Go Back   Android Forums > Archived Android Devices > Archived Phones > HTC Leo (HD2)

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old January 26th, 2011, 10:57 AM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 44
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default No ringtone for incoming call?

Hello again Android Gods and Godesses !
Hope this finds you all in the best of your health.
Im Back with another issue unfortunately!

All was OK last night ,but today my phone stopped ringing and went silent on all incoming calls....
First the alarm started acting up and was only vibrating but is OK now.

I've checked settings->sound and settings-call settings....
and i dont see any config that could disable my HD2's ringtone to go silent.

Any ideas folks
thanks
King Koopa

Advertisements
kingakoopa is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old January 26th, 2011, 11:30 AM   #2 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 44
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I just switched my wallpaper and and tried again and it worked.
I chose another ring-tone and it rang the tone once instead of repeating it.
I switched to another tone and now its dead silent again.
Any ideas folks?
kingakoopa is offline  
Reply With Quote
Old January 26th, 2011, 11:55 AM   #3 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 44
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

OK so now its intermittent.
I dont know what can be done to fix this.
I only moved a bunch of wallpapers and other apps to my SD Car and now this starts happening.
kingakoopa is offline  
Reply With Quote
Old January 26th, 2011, 02:31 PM   #4 (permalink)
Senior Member
 
Talderon's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Seattle, WA
Posts: 1,035
 
Device(s): AT&T Samsung Galaxy Note LTE
Carrier: Not Provided

Thanks: 45
Thanked 250 Times in 155 Posts
Send a message via Skype™ to Talderon
Default

Not sure about this one, never heard of this issue or had this issue before.
__________________
|Talderon|
Found a post that was helpful? Hit the THANKS button!
Found a post that breaks the rules? Hit the REPORT button!
Have a good time and help others when you can!
(otherwise the mean android ghost will come and underclock and overvolt your phone!!)
Talderon is offline  
Reply With Quote
Old January 27th, 2011, 08:04 PM   #5 (permalink)
Member
 
San Antone RR's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 109
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 14
Thanked 11 Times in 8 Posts
Default

Wow, you are having more issues than anyone I have heard of with this install. I would follow the instructions Talderon posted and re-flash the ROM completely. Titanium Backup will save your apps. When re-flashed, test all the functions that are acting foolish to make sure the reinstall fixed them then reinstall your apps a couple at a time, retesting after each install to see if it is an app or combination of apps that are causing your issues.

Talderon, that sound right to you?
San Antone RR is offline  
Reply With Quote
Old January 27th, 2011, 09:04 PM   #6 (permalink)
Senior Member
 
Talderon's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Seattle, WA
Posts: 1,035
 
Device(s): AT&T Samsung Galaxy Note LTE
Carrier: Not Provided

Thanks: 45
Thanked 250 Times in 155 Posts
Send a message via Skype™ to Talderon
Default

I was thinking about this as well and it might be worthwhile to flash back to stock WM 6.5 and start over to make sure something didn't get messed up somehow.

I have flashed Android on over 30 HD2's (making money by selling the conversion service ) and have not had many issues at all.
Talderon is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Archived Android Devices > Archived Phones > HTC Leo (HD2)
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 03:04 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.