Go Back   Android Forums > Android Phones > HTC Thunderbolt

Find everything you need for the Galaxy S5 and discuss it in our S5 forum!
Have you seen that OnePlus One's awesome camera?? The forum is over here!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old June 12th, 2012, 10:36 PM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jan 2010
Location: South Carolina
Posts: 24
 
Device(s): HTC Thunderbolt
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Inconsistent 4g

I live in a city where I've never had issues with Verizon reception or connecting to 4g (or 3g back in the day). But recently, regardless of where I am (work or driving or home), my 4g cuts out non stop. I notice it when I'm using the FB app, doing anything in the internet browser, trying to do google searches, etc. I have juice defender and juice defender plus, and thought maybe for a while that that app was just wiggin out on me, but even when I don't have it running, my 4g still blows. Suggestions?

kwojo23 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old June 13th, 2012, 12:24 AM   #2 (permalink)
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 267
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 22 Times in 21 Posts
Default

There's something wrong with the network. I've seen enough people complaining over the past few days to know it's not anything to do with my phone.
jmz768 is offline  
Last edited by jmz768; June 14th, 2012 at 03:58 PM.
Reply With Quote
Old June 13th, 2012, 07:08 AM   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 74
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 8
Thanked 9 Times in 7 Posts
Default

I came to the forum to post a topic about the exact same problem. Although mine has been doing this for over a week. I was convinced my antenna was bad or something (on wifi I have no issues). Since someone else is having the same problem maybe it is the network. I am in the Chicago area.
Spaded21 is offline  
Reply With Quote
Old June 13th, 2012, 01:21 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 6
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

A lot of complaints going around nationwide about this. I've been having this issue off and on for a few weeks. Definitely something on Verizon's end causing it.
bpyazel is offline  
Reply With Quote
Old June 13th, 2012, 02:53 PM   #5 (permalink)
AF Contributor
 
quickaudi's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: TN
Posts: 2,956
 
Device(s): VZW G'Note2 VZW SGS3 VZW Galaxy Nexus Droid X
Carrier: Verizon

Thanks: 100
Thanked 348 Times in 288 Posts
Send a message via AIM to quickaudi
Default

Bingo. I had 4G signal but no data a couple of weeks ago.
quickaudi is offline  
Reply With Quote
Old June 14th, 2012, 04:00 PM   #6 (permalink)
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 267
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 22 Times in 21 Posts
Default

This morning my T bolt was back to normal but then this afternoon it's doing the same thing. I'm occasionally losing my 4G and even when it's steady, it's not nearly as fast as it should be.

I called Verizon and they have nothing to report about any network issues.
jmz768 is offline  
Reply With Quote
Old June 14th, 2012, 04:19 PM   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 53
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've been having same issues for about a week...
Let's see if we can find some commonalities.

Is everyone's phone rooted? Mine is rooted with Liquid Smooth Rom.
What's your average data usage? About 13 GB/month
What's your data plan? Mine is Unlimited
SpeedTest.net Speed: When it's not cutting in and out I get 3-5mbs a second. Much slower than what it was before.

Just spoke to Verizon to see if my phone is throttled they said they don't throttle, but they do "optimize." Same S to me whatever you call it....I asked if my account has been flagged for "optimized" and they said it has not.

Now this is interesting. My worker has the rezound and I have the thunderbolt. I put the two phones side by side and my 4G cuts out every few mins while his stays intact. We both have the unlimited data plan...My speeds are greatly reduced as well. I think they might be limiting speed on unlimited data users....(I think)...

What are your thoughts?
droidi is offline  
Reply With Quote
Old June 14th, 2012, 04:34 PM   #8 (permalink)
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 267
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 22 Times in 21 Posts
Default

I'm stock and only use around 2GB per month.
jmz768 is offline  
Reply With Quote
Old June 14th, 2012, 04:42 PM   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 53
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Jmz768, Are you on unlimited data?So this 4G issue is happening to STOCK minimal data users too...Does anyone know if this is happening to other 4G phones?My coworker's 4G is fine...(but he has a rezound)
droidi is offline  
Last edited by droidi; June 14th, 2012 at 04:45 PM.
Reply With Quote
Old June 14th, 2012, 04:48 PM   #10 (permalink)
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 267
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 22 Times in 21 Posts
Default

Yes, I'm unlimited. I just tried doing a speed test but it keeps coming back as a communication error before it finishes.

On other forums I've seen people with other phones complaining.

Check the Razr Maxx forum on here, they're having the same problem.
jmz768 is offline  
Last edited by jmz768; June 14th, 2012 at 05:13 PM.
Reply With Quote
sponsored links
Old June 14th, 2012, 05:05 PM   #11 (permalink)
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 152
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 77
Thanked 23 Times in 18 Posts
Default

Add me to the list. Been happening for around a week.
Dobieg is offline  
Reply With Quote
Old June 14th, 2012, 05:15 PM   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 53
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What about everyone's Radio, do you know what version you are using?
Mine is 1.48.00.0906w

And I'm trying to update it now to 1.49.00.0406w_1 to see if that works.
droidi is offline  
Reply With Quote
Old June 14th, 2012, 06:30 PM   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 53
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I updated my Radio and I DO see an improvement. Been using it for half hour without any 4G signal getting cut....coincidence? If there are still issues, i'll come back to update, but looks like updating the radio fixed the 4G issue for me.

Update: spoke too soon, my signal just got cut out...but i'd say it's working better
droidi is offline  
Last edited by droidi; June 14th, 2012 at 06:38 PM.
Reply With Quote
Old June 14th, 2012, 06:48 PM   #14 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jan 2010
Location: South Carolina
Posts: 24
 
Device(s): HTC Thunderbolt
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

How do you update the radio?
I'm unlimited and have been having issues for a month or a little less. My husband has the Rezound and was complaining about issues maybe a week before I noticed them. He is unlimited too. Neither of us is rooted. We're both running Juice Defender Plus.
kwojo23 is offline  
Reply With Quote
Old June 14th, 2012, 06:51 PM   #15 (permalink)
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 267
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 22 Times in 21 Posts
Default

Found this post on another thread.

Posted 12 June 2012 - 02:30 PM
Hey everyone,

To shed some light on the data/connection issues. A quick search shows a lot of different devices are having connection issues. Verizon has been messing with authentication methods which seem to be affecting some devices in certain areas.


They seem to be clearing it up some, as connections are have been solid for most the last few days. Lets keep our fingers crossed.


{CUST} ThunderShed v1.6 | CM7.2 [ICS-ish] {June, 4} - Thunderbolt Development - RootzWiki - Page 420
jmz768 is offline  
Reply With Quote
Old June 14th, 2012, 07:27 PM   #16 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 45
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've been noticing it since the 9th. Today, things have been fine but I've noticed problems, particularly when launching Maps. Data would cycle on/off every few seconds.
Gnoop is offline  
Reply With Quote
Old June 14th, 2012, 09:33 PM   #17 (permalink)
Junior Member
 
Nyobie's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: SE Michigan
Posts: 16
 
Device(s): HTC Thunderbolt, HTC EVO 4G
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 5 Times in 4 Posts
Default

I'm having problems with the radio signal drop as well. Sometimes the 4G LTE letters disappear entirely, other times I see the 1X or when I watch the display, the 4G LTE pops in and out. I've had this issue for over 3 days now. My location is Southeastern Michigan. In another thread I found on the df Thunderbolt Forum, one user posted that VZ is messing with their data services again. Most likely, we'll have to wait out the glitch. If it lasts all day Friday, I'll be calling them to initiate a complaint and asking for compensation. I have 4 lines with VZ and I think they should work when I need them to.

EDIT: My phone is rooted and has been since about January and I haven't had any problems until a few days ago. Today is roughly day 3 but I think it's only because the issue seems to have worsened in the past few days. Come to think of it, I think the problem began to be noticeable last weekend, about 4-5 days ago.
Nyobie is online now  
Last edited by Nyobie; June 14th, 2012 at 09:36 PM. Reason: Added info on rooting
Reply With Quote
Old June 14th, 2012, 10:48 PM   #18 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 69
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 21
Thanked 10 Times in 7 Posts
Default

I've been reinstalling radios a bunch lately as I've switched back and forth between Thundershed and Liquid 3.2 ROMs. With both I have been having a lot of flakiness with 4G. I live 50 miles south of Nashville, and work in Nashville. Have 4G both places.
Pred-a-tor is online now  
Reply With Quote
Old June 15th, 2012, 12:54 PM   #19 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 53
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

So I turned off 4G....connection doesn't get cut anymore...3G works fine for now.....

I guess i'll turn it back on when in a few days to see what's up
droidi is offline  
Reply With Quote
Old June 15th, 2012, 07:49 PM   #20 (permalink)
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 267
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 22 Times in 21 Posts
Default

I had to drive to Chicago today and while there, my 4G was rock solid and blazing fast. Just got back home to the Detroit area and while my signal seems to be holding steady, it's nowhere near as fast as it was in Chicago.
jmz768 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old June 16th, 2012, 08:10 AM   #21 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: NJ
Gender: Male
Posts: 6
 
Device(s): Droid DNA, Thunderbolt (retired), Eris (retired), enV Touch (retired), ev2 (retired), crappy Nextel
Carrier: Verizon Wireless

Thanks: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

def something wrong with the 4g as of 2 weeks ago, it worked great before that, now I use the 3g more often because of the issues
thegish71 is offline  
Reply With Quote
Old June 18th, 2012, 11:41 AM   #22 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 53
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I turned 4G back on today....has worked flawlessly, didn't cut out once today yet...

4G back up smoothly for everybody?
droidi is offline  
Reply With Quote
Old June 18th, 2012, 04:05 PM   #23 (permalink)
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 267
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 22 Times in 21 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by droidi View Post
I turned 4G back on today....has worked flawlessly, didn't cut out once today yet...

4G back up smoothly for everybody?
Mine has been better today but there's still a little hiccup in the 4G when loading websites. I also just tried doing a speed test and it lost network communication halfway through. I retested and it was fine the second time.

20 minutes later, my phone switched to 3G and then shortly after, lost all connection.
jmz768 is offline  
Last edited by jmz768; June 18th, 2012 at 04:30 PM.
Reply With Quote
Old June 19th, 2012, 10:45 AM   #24 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 35
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 5 Times in 4 Posts
Default

mine has cut out twice already in Tampa. running stock and I have unlimited data
jmoose4bama is offline  
Reply With Quote
Old June 19th, 2012, 08:45 PM   #25 (permalink)
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 267
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 22 Times in 21 Posts
Default

I contacted Verizon the other day and received a response from somebody on the "Data Analyst Team". They told me that they had discovered that there was a PRL update that I should have received a while back but hadn't for some reason. He pushed it to my phone and instructed me to do a power cycle to complete the update. When I restarted my phone, I found that I had been updated to PRL 15130.

Sadly, this story doesn't have a happy ending because it's made absolutely no difference. I'm still experiencing the exact same problems as before.

I wrote back to the guy helping me out and let him know about the posts on multiple forums by people across the country having this problem. We'll see what they come up with next. I find it hard to believe that Verizon isn't aware of these problems and that somebody on the "Data Analyst Team" wouldn't be in the loop.
jmz768 is offline  
Reply With Quote
Old June 20th, 2012, 08:02 AM   #26 (permalink)
Junior Member
 
rottenpixies's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: New York
Posts: 52
 
Device(s): Droid X2, HTC Thunderbolt
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 5 Times in 4 Posts
rottenpixies
Default

If you are on a pure AOSP rom I suggest flashing a Sense based rom. I was having same issue with 4g before i went back to sense rom.
rottenpixies is offline  
Reply With Quote
Old June 20th, 2012, 04:32 PM   #27 (permalink)
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 267
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 22 Times in 21 Posts
Default

I just spoke with tier 2 tech support and the guy is convinced that the problem is either with my SIM card or the radio in the phone. He knows of no network problems and did a search of my area and found that there are no unusually high number of people reporting problems.

Something I thought was interesting is that the guy told me that they have had a lot of problem with SIM cards going bad. He said they basically have a life of 6 months or so before some will start acting up.

I'll be receiving a new SIM and a replacement phone Fed Ex tomorrow. He wants me to try the new SIM in my current device and then move on to the replacement phone if necessary.

I'll report back tomorrow with the results.
jmz768 is offline  
Last edited by jmz768; June 20th, 2012 at 08:20 PM.
Reply With Quote
Old June 21st, 2012, 03:02 PM   #28 (permalink)
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 267
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 22 Times in 21 Posts
Default

Received the replacement phone today, popped in my SIM card and had the exact same problems.

The SIM was shipped separately so I'm still waiting for it to show up.
jmz768 is offline  
Reply With Quote
Old June 22nd, 2012, 02:38 PM   #29 (permalink)
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 267
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 22 Times in 21 Posts
Default

Well so much for that. Received the new SIM card today, activated it and withing minutes was seeing the same problems.

Whatever is going on is 100% confirmed now as a network problem and tech support, at least at the level I've spoken to, has no idea what the problem is.
jmz768 is offline  
Reply With Quote
Old June 25th, 2012, 09:34 AM   #30 (permalink)
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 152
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 77
Thanked 23 Times in 18 Posts
Default

I've found my 4g more consistent the past couple days. A few minutes of downtime yesterday.
Anyone else experiencing better connection?

Hmmm... Just realized it got better the same day my billing cycle ended. The 22nd. Was up to 13gb.
Dobieg is offline  
Last edited by Dobieg; June 25th, 2012 at 09:39 AM.
Reply With Quote
sponsored links
Old June 25th, 2012, 06:31 PM   #31 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 53
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

man.....tired of this 4G speed issue, i was rocking at 10MBPS normally and now barely 1 meg and sometimes a few hundred kilobtyes......

I tested the SG3 with Tmobile and got 13MPBS+.....What's wrong with Verizon 4G lately?....
droidi is offline  
Reply With Quote
Old June 25th, 2012, 06:50 PM   #32 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I never post here, but I was finally fed up with my connection issues and came across this thread.

Stock thunderbolt. Unlimited Data. Located in Sioux Falls, SD

For the past week or two my 4g cuts in and out. I wait, it comes back, and then it goes out again before anything is done loading. I attempted a couple speed tests and it was quick, but it took three tries before it could finish one without disconnecting.

uuughhhhghhh
Scribble1412 is offline  
Reply With Quote
Old June 26th, 2012, 05:13 PM   #33 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 74
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 8
Thanked 9 Times in 7 Posts
Default

This has been going on for the better part of a month for me. When I called Verizon they tried to play dumb and suggested it was my phone. The lady said there were no other reports of problems with 4G in my area. She said I should go to a retail store and get a new SIM card (no charge). Others have reported this didn't change anything. I don't want to bring it in because when they see my phone is rooted they will blame it on that and nothing will convince them otherwise. Everyone with this problem needs to keep calling Verizon until they do something about it. This is absolutely ridiculous.
Spaded21 is offline  
Reply With Quote
Old June 28th, 2012, 02:25 PM   #34 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 6
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by Spaded21 View Post
This has been going on for the better part of a month for me. When I called Verizon they tried to play dumb and suggested it was my phone. The lady said there were no other reports of problems with 4G in my area. She said I should go to a retail store and get a new SIM card (no charge). Others have reported this didn't change anything. I don't want to bring it in because when they see my phone is rooted they will blame it on that and nothing will convince them otherwise. Everyone with this problem needs to keep calling Verizon until they do something about it. This is absolutely ridiculous.
I have been down for 2-3 weeks. 4G comes up... see some traffic up and down. Looks like I get an IP address.

After that... traffic won't flow through and 3G works just fine.

Tried wiping cache/davlik and upgrading radios. Nothing has worked.

Liquid Thunderbread 2.6
CDMA 1.48.00.0906
LTE 1.78.00.0906
PoKnow is offline  
Reply With Quote
Old June 28th, 2012, 04:40 PM   #35 (permalink)
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 152
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 77
Thanked 23 Times in 18 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Dobieg View Post
I've found my 4g more consistent the past couple days. A few minutes of downtime yesterday.
Anyone else experiencing better connection?

Hmmm... Just realized it got better the same day my billing cycle ended. The 22nd. Was up to 13gb.

Mine is back to being inconsistent. Argh!
Dobieg is offline  
Reply With Quote
Old June 29th, 2012, 02:50 PM   #36 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 7
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Well I have been in the same boat for a few weeks now, 4g really inconsistent! After speaking to Verizon for a week, they could not figure out whats going on. They finally told me they would send me a replacement yesterday. I use my phone for business and need internet on my phone so I decide to try different things to solve this problem. I finally decided to take out the SD card and try it out. IT WORKS. I tested it last night it worked great, once I put the SD card back in, no 4g??? Today, with SD card, no 4g with no SD card 4g has been working great. I have not tried using a different SD card but I thought I would share!

Try it and let me know, no sd card and 4g should be consistent!
ggguy23 is offline  
Reply With Quote
Old June 29th, 2012, 02:51 PM   #37 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 7
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

*micro sd card
ggguy23 is offline  
Reply With Quote
Old June 29th, 2012, 08:20 PM   #38 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 6
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just got fed up waiting and waiting for this to fix itself. I have had 4g dropping nonstop almost all day long with full bars for the past month. Before that, everything was working great. I don't know what Verizon did, but it does not play nice with many Thunderbolts out there.

So I started messing around with the modem settings by using ##778# to see if anything would help with the problem. I figured it was a longshot, but it paid off. Since doing that, I have not had a single drop for two days now. The only two settings I changed were preferred settings and preferred settings(9k) both to automatic. Now 4g works like it used to.

However, this did cause my bars to no longer work correctly (phone always shows no bars now) and the time is always way off. I fixed the time by turning off automatic settings and manually entered my region. I have no idea why this fixed my 4g data problems, but i will take non functioning bars over no data at all.

Anyway, thought i would post this for anyone else plagued with 4g dropping over and over with their Thunderbolt.

Sent from my ADR6400L using Tapatalk 2
bpyazel is offline  
Reply With Quote
Old July 24th, 2012, 07:00 AM   #39 (permalink)
Member
 
Funderbolt's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Va
Gender: Male
Posts: 178
 
Device(s): Samsung Galaxy S4 (White)
Carrier: Verizon

Thanks: 49
Thanked 11 Times in 8 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by kwojo23 View Post
I live in a city where I've never had issues with Verizon reception or connecting to 4g (or 3g back in the day). But recently, regardless of where I am (work or driving or home), my 4g cuts out non stop. I notice it when I'm using the FB app, doing anything in the internet browser, trying to do google searches, etc. I have juice defender and juice defender plus, and thought maybe for a while that that app was just wiggin out on me, but even when I don't have it running, my 4g still blows. Suggestions?
I was having problems with Juice Defender (plus version) and stopped using it. I've found that I don't need it anymore, and seem to get just as much time now as when I was using it. It could be a power saving feature messing with your radio.
Funderbolt is online now  
Reply With Quote
Reply

HTC Thunderbolt
Current Rating:
Rate this Phone:

The HTC Thunderbolt is the first ever 4G phone on Verizon Wireless. The name is no surprise... you can expect the Thunderbolt to have lightning speeds as the carrier ushers in a new era of mobile power. While 4G speeds on a Verizon Android Phone ... Read More



Go Back   Android Forums > Android Phones > HTC Thunderbolt
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:31 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.