Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > HP TouchPad

New Forums: Nexus Player | Nexus 9
test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old March 11th, 2012, 06:12 AM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 25
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 15
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Getting started help

Help please im stuck, i have been given a 32gig hp touchpad 7", i think it was an early demo model. but after resetting the tab i now have a problem with the login. i can get as far as selecting my region and adding my network details, but after that i get a server error before i can get to terms and conditions. so i cant even set up a webos account.

Can anyone help me past this issue.. ideally i would like to install android but i dont think i can if i cant get to webos first.



thanks in advance for any help volunteered, im totally new to palm and webOS.

Advertisements
MrClueless is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old March 11th, 2012, 10:12 AM   #2 (permalink)
Senior Member
 
colchiro's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Gender: Male
Posts: 8,886
 
Device(s): HP TouchPad, HTC One Max, Dell Venue 11 Pro
Carrier: Verizon

Thanks: 840
Thanked 1,820 Times in 1,413 Posts
Default

Sounds like you don't have your network details entered correctly.

If you can't figure out your network, you could try activating in a public place (free wifi).
colchiro is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to colchiro For This Useful Post:
MrClueless (March 11th, 2012)
Old March 11th, 2012, 12:36 PM   #3 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 25
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 15
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by colchiro View Post
Sounds like you don't have your network details entered correctly.

If you can't figure out your network, you could try activating in a public place (free wifi).
Thanks, but i wish that was the case i have entered the details correctly and tried with both wifi and 3g. its seems to be something to do with registering the device. i have a development device and nothing i have tried so far has worked.
i have tried reinstalling webos from 3.0 -3.5 but each one has failed and the bypass activation methods cant work either as i cant actually get into the OS. i get as far as the activation screen and nothing more
MrClueless is offline  
Reply With Quote
Old March 11th, 2012, 01:29 PM   #4 (permalink)
Senior Member
 
colchiro's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Gender: Male
Posts: 8,886
 
Device(s): HP TouchPad, HTC One Max, Dell Venue 11 Pro
Carrier: Verizon

Thanks: 840
Thanked 1,820 Times in 1,413 Posts
Default

Then you should be in a webOS forum or in discussion with HP support. Most of us know android and a little webOS and it sounds like you need advanced webOS support. Sorry, we're not going to be much help.
colchiro is offline  
Reply With Quote
Old March 20th, 2012, 10:00 AM   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 83
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 11 Times in 9 Posts
Default

I had a question any help would be appreciated, thanks in advance. I just had put cm9 on my touchpad and followed the guide and everything appeared to work properly but i have no Google apps. I followed the instructions about getting them out of my cminstaller folder from recovery but the gapps folder was not there. I am for sure i put it in the folder what is my next step thanks
ws6dom is offline  
Reply With Quote
Old March 20th, 2012, 01:30 PM   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Not the end of the Earth, but you can see it from here
Posts: 35
 
Device(s): HP TouchPad
Carrier: Not Provided

Thanks: 10
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

You really should start a new thread for this - otherwise you're threadjacking.

Download the latest gapps version and flash it. That will probably cure the issue.

Dan
lwb250 is offline  
Reply With Quote
Old March 20th, 2012, 07:02 PM   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 83
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 11 Times in 9 Posts
Default

Ok thanks ill try that
ws6dom is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > HP TouchPad
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 04:27 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.