Go Back   Android Forums > Android Phones > HTC EVO 3D

Find everything you need for the Galaxy S5 and discuss it in our S5 forum!
Have you seen that OnePlus One's awesome camera?? The forum is over here!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old June 22nd, 2011, 08:37 PM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 90
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 12
Thanked 13 Times in 6 Posts
Default Exchange server woes

Grr. Why is it I always have a problem getting email to download when I add a new exchange account? I use the same settings every time. It only seems to stick maybe 10% of the time.

Otherwise I'm lovin' the new phone.

jmorse is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old June 22nd, 2011, 08:39 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 6
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 3 Times in 1 Post
Default

Worked right away from me.

Try unchecking (temporarily) SSL certificate
Meanee is offline  
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Meanee For This Useful Post:
ceabbott2 (August 15th, 2011), jmorse (June 22nd, 2011), marctronixx (June 22nd, 2011)
Old June 22nd, 2011, 08:54 PM   #3 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 90
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 12
Thanked 13 Times in 6 Posts
Default

No dice. I'm beyond frustrated.
jmorse is offline  
Reply With Quote
Old June 22nd, 2011, 09:06 PM   #4 (permalink)
HTC User
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 5,113
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 20,788
Thanked 3,013 Times in 1,765 Posts
Default

worked right away for me also. IT gets full support (remote wipe, etc etc)

love the new layout! running 2003 SP2
marctronixx is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to marctronixx For This Useful Post:
jmorse (June 22nd, 2011)
Old June 22nd, 2011, 09:13 PM   #5 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 90
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 12
Thanked 13 Times in 6 Posts
Default

This is so stupid. So after deleting and reinstalling at least 8 times and changing from 3g to 4g to wifi and any combination of the 3 finally it's grabbing stuff off the server.

It might be weird setting by our 'crack' IT team... by 'crack' I mean largely clueless.

EDIT: (#@)@(#... The counter in the top left corner counted through all the email as if it was downloading, but none ever showed up. Maybe I just have a bad phone.
jmorse is offline  
Last edited by jmorse; June 22nd, 2011 at 09:27 PM.
Reply With Quote
Old June 22nd, 2011, 10:01 PM   #6 (permalink)
Senior Member
 
momoceio's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: St. Louis
Posts: 1,235
 
Device(s): EVO 3d
Carrier: Not Provided

Thanks: 106
Thanked 151 Times in 95 Posts
Default

Can anyone answer me this...does the new mail app notify on emails that are delivered to subfolders? I have some exchange rules setup to sort my mail into folders but never get notified that they have arrived unless I manually go into the subfolder and force a refresh. To get around it, I made all of my important rules set to run only on my PC so when I close outlook on my work PC all of my email goes into my inbox. Then when I fire outlook back up the mail gets sorted again. A little annoying.
__________________
"Come to the dark side, we have androids"

My Online Business Card
My Blog
My Twitter
momoceio is offline  
Reply With Quote
Old June 22nd, 2011, 10:14 PM   #7 (permalink)
Junior Member
 
aaron3315's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Jacksonville, FL
Posts: 74
 
Device(s): Lg Optimus (had to downgrade from 4g. :( getting married is expensive!)
Carrier: Not Provided

Thanks: 6
Thanked 40 Times in 23 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by momoceio View Post
Can anyone answer me this...does the new mail app notify on emails that are delivered to subfolders? I have some exchange rules setup to sort my mail into folders but never get notified that they have arrived unless I manually go into the subfolder and force a refresh. To get around it, I made all of my important rules set to run only on my PC so when I close outlook on my work PC all of my email goes into my inbox. Then when I fire outlook back up the mail gets sorted again. A little annoying.

I will test this out for you in the morning. Exchange has been wonderfully easy on this phone.
aaron3315 is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to aaron3315 For This Useful Post:
marctronixx (June 22nd, 2011)
Old June 22nd, 2011, 10:16 PM   #8 (permalink)
HTC User
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 5,113
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 20,788
Thanked 3,013 Times in 1,765 Posts
Default

go to "all messages" and then check one of the messages, hit the menu soft button at the bottom and then select "mark all read" or "delete".. what ever you want to do. i had the same thing happen..



Quote:
Originally Posted by jmorse View Post
EDIT: (#@)@(#... The counter in the top left corner counted through all the email as if it was downloading, but none ever showed up. Maybe I just have a bad phone.
marctronixx is offline  
Reply With Quote
Old June 24th, 2011, 10:17 AM   #9 (permalink)
Senior Member
 
momoceio's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: St. Louis
Posts: 1,235
 
Device(s): EVO 3d
Carrier: Not Provided

Thanks: 106
Thanked 151 Times in 95 Posts
Default

Thanks Aaron...i'm patiently awaiting your results
momoceio is offline  
Reply With Quote
Old June 24th, 2011, 10:37 AM   #10 (permalink)
HTC User
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 5,113
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 20,788
Thanked 3,013 Times in 1,765 Posts
Default

you can sync individual folders also so its a good sign your rules will work.
marctronixx is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old June 24th, 2011, 10:55 AM   #11 (permalink)
Senior Member
 
falconey's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Atlanta
Posts: 646
 
Device(s): 2 x Note 3, Note 2 Blackberry Curve
Carrier: Sprint

Thanks: 420
Thanked 408 Times in 252 Posts
Default

I had zero issues setting up the exchange. Sorry you are having problems, but I would guess it's your 'crack' IT's setup.
falconey is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to falconey For This Useful Post:
marctronixx (June 24th, 2011)
Old June 24th, 2011, 10:59 AM   #12 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 90
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 12
Thanked 13 Times in 6 Posts
Default

I can see all the folders so I know it's talking to the server. Sprint support had me dl touchdown, which is working for the time being. Support says they should have a patch for bad certificates soon.
jmorse is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to jmorse For This Useful Post:
marctronixx (June 24th, 2011)
Old June 24th, 2011, 11:08 AM   #13 (permalink)
Senior Member
 
momoceio's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: St. Louis
Posts: 1,235
 
Device(s): EVO 3d
Carrier: Not Provided

Thanks: 106
Thanked 151 Times in 95 Posts
Default

I'm am the "Crack IT" guy The problem was with the old email app (at least on non-sense ROMs)...I can see all of my subfolders but they don't automatically sync. I had to go into each subfolder individually and do a refresh to pull in mail. My Inbox syncs fine...subfolders in the Inbox don't.

I do not have an E3D yet...so I was just asking if this worked appropriately in the Sense 3.0 mail app. Thanks guys

Also, Downloading TouchDown (IMO) is not a valid option since it costs $$$ for a function the phone should have.
momoceio is offline  
Reply With Quote
Old June 24th, 2011, 11:16 AM   #14 (permalink)
Senior Member
 
falconey's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Atlanta
Posts: 646
 
Device(s): 2 x Note 3, Note 2 Blackberry Curve
Carrier: Sprint

Thanks: 420
Thanked 408 Times in 252 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by momoceio View Post
I'm am the "Crack IT" guy The problem was with the old email app (at least on non-sense ROMs)...I can see all of my subfolders but they don't automatically sync. I had to go into each subfolder individually and do a refresh to pull in mail. My Inbox syncs fine...subfolders in the Inbox don't.

I do not have an E3D yet...so I was just asking if this worked appropriately in the Sense 3.0 mail app. Thanks guys

Also, Downloading TouchDown (IMO) is not a valid option since it costs $$$ for a function the phone should have.
I was responding to JMorse, sorry for the confusion.
falconey is offline  
Reply With Quote
Old June 24th, 2011, 11:20 AM   #15 (permalink)
Senior Member
 
momoceio's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: St. Louis
Posts: 1,235
 
Device(s): EVO 3d
Carrier: Not Provided

Thanks: 106
Thanked 151 Times in 95 Posts
Default

My Bad
momoceio is offline  
Reply With Quote
Old June 24th, 2011, 12:12 PM   #16 (permalink)
Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 124
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 31 Times in 20 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by marctronixx View Post
worked right away for me also. IT gets full support (remote wipe, etc etc)

love the new layout! running 2003 SP2

Remote wipe via Exchange 2003 on the 3D?
spyder40 is offline  
Reply With Quote
Old June 24th, 2011, 01:07 PM   #17 (permalink)
HTC User
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 5,113
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 20,788
Thanked 3,013 Times in 1,765 Posts
Default

yes. i had it on the evo and i have it on the xoom.
marctronixx is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to marctronixx For This Useful Post:
falconey (June 24th, 2011)
Old June 24th, 2011, 01:20 PM   #18 (permalink)
Senior Member
 
falconey's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Atlanta
Posts: 646
 
Device(s): 2 x Note 3, Note 2 Blackberry Curve
Carrier: Sprint

Thanks: 420
Thanked 408 Times in 252 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by marctronixx View Post
yes. i had it on the evo and i have it on the xoom.
I did not know about this feature. Good stuff! Followed the simple instructions from microsoft and I can now wipe my phone from my outlook web app. I'm using outlook 2010.

Perform a Remote Wipe on a Mobile Phone: Exchange 2010 SP1 Help
Attached Images
File Type: jpg wipepic.jpg (43.2 KB, 7 views)
falconey is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to falconey For This Useful Post:
marctronixx (June 24th, 2011)
Old June 24th, 2011, 01:28 PM   #19 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 90
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 12
Thanked 13 Times in 6 Posts
Default

I explained to the tech support guy that I wasn't paying 20 bucks for an app which I really don't like to do what the phone should do to start with. His reply was 'Well, it should at least get you far enough along that our patch will fix things.'
jmorse is offline  
Reply With Quote
Old June 24th, 2011, 01:36 PM   #20 (permalink)
Senior Member
 
falconey's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Atlanta
Posts: 646
 
Device(s): 2 x Note 3, Note 2 Blackberry Curve
Carrier: Sprint

Thanks: 420
Thanked 408 Times in 252 Posts
Default

20 bucks?!?! I would have gone ape shizzle!
falconey is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old June 24th, 2011, 02:03 PM   #21 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 90
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 12
Thanked 13 Times in 6 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by falconey View Post
20 bucks?!?! I would have gone ape shizzle!
You get a 30 day trial version for free. On day 27 or so I'm gonna raise a big stink if this isn't fixed.
jmorse is offline  
Reply With Quote
Old June 24th, 2011, 02:41 PM   #22 (permalink)
Senior Member
 
momoceio's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: St. Louis
Posts: 1,235
 
Device(s): EVO 3d
Carrier: Not Provided

Thanks: 106
Thanked 151 Times in 95 Posts
Default

I'd help you out if I was the IT guy there...lol
momoceio is offline  
Reply With Quote
Old June 24th, 2011, 02:43 PM   #23 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 90
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 12
Thanked 13 Times in 6 Posts
Default

If anyone knows a good it guy in the LA county area I'd be happy to hear about it. Recently I got told by the head guy "I don't appreciate you calling me on a Saturday." I was dumbfounded. Guess what pal. I didn't appreciate HAVING to call you on a Saturday either.
jmorse is offline  
Reply With Quote
Old July 13th, 2011, 11:51 PM   #24 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 6
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Question Help Exchange Is Delayed Sync Always

Ok I have only found one thread about anything related to this, but it was for yahoo mail.

Here is whats wrong, I have exchange 2003 and I have used the evo 4g since last July no problems period. I upgraded to the 3d things synced perfect. The software update to 1.13.651.7 came out and exchange stopped syncing email, I can not refresh to get new emails, or anything. I have set the times to get mail (fetch 30 and tried push) all failed. But I can send a email as soon as I hit send... now here is the weirder part it will sync but it happens some random time, and only syncs old emails (4hrs or more old)

I am so stumped, I hard reset, resetup exchange synced, all came over then nothing after that. I am willing to go back to pre OTA update 1.13.651.7 I just need my exchange.

And the third party exchange apps I am not real happy with, so any ideas?

Thanks For ANY Ideas.

Spyder
chspyder is offline  
Reply With Quote
Old July 14th, 2011, 03:28 AM   #25 (permalink)
The PearlyMon
 
EarlyMon's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: New Mexico, USA
Posts: 44,070
 
Device(s): LTEvo, 3vo, and Shift
Carrier: Sprint

Thanks: 41,718
Thanked 54,860 Times in 21,882 Posts
Default

How are your settings under Accounts & sync for Exchange ActiveSync?
EarlyMon is offline  
Reply With Quote
Old July 14th, 2011, 08:25 AM   #26 (permalink)
HTC User
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 5,113
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 20,788
Thanked 3,013 Times in 1,765 Posts
Default

touchdown is an excellent app that's 3rd party. give it a try.

also, im am using exchange 2003 SP2 and never had any issues with it.. from the hero to the evo 4g and now the 3D. i also use a xoom with it and mails get pushed normal.

I would contact your IT department. thats the other link that has not been checked. perhaps they pushed something out that broke something? many times its on that end of the food chain, so see if you can reach out.

if they say they have not done anything, open a ticket with HTC. I had issues with a touch pro 2 and had HTC work on it even allowing them to test my account on another device.

now looking back at your post, you stated you even changed the sync times to 30 and it failed? all this does it manually makes the handset do a "check/send".. which is the same as you basically pressing the "refresh" button. if forced local push is failing perhaps there is some mischief happening in your settings..
marctronixx is offline  
Reply With Quote
Old July 14th, 2011, 09:44 AM   #27 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 6
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Settings are all correct, as before many times all worked till this update, and one more thing, The EVO 4G stopped working with their last software update, as did the Thunderbolt. All other non HTC phones work fine.

So I am 99.8% sure this is related to the OTA Update.

I really dont want to use touchdown, I just dont like having two apps that do the same thing on my phone, and I was just getting to like the new mail that allows HTML (finally iphone had it years ago!) on exchange 2003.

Any other ideas?
chspyder is offline  
Reply With Quote
Old July 14th, 2011, 11:08 AM   #28 (permalink)
The PearlyMon
 
EarlyMon's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: New Mexico, USA
Posts: 44,070
 
Device(s): LTEvo, 3vo, and Shift
Carrier: Sprint

Thanks: 41,718
Thanked 54,860 Times in 21,882 Posts
Default

Contact info for HTC is stickied in this forum. If you're clear this is an HTC issue, backing marc's suggestion, let them know, insist on escalation to Tier 3 Support (ask for it by name).
EarlyMon is offline  
Reply With Quote
Old July 14th, 2011, 02:55 PM   #29 (permalink)
HTC User
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 5,113
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 20,788
Thanked 3,013 Times in 1,765 Posts
Default

with respect due to you,

if it was solely due to the last update wouldn't all phones be affected?

as stated, have zero issues with exchange.. and many others have success also.

your only options are:

1. touchdown
2. contact your IT dept. see if they changed something on their end OR if they need to UPDATE on their end.
3. contact HTC

thats it. the updates pushed out work fine. Im using a xoom and a evo 3D both are on 2003 SP2.

not trying to be disrespectful here. Im just attempting help. there is no "snake oil" fix that you can do.. you need to get these other parts involved (your IT dept. and HTC).


Quote:
Originally Posted by chspyder View Post
Settings are all correct, as before many times all worked till this update, and one more thing, The EVO 4G stopped working with their last software update, as did the Thunderbolt. All other non HTC phones work fine.

So I am 99.8% sure this is related to the OTA Update.

I really dont want to use touchdown, I just dont like having two apps that do the same thing on my phone, and I was just getting to like the new mail that allows HTML (finally iphone had it years ago!) on exchange 2003.

Any other ideas?
marctronixx is offline  
Reply With Quote
Old August 15th, 2011, 02:25 PM   #30 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 19
 
Device(s): Sprint EVO 3D
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts
Default

I didn't want to start an new thread so I revived this old thread.

I have ActiveSync configured with my Exchange account at work for Push email during peak hours. Often there is a delay in the push of 15 minutes for no apparent reason? A restart fixes this issue, but it's happening on a regular basis now, anybody else experiencing this delay with push email?
madmax2k1 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old August 15th, 2011, 02:33 PM   #31 (permalink)
HTC User
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 5,113
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 20,788
Thanked 3,013 Times in 1,765 Posts
Default

ive not had any issues with exchange or delays on the evo 3D. 2003 SP2. as soon as the xoom tablet gets the exchange email, boom the evo gets it near instant. and they are both somrtimes on different networks (i have a novatel mifi hotspot i use on the xoom and the evo will be on internal wifi).

does this happen across any networks? 3G as well?
marctronixx is offline  
Reply With Quote
Old August 15th, 2011, 02:49 PM   #32 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 19
 
Device(s): Sprint EVO 3D
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by marctronixx View Post
ive not had any issues with exchange or delays on the evo 3D. 2003 SP2. as soon as the xoom tablet gets the exchange email, boom the evo gets it near instant. and they are both somrtimes on different networks (i have a novatel mifi hotspot i use on the xoom and the evo will be on internal wifi).

does this happen across any networks? 3G as well?
It happened with 3G and 4G connections; I deleted and re-configured the account on my phone, it's been working fine for the last hour; I will monitor it for the next few days to see if this issue is gone.
madmax2k1 is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to madmax2k1 For This Useful Post:
marctronixx (August 15th, 2011)
Old August 16th, 2011, 04:50 PM   #33 (permalink)
Junior Member
 
rmonty's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Rockwall, TX
Posts: 33
 
Device(s): Evo 3D
Carrier: Not Provided

Thanks: 9
Thanked 16 Times in 13 Posts
Default

Quick question with the exchange settings. Does anyone have the Sync when Roaming not greyed out in their settings? I am using Exchange 2010 and this setting is greyed out on my phone. Does anyone know how to enable it?
rmonty is offline  
Reply With Quote
Old August 16th, 2011, 05:45 PM   #34 (permalink)
HTC User
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 5,113
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 20,788
Thanked 3,013 Times in 1,765 Posts
Default

2003 SP2 here and its grayed out for me.

i think this is the result of your IT departments Exchange policy.
marctronixx is offline  
Reply With Quote
Old August 16th, 2011, 06:22 PM   #35 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 19
 
Device(s): Sprint EVO 3D
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by madmax2k1 View Post
It happened with 3G and 4G connections; I deleted and re-configured the account on my phone, it's been working fine for the last hour; I will monitor it for the next few days to see if this issue is gone.
It's still intermittent, I sometimes get the email instantly, other times, it's delayed by 8-15 minutes.

I went as far as hard resetting my device and setting up everything from scratch; same result. I wonder if it's a bug with the HTC mail client or an issue with the phone. On my TP2, Exchange ActiveSync Push worked perfectly with the same exchange account.
madmax2k1 is offline  
Reply With Quote
Old August 16th, 2011, 11:17 PM   #36 (permalink)
Junior Member
 
rmonty's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Rockwall, TX
Posts: 33
 
Device(s): Evo 3D
Carrier: Not Provided

Thanks: 9
Thanked 16 Times in 13 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by marctronixx View Post
2003 SP2 here and its grayed out for me.

i think this is the result of your IT departments Exchange policy.
I can change the policy if I knew what to change.
rmonty is offline  
Reply With Quote
Old August 17th, 2011, 06:10 AM   #37 (permalink)
HTC User
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 5,113
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 20,788
Thanked 3,013 Times in 1,765 Posts
Default

do you have access to the server? if there is an IT department managing it, befriend someone there and ask them if they can add this option. ill have to look at the xoom and see if it has this option or not...
marctronixx is offline  
Reply With Quote
Old August 17th, 2011, 07:38 AM   #38 (permalink)
Junior Member
 
rmonty's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Rockwall, TX
Posts: 33
 
Device(s): Evo 3D
Carrier: Not Provided

Thanks: 9
Thanked 16 Times in 13 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by marctronixx View Post
do you have access to the server? if there is an IT department managing it, befriend someone there and ask them if they can add this option. ill have to look at the xoom and see if it has this option or not...
Yes. We have looked at the options, but changing the only one we can find pertaining to roaming does not seem to fix it. We'll keep playing with it to see if there is a way.
rmonty is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to rmonty For This Useful Post:
marctronixx (August 17th, 2011)
Reply

HTC EVO 3D
Current Rating:
Rate this Phone:

Sprint continues their EVO line of Android Phones with what is certainly a first for them - a 3D phone. The HTC EVO 3D boasts 3D technology on a beautiful 4.3-inch screen and get this: you don't even need glasses to enjoy the 3D experience! B... Read More

Tags
evo 3d, exchange


Go Back   Android Forums > Android Phones > HTC EVO 3D
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 09:57 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.