Go Back   Android Forums > Archived Android Devices > Archived Phones > Gigabyte Gsmart G1315

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old November 20th, 2011, 12:06 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Sim 2 doesn't work

Hello, i'm new in the forum. I bought a new GSMART g1315 with android 2.2 (froyo) and when i'm having problems with the slot 2 of the smart phone. The SIM card 2 doesn't start (P.S: The band of both slots are compatible with my CHIP's) . I didn't found any information if this problem is an configuration set. Anybody had this problem or know how to proceed to solve this problem?


Thank you.

Advertisements
Malima is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old January 23rd, 2012, 06:48 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default could be hard problem

I had the same problem. Solved by motherbord replacement.
Nicurom is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Archived Android Devices > Archived Phones > Gigabyte Gsmart G1315
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 11:58 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.