and it was sucessful and was powered the whole time. Then once in OS acts normal until I hit the gmail login, it will reboot suddenly at that screen. I then booted into recovery and wiped data and did a factory data reset. Still the same result. Im trying the ICS odin currently, but does anyone has any ideas what it is.

No SD or SIM is present, if that matters

JediSamReye is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old September 27th, 2012, 06:06 PM   #2 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

Did you get this fixed? Did you get ICS installed ok? Are you using this guide and files with Odin?
Atma is offline  
Reply With Quote
Old September 27th, 2012, 06:08 PM   #3 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

ics doesnt boot loop but its super buggy and I cant get wifi to turn on
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
Old September 27th, 2012, 06:09 PM   #4 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JediSamReye View Post
ics doesnt boot loop but its super buggy and I cant get wifi to turn on

Do a factory reset and see if that clears it up.

Which ICS did you Odin? 4.0.3 or 4.0.4?
Atma is offline  
Reply With Quote
Old September 27th, 2012, 06:10 PM   #5 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Factory reset didnt help, its 4.0.3
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
Old September 27th, 2012, 06:12 PM   #6 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

Ok, update to 4.0.4 either with Kies or with Odin in this guide.
Atma is offline  
Reply With Quote
Old September 27th, 2012, 06:14 PM   #7 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

That was the first ODIN I flashed I thought, it had the gingerbread setup screens, maybe I didnt do that one.... I dont know how I would have done that haha
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
Old September 27th, 2012, 06:16 PM   #8 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JediSamReye View Post
That was the first ODIN I flashed I thought, it had the gingerbread setup screens, maybe I didnt do that one.... I dont know how I would have done that haha
Give 4.0.4 a shot. Its smoother and less buggy than 4.0.3.
Atma is offline  
Reply With Quote
Old September 27th, 2012, 06:18 PM   #9 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Thank you, Downloading now! We will see how that goes
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
Old September 27th, 2012, 06:29 PM   #10 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

The weirdest thing is even though it was boot looping in the OS, in target mode for ODIN didnt have a single problem with staying on, just a weird thing to point out
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old September 27th, 2012, 06:55 PM   #11 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Ok, flashed that odin file, now when it boots, it boots to time/ battery/ not sign. and the pull down works with the toggles. Nothing else, just a black screen. I have also booted into recovery and performed a factroy reset after that. Same thing. Almost like its trying to start the google log in set up, but something has got it stuck
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
Old September 27th, 2012, 07:01 PM   #12 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

Ok, that's strange. Were you rooted before? Running a different radio or anything?

I've Odin'ed all 3 of those files several times and never a problem like that. The 4.0.4 file should be about 416,161 kb. Is that what you have? The .rar file that is.

And you do have the SGH-T989?
Atma is offline  
Last edited by Atma; September 27th, 2012 at 07:05 PM.
Reply With Quote
Old September 27th, 2012, 07:06 PM   #13 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

My friend gave me this phone dead, it just needed a charge and this is where Im at, so sorry I dont know if there was any other radios flashed, I dont believe so, he is normally not very adventurist with his phones. Yeah my download is that size also...
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
Old September 27th, 2012, 07:17 PM   #14 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

When you got it and charged it was it acting normal? There is something not right besides the files you're installing. I'm just not sure what it is at this point. It almost sounds like its the wrong rom for the phone but it shouldn't be if its a SGH-T989.
Atma is offline  
Reply With Quote
Old September 27th, 2012, 07:21 PM   #15 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

I have retried the ODIN, different USB port just to be sure. Still same result, I'm currently downloading a ODIN file from galaxys2root the website. Ill keep you posted, thanks so much for the support so far
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
Old September 27th, 2012, 07:30 PM   #16 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JediSamReye View Post
I'm currently downloading a ODIN file from galaxys2root the website.
You can try SamMobile. They have all the updates for all the phones. You may have to sign up and login. I can't remember. All the ones for the SGH-T989 are the same ones you have downloaded.
Atma is offline  
Reply With Quote
Old September 27th, 2012, 08:42 PM   #17 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

OK, so that firmware I tried did the dame thing it was 4.0.3 and I had all the issues, I tried the Samsung kies emergency firmware recovery and it put me to 4.0.4 but again booting to that black screen with just the status bar, I'm getting pretty frustrated with this phone
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
Old September 27th, 2012, 09:17 PM   #18 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

Can you do anything with it? Does anything work? If you long press on the screen, can you add widgets or shortcuts? If you tap your menu button do you get another menu screen? Can you see files on your phone hooked to your computer with USB?

Try to find the Play Store.apk and download it to your computer. Copy it to your phone and try to install it. Then try to download another launcher like Apex. See if the screen will show.

Just throwing out some ideas.
Atma is offline  
Reply With Quote
Old September 27th, 2012, 09:49 PM   #19 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

I thank you so much for the ideas!!! There is just the black screen, long presses and soft keys do nothing. Ill re-flash 4.0.4 and see if any of those work, Ill be back within 10 mins or so with results
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
Old September 27th, 2012, 10:25 PM   #20 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

OK here's a list
Volume keys: do nothing unless I have the pull down, down then they are just volume
Soft keys do nothing but the vibrate feedback
When I plug in the USB USB storage is an option and it will mount and I can put things on the storage
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old September 28th, 2012, 01:11 PM   #21 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

Hi Jedi. I'm not sure where to go with this. Did your friend have any problems like maybe water damage? It seems like more of an electronic problem than an OS problem. Especially after trying 3 different ones.

Unless the phone has a warranty and you can get a new one, something you might try is rooting it. This will give you a different recovery with a few more options. You can also try a custom rom to see if that helps with anything. I'm really not confident that doing either of these will make a difference.
Atma is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 06:56 PM   #22 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

From everything that I have asked there wasnt any damage liquid or anything, I have just flashed clockwork and I have flashed a new rom, it will start setup like normal but then have a black screen, im trying a flash of gapps as we speak. Wish me luck
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 07:02 PM   #23 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

Since were rootin' and romin' now I'll move this to the All Things Root forum.

And since you're rooted with CWM recovery now, try flashing DARKSIDE.CACHE.WIPE in recovery and see if that helps anything.
Atma is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 07:06 PM   #24 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

flashing the new gapps totally worked, stayed in, seems pretty stable, wifi is acting up and also the phone portion wont activate, so maybe radios? But im seeing there is more then one:

KID ICS Radio-- Kid ICS CLICK HERE

VK1 ICS Radio-- VK1 ICS CLICK HERE

LDE ICS Radio-- LDE ICS CLICK HERE


which should I pick? how do i see
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 07:10 PM   #25 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

Probably the UVLH1 radio. It is for ICS 4.0.4.
Atma is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 07:12 PM   #26 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JediSamReye View Post
the phone portion wont activate
Do you mean like making call? Do you have a sim installed?
Atma is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 07:16 PM   #27 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

OK thanks, I have flashed the radio, if that doesnt work ill then flash the darkside zip and a new rom
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 07:30 PM   #28 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

ok here is the latest.... flashed to foxstar, its gingerbread but works like a champ!! Wifi is working!! Its not reading the SIM as inserted, so is that possible my sim has failed? I dont have another phone to try it in? Im a verizon guy, is there anything I can do to force it to activate with the SIM card?
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 07:35 PM   #29 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JediSamReye View Post
is there anything I can do to force it to activate with the SIM card?
Where did you get the sim? Has the it been activated with T-Mobile?

Try power off, remove sim, reboot, power off, insert sim, reboot.
Atma is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 07:37 PM   #30 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Yeah its my friends he has an active account, this is his phone, he gave it to me to fix it or part it sort of thing. His card should be activated and fine
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old September 28th, 2012, 07:49 PM   #31 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

Use your phone like you are calling someone. Put this in the dialpad. *#06# Your IMEI number should come up. If it doesn't, you could have a corrupt EFS folder.

If it does come up, power off, try removing the sim and reinserting it.
Atma is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 07:51 PM   #32 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Dead on man, so how do I fix that? Thank you so much for all the help
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 08:07 PM   #33 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JediSamReye View Post
Dead on man, so how do I fix that? Thank you so much for all the help
I'm happy to help if I can.

I'm not that familiar with doing that, but here is a guide you can try. There is also an app that is supposed to do that.
Atma is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 08:14 PM   #34 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Trying the app now. Anything I can do to thank you man?
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 08:17 PM   #35 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JediSamReye View Post
Trying the app now. Anything I can do to thank you man?

If you can get your phone working that's all the thanks I need.
gbiggie likes this.
Atma is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Atma For This Useful Post:
gbiggie (September 29th, 2012)
Old September 28th, 2012, 08:20 PM   #36 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

I noticed that app needs BusyBox installed to work. I don't know if you have it installed. If you have a problem with it, use this app to install BusyBox.
Atma is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 08:23 PM   #37 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

I tried the app and it fails, so I have installed busybox and we will go from there, I have started to try the guide, and I get the read only permission error.
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 08:26 PM   #38 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Nevermind im stupid, got passed that one
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 08:28 PM   #39 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

Did you try the app again after installing busybox?
Atma is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 08:28 PM   #40 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

go to EFS folder using root explorer, and delete "nv_data.bin", "nv_data.bin.md5"


should I be worried if those arent there?
I did restart my phone
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old September 28th, 2012, 08:30 PM   #41 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

yeah even with busybox app still errors
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 08:36 PM   #42 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JediSamReye View Post
go to EFS folder using root explorer, and delete "nv_data.bin", "nv_data.bin.md5"


should I be worried if those arent there?
I did restart my phone

I'm not sure. I'm trying to find those on mine and can't either so far.
Atma is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 08:42 PM   #43 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JediSamReye View Post
"nv_data.bin", "nv_data.bin.md5"
Well I don't seem to have those files either.

I'll have to do some more research on this and see if I can figure out something else.
Atma is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 08:42 PM   #44 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Now I am getting despite, whats the odds that flashing a different rom will do anything?
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 08:49 PM   #45 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JediSamReye View Post
Now I am getting despite, whats the odds that flashing a different rom will do anything?
I don't know. You can always try it. First go into recovery and make a backup so you can restore it later if you want to. Have you tried the Darkside cache wipe?

Before you try another rom, try this gingerbread radio.

Also, the files we can't find may be because that guide is for the I9100 phone (the GS2 International)
Atma is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 09:21 PM   #46 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

This might be the perfect thread for someone in my shoes.
So i am getting null/null when I type that into the dialer, here is the things I have tried:
HC-kTool: Didnt work
GSII_Repair didnt work
Manual repairs with hex editor didnt work,
Flashing the Gingerbread Radios didnt work
Trying Darkside Cache now....
What I have been reading is that I might have to assign a generic IMEI, but i dont know how to do that, and google has failed me on it
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 09:44 PM   #47 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

ok Im going to re do this download with odin:
[STOCK] [ROM] T989UVKID [26.09.2011][Android 2.3.5] Tmobile - xda-developers

Ill let you know how it goes
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
Old September 28th, 2012, 10:28 PM   #48 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Didnt fix my issue, its not boot looping with this stock image though, which i guess is good..... still trying to even just get this generic imei in place
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
Old September 29th, 2012, 07:18 AM   #49 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JediSamReye View Post
Didnt fix my issue, its not boot looping with this stock image though, which i guess is good..... still trying to even just get this generic imei in place

Hey Jedi. I'll keep digging today and see if I can help find a solution for this. Sorry you have to go through all this. Is it your only phone?
Atma is offline  
Reply With Quote
Old September 29th, 2012, 07:48 AM   #50 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 122
 
Device(s): Samsung: Galaxy Nexus, Fascinate,Charge, Stratosphere, LG: Ally, Intuition Motorola: Pro, Droid 1,2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Thank you for everything please let me know what you come across. No its not my only phone but its my only T-Mobile phone, i have a Verizon razr m, thanks again
JediSamReye is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to JediSamReye For This Useful Post:
Atma (September 29th, 2012)
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Galaxy S2 (T-Mobile) > Galaxy S2 (T-Mobile) - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 07:39 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.