Go Back   Android Forums > Android Phones > HTC Thunderbolt

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old April 12th, 2011, 02:32 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 10
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 4G LTE Connected but not delivering Data?

This has been going on for 3 days now. Im connected to 4G LTE but the data comes across in spurts. I can see it grabbing data and it comes through but then seemingly cuts out for a little bit then repeats. Sometimes when I try an action such as loading a webpage or open the amazon app store it takes forever to start grabbing data or says a connection is not available at all. The 4G LTE remains on the whole time but the data is sputtering and pausing out with a net result of being uber slow, slower than 3G. When I switch to 3G only it grabs data consistantly with no sputtering. Im in a full 4G LTE area and the first 2 weeks it worked blazingly fast and consistant. Ive tried pulling the sim card and putting it back, battery, factory reset etc.... nothing. Anybody have any input on what could be going on? Help is much appreciated.

franksnbeans is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old April 12th, 2011, 05:19 PM   #2 (permalink)
TxGoat
Guest
 
Posts: n/a
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Default

I get the same thing, I don't think Verizon's 4G is ready for prime time. I think they went all "AT&T" with it, fast speed but unreliable.
 
Reply With Quote
Old April 14th, 2011, 03:02 PM   #3 (permalink)
Junior Member
 
gener1c's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Philadelphia, PA
Posts: 94
 
Device(s): HTC Incredible
Carrier: Not Provided

Thanks: 18
Thanked 13 Times in 8 Posts
Default

I think my issue is similar, but it says I am connected with 4 bars and only sends data then everything times out or tells me there is no connection even though I have 4 bars at the top. And yes it says im connected 4glte. I have to constantly restart my phone to get my connection back then a few hours later I have to do it again. I thought it may be an app I had installed and ended up doing a factory resest to see if that would fix my issue and still the same problem.
gener1c is offline  
Reply With Quote
Old April 14th, 2011, 03:56 PM   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 73
 
Device(s): LG Revolution rooted:former D2,Eris user
Carrier: Not Provided

Thanks: 13
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

there's an app in the market call restart connections try using this and seeing if it resets your data connections i have heard it does.
Rav20 is offline  
Reply With Quote
Reply

HTC Thunderbolt
Current Rating:
Rate this Phone:

The HTC Thunderbolt is the first ever 4G phone on Verizon Wireless. The name is no surprise... you can expect the Thunderbolt to have lightning speeds as the carrier ushers in a new era of mobile power. While 4G speeds on a Verizon Android Phone ... Read More



Go Back   Android Forums > Android Phones > HTC Thunderbolt
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 06:13 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.