Go Back   Android Forums > Android Phones > HTC Inspire 4G

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old August 21st, 2011, 08:19 PM   #301 (permalink)
Senior Member
 
2manyPHONES's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: NY & TX
Posts: 1,820
 
Device(s): Captivate, Inspire, galaxy tab, Acer iconia a500
Carrier: Not Provided

Thanks: 39
Thanked 326 Times in 276 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jumper1127 View Post
I was trying to get the GB update via AT&T Software Update on my Inspire 4G but it didn't work. It says my phone is up to data already but the version is still 2.2.1. For some reason my Android Market App is brand new. Am I supposed to receive the update via AT&T?

Are you trying the htc wifi update under the update menu?

Advertisements
__________________
Captivate 2.2 Rooted Stock, & Inspire 2.3
Samsung Galaxy Tab 7"
Acer Iconia A500 Rooted stock
If I've helped you please take a sec to click the Thanks button so that I know I done did good
2manyPHONES is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old August 24th, 2011, 11:27 PM   #302 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: ATL
Posts: 6
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

htc update gone...and att update constantly says server error.....since day 1....excelent batterylife boost....wtf is up with the updates now...another thing ive noticed is now when i deleta a pic(from SD)...it dosent fully delete...gotta do it twice...very fing annoying since my card was full(thought i deleted items) rook a pic of my sons first day of school.....didnt save...#FAIL SN bbc news "when algorithms rule the world" read it, must have info
local2coastal is offline  
Reply With Quote
Old August 26th, 2011, 01:12 AM   #303 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jumper1127 View Post
I was trying to get the GB update via AT&T Software Update on my Inspire 4G but it didn't work. It says my phone is up to data already but the version is still 2.2.1. For some reason my Android Market App is brand new. Am I supposed to receive the update via AT&T?
I just updated my Inspire today. Didn't even know about it. I just hooked it up to my laptop & used internet pass-through & then after a min or so it said there was an update. Didn't wipe anything out. Even left my text conversations. But know I can only txt the ppl that I already had a conversation with. People will msg me or I will try to start a new convo & it won't send the msg. I recommend u wait till they fix the bugs. Also keyboard while txting will drop randomly. Also heard on other Inspires that battery life is worse, camera pictures aren't coming out clear & it will say u have voice mail when u truly don't. I recommend waiting a bit till they fix at least the things u use most. But everything else is great on the update, just need to fix the major glitches & polish it up.
gino3 is offline  
Reply With Quote
Old August 26th, 2011, 11:10 AM   #304 (permalink)
Senior Member
 
Saltine713's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: NY
Posts: 690
 
Device(s): HTC Inspire 4G ASUS Transformer Prime 32GB
Carrier: Not Provided

Thanks: 46
Thanked 55 Times in 47 Posts
Send a message via Skype™ to Saltine713
Default

Quick question: When I get the update when I get my phone, will it do it automatically? Can it be done via Wifi or does it use 3G and does that take data off my data plan?
__________________
Host of The Checkered Flag
Automotive Blogger/Podcaster/Student/Host at Outback Steakhouse
http://twitter.com/johnfeinberg

Resident Google Voice expert. Questions about it? PM me!
Saltine713 is offline  
Reply With Quote
Old August 26th, 2011, 11:14 AM   #305 (permalink)
Senior Member
 
2manyPHONES's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: NY & TX
Posts: 1,820
 
Device(s): Captivate, Inspire, galaxy tab, Acer iconia a500
Carrier: Not Provided

Thanks: 39
Thanked 326 Times in 276 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Saltine713 View Post
Quick question: When I get the update when I get my phone, will it do it automatically? Can it be done via Wifi or does it use 3G and does that take data off my data plan?

You will have to be on wifi. And to have the phone search for the update do menu-settings-att software update-htc wifi update.
2manyPHONES is offline  
Reply With Quote
Old August 26th, 2011, 06:30 PM   #306 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by andrews317 View Post
The issue with the text messages showing numbers is very "popular" now. I heard HTC know about this issue and they are working on an update to fix this bug.
Good. This is extremely irritating. I get a text message and I have no clue who it is because it only shows a number at random times. The only work around is to guess who it is from (if not part of an on going conversation), find the person in your contacts, go into edit the contact, and hit save. And the name again appears in the text message app.

I even tried adding a 1 to the numbers, the + sign, taking away the plus sign. And it always comes back randomly. I wonder if it depends on if the number is under your phone or your Google account?

Is there a Google Code issue for this to vote up?
THizzle7XU is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to THizzle7XU For This Useful Post:
bc100780 (September 1st, 2011)
Old August 26th, 2011, 07:07 PM   #307 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i recently installed the update over the air a week or so ago. at first it ran smoothly, but within a few days it got really laggy. htc sense has crashed at least five times, as well as other programs...i had never experienced a crash with froyo once. in addition battery life is noticeably worse especially when idling. is there any way i can uninstall the update?
chodeyg is offline  
Reply With Quote
Old August 26th, 2011, 07:17 PM   #308 (permalink)
Senior Member
 
2manyPHONES's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: NY & TX
Posts: 1,820
 
Device(s): Captivate, Inspire, galaxy tab, Acer iconia a500
Carrier: Not Provided

Thanks: 39
Thanked 326 Times in 276 Posts
Default

Is everyone that is having the text/contact problem using the stock text app? I'm using handcent and my husband is using go sms and neither one of us is having this problem.
2manyPHONES is offline  
Reply With Quote
Old August 26th, 2011, 07:21 PM   #309 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by 2manyPHONES View Post
Is everyone that is having the text/contact problem using the stock text app? I'm using handcent and my husband is using go sms and neither one of us is having this problem.
I am using the stock. It seems like a problem caused by HTC since the text messaging worked fine with Froyo. Also, if they are working on an update (as they should be), they need to throw in the CRT sleep animation too! How could they leave the best part of Gingerbread out!?!
THizzle7XU is offline  
Reply With Quote
Old August 29th, 2011, 02:01 AM   #310 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 4
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

no problem here with the update at all...every thing is smooth as butter
jayvqz is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old August 29th, 2011, 02:09 AM   #311 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 4
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I also installed Go launcher and its still runs great no lagging at all...not to mention battery life is also improved big time i get at east 7-8 extra hours no bull shit by using "juice defender ultimate" and "battery doctor"...all together lasts about 2 days with moderate use ...
jayvqz is offline  
Last edited by jayvqz; August 29th, 2011 at 02:13 AM.
Reply With Quote
Old September 1st, 2011, 11:24 AM   #312 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: USA
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

coming from an iphone i loved my htc inspire. after the new update im really not happy. im thinking of going back to an iphone when it comes out. android use to be open source, now its not.
bc100780 is offline  
Reply With Quote
Old September 2nd, 2011, 09:50 AM   #313 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

when is HTC going to send out a update for the gingerbread? nothin but problems since updating and when i called att they offered me a refurbished phone should i take that or wait for the HTC updated GB to come around?
dookykilla348 is offline  
Reply With Quote
Old September 12th, 2011, 08:44 PM   #314 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 5
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by THizzle7XU View Post
I am using the stock. It seems like a problem caused by HTC since the text messaging worked fine with Froyo. Also, if they are working on an update (as they should be), they need to throw in the CRT sleep animation too! How could they leave the best part of Gingerbread out!?!
I am having that problem it only shows the number at times in the convo any way to resolve this?
sc0pe92 is offline  
Reply With Quote
Old September 16th, 2011, 06:50 PM   #315 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ugh.. I just downloaded the new update a week ago and ever since then, my contacts are messed up.. when i get a text it only shows up the number, I have to click on the blank picture and go to view contact, in order to see who it is.. I constantly go to save to existing contact and resave it but then it constantly does the same thing.. I have finally given up.. every person that text me, now just shows the number.. someone help.. how do i fix it or get the update off..
txangyl.86 is offline  
Reply With Quote
Old September 16th, 2011, 11:22 PM   #316 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Location: Vermont USA
Posts: 16
 
Device(s): HTC Inspire 4G
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default HTC Update

Quote:
Originally Posted by Saltine713 View Post
Quick question: When I get the update when I get my phone, will it do it automatically? Can it be done via Wifi or does it use 3G and does that take data off my data plan?
Leave it be! Don't update until you see consistent good reviews of GB 2.3

WORD!
WhoMe? is offline  
Reply With Quote
Old September 20th, 2011, 02:17 PM   #317 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 4
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Is there a new update available? I used to get a notification about the recent one and it stopped for a while, about two weeks in time. Now I got a notification again. Does anyone know?
Thio is offline  
Reply With Quote
Old September 29th, 2011, 12:52 PM   #318 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 70
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 6
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by txangyl.86 View Post
Ugh.. I just downloaded the new update a week ago and ever since then, my contacts are messed up.. when i get a text it only shows up the number, I have to click on the blank picture and go to view contact, in order to see who it is.. I constantly go to save to existing contact and resave it but then it constantly does the same thing.. I have finally given up.. every person that text me, now just shows the number.. someone help.. how do i fix it or get the update off..
Same exact problem with friends phone, not cool at all!
jonhoglund is offline  
Reply With Quote
Reply

HTC Inspire 4G
Current Rating:
Rate this Phone:

The HTC Inspire 4G was released as the first phone to run on AT&T's 4G HSPA+ network. The device features a large, 4.3-inch display, 8MP camera capable of 720p HD video capture, and a 1GHz Snapdragon processor. The name of the game here is ... Read More

Tags
2.3, 3rd party apps, android 2.3, apps, gingerbread, htc inspire, inspire, third party


Go Back   Android Forums > Android Phones > HTC Inspire 4G
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:11 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.